Žebříček od nejšťastnějšího znamení až po to nejméně šťastné

Žebříček od nejšťastnějšího znamení až po to nejméně šťastné
Každý má v životě někdy štěstí a někdy smůlu. Některá znamení mají ale smůlu neustále a štěstí se jich chytne pouze málokdy. Vždy je to ale na vás, jak si s tím poradíte a danou situaci vyřešíte. Stejně tak je možné, že když se Panny, které mají bezpochyby největší smůlu, rozhodnou něco dělat, mohou se dostat s jejich štěstím dopředu. 

Střelec (23. 11. – 21. 12.)

Střelec patří mezi ty nejšťastnější znamení vůbec. Je to možná také trochu dané tím, že vždy ke každé situaci přichází se smyslem pro humor a nebojí se danou věc vyřešit. Pokud se střelec cítí někde špatně, dokáže to jasně dát najevo, ale tak, že se tím nikdo nenaštve. Jsou nezranění. Vždy si stojí za svým názorem a ostatní je berou jako vzor. 

Lev (23. 7. – 22. 8.)

Podobně jako střelci jsou i lvi osobami, které vždy stojí uprostřed dění. Pokud se něco děje, dokáží to vyřešit s chladnou hlavou a i díky tomu jim většina ostatních závidí. Jsou vždy pozitivní, ať už se děje cokoli. Nejsou až tak úplně schopní odstranit z jiného života smutek, ale jsou s vámi až do konce. 

Beran (21. 3. – 20. 4.)

Berani mají neustálou tendenci vtipkovat. A to i v horších časech. Ne vždy jsou spokojeni s lidmi, které mají ve svém životě, a tak se to snaží řešit ďábelským přístupem. Většinou se to ale vše vyřeší. Pokud jim něco vadí moc, nechají to být a jedou dál. Jsou ale výbornými společníky. Ve špatných chvílích dokáží povzbudit a poradit. 

Váhy (23. 9. – 23. 10.)

Váhy jsou znamením, které se snaží dělat vše pro to, aby se vyhly jakémukoli problému. Pokud se ale do něj dostanou, nejsou ti, kteří prohrají. Jsou šťastní, když je jejich společnost v dobré náladě a oni mohou být v centru dění. 

Ryby (21. 2. – 20. 3.)

Ryby patří mezi znamení, které nepotlačuje své pocity. Pokud potřebují plakat, pláčou. Pokud se potřebují vyvztekat, vyvztekají se. Z dlouhodobého hlediska to z nich dělá velmi emocionální jedince, kteří jsou velmi šťastní ve společnosti. 

Blíženci (22. 5. – 21. 6.)

Kdykoli se blíženci rozhodnou, že chtějí něčeho dosáhnout, většinou toho dosáhnou. V tomhle mají obrovské štěstí, které se jen tak nevidí. Nikdo je nedonutí plakat. Blíženci vnímají to, že jaký si život uděláš, takový ho máš. Ví, že když se jim v jejich životě něco nelíbí, je to jen kvůli jejich špatnému rozhodnutí. 

Kozoroh (22. 12. – 20. 1.)

Kozorozi jsou takoví, že pokud něco chtějí, dokáží si to vybojovat. To jim do života moc štěstí nepřináší, protože často chodí i přes sílu a to se ostatním nelíbí. Jsou to velmi svobodní lidé, kteří mají fůru času, až někdy neví, co s ním. Vyjadřují se takovými způsoby, že často nepoznáte, jestli jsou na vás naštvaní nebo ne. 

Štír (24. 10. – 22. 11.)

Pokud jde o osobní spokojenost, žádné znamení se nesnaží víc než štír. Štěstí se vám samo o sobě na paty nelepí. Pokud po něm toužíte, víte, že si to musíte vybojovat. Dokážete se ale velice rychle ze všeho zklidnit, stačí vám, když si sednete k televizi, otevřete knížku či pustíte nějaký dobrodružný film. 

Býk (21. 4. – 21. 5.)

Býci často nebývají úplně spokojení. Jediným jejich problémem je, že se neustále sabotují a tím si nakonec ubližují. Nenechají si ani od nikoho poradit, a tak jsou na všechno většinu času sami. Jsou prokletí tím, že se zachovají tak, jak by nechtěli, a tu chybu opakují stále a stále dokola. Neumí se z věcí ponaučit. 

Rak (22. 6. – 22. 7.)

Většinu času jsou raci se svým životem nespokojeni. Nejhorší jejich vlastnost je ta, že pro to nic nedělají. Štěstí je věc, o kterou je potřeba se trochu poprat a to oni neumí. Nevěří na přítomnost. Pořád se obrací do minulosti a plánují budoucnost, která ale nepřichází. 

Vodnář (21. 1. – 20. 2.)

Vodnáře zařadíme na předposlední příčku našeho seznamu. Patří mezi osoby, které mají tendenci se pokaždé zmýlit. Nedaří se jim ani v zaměstnání ani v osobním životě. Pokud mají ale vedle sebe někoho, koho milují, dokáží být šťastní. To ale na venek neukazují. 

Panna (23. 8. – 22. 9.)

Panny patří mezi nejsmutnější a nejvíc nešťastné znamení vůbec. Mají k sobě velkou nenávist, se kterou neumí bojovat. Každý den sebe samotné obviňují z věcí, které ani nezpůsobily. Často se také hádají, a tak se asi nedivíte, proč se to ostatním znamení nelíbí. 

 

Zdroje: