Jak velký jste žárlivec podle znamení zvěrokruhu?

Jak velký jste žárlivec podle znamení zvěrokruhu?
Žárlivost ve své hloubce znamená náš hluboký pocit nejistoty, strachu a obav z vlastní neschopnosti někoho vlastnit. Dalo by se říct, že je to vlastnost, po které ne úplně všichni prahneme. Co myslíte, předurčuje vás vaše znamení k tomu, že jste žárliví, bojujete s ní?

Štír (23. října – 21. listopadu)

Jestli jste se narodili ve znamení Štíra, tak vám náleží právoplatné první místo v žebříčku. Ve své podstatě těžko někomu dáváte důvěru a jste soutěživí. Vypořádat se s žárlivostí pro vás není vůbec jednoduché.

Panna (23. srpna – 22. září)

Jako Panny jste také žárlivci. Ne vždy, co se vašich partnerských vztahů týče, ale spíše obecně. Jednoduše nechcete, aby byl někdo lepší než vy. A pokud se to stane, tak velmi razantně dáváte protistraně najevo své nesympatie.

Beran (21. března – 19. dubna)

Vaše vášnivá, ale i náladová povaha Berana Vás často zaplavuje žárlivostí. Tu dáváte jasně najevo svým odtažitým chováním a podrážděností, uchylujete se k neuváženému jednání, které vás může stát vztah nebo přátelství.

Býk (20. dubna – 20. května)

Přestože jste chápavými a trpělivými partnery, Vaše žárlivost se někdy může projevit až vztekem či agresí. Je to vaše vlastnost, kterou je dobré mít pod kontrolou, abyste váš protějšek neodradili hned v začátku. 

Lev (23. července – 22. srpna)

Vaše znamení o vás říká, že potřebujete být vyloženě zasypáni láskou a nesnesete, pokud váš partner náhodou pochválí někoho jiného. Od partnera vyžadujete pozornost a věrnost. Když ji nedostanete, tak lehce sklouzáváte k žárlivosti.

Rak (21. června – 22. července)

Ve vztahu zejména toužíte být v bezpečí, je to zejména kvůli vaší citlivé povaze. Právě díky své zranitelné povaze máte obavu z toho, že by vám ostatní mohli ublížit. Tato vaše podstata vás mnohdy přivádí k žárlivosti.

Ryby (19. února – 20. března)

Představitelé Ryb nejsou až tak žárlivým znamením, ale díky své emocionální povaze mají tendenci závidět a žárlit na vztahy ostatních, a to zejména ve chvíli, kdy si tím vlastním nejsou zas až tak jisti. Pokud jste muž narozený v Rybách, pak milujete ženy upřímné a otevřené, čímž předcházíte tomu, že ve vás bude hlodat žárlivost.

Váhy (23. září – 22. října)

Vy, Váhy jste jedny z nejrozumnějších znamení. Jste si vědomi toho, že pravděpodobnost všech věcí na světě je padesát na padesát, a proto i když neplynou věci tak, jak byste si představovali, jste schopni to přijmout. Závist a žárlivost není vaší přirozeností. Pokud žárlíte, okolí to na vás ani nepozná. Nesnášíte totiž konflikty.

Kozoroh (22. prosince – 19. ledna)

Jako Kozorohové máte až obdivuhodnou sebekontrolu. Vykolejit vás nemohou ani pocity jako žárlivost či závist. I když můžete uvnitř sebe o žárlivosti přemýšlet, nedáváte to najevo.

Vodnář (20. ledna – 18. února)

Jste Vodnářem a žárlivost není jedna z vlastností, se kterou byste se museli rvát? Pak je to přesně tak, jak se o vašem znamení píše. Nejste z těch, kdo by chtěl žít bezdůvodně v nějaké nejistotě, a proto vždy hledáte způsob, jak problém pramenící třeba z žárlivosti vyřešit. Jednoduše o něm mluvíte, dokud se nevyřeší.

Střelec (22. listopadu – 21. prosince)

Představitelé Střelce jsou velmi optimističtí a pozitivní lidé. Žárlivost jako vlastnost vám nic neříká. Naopak se můžete v životě setkat s tím, že ostatní žárlí na vás.

Blíženci (21. května – 20. června)

Vy Blíženci absolutně nepatříte k žárlivým znamením. Naopak jste těmi, kteří svému protějšku nezávidí ani na něj nežárlí. Jste těmi, v kom ostatní nachází podporu a těmi, kdo jsou jejich věrnými fanoušky.  

 

Zdroj:

Zdroj článku:
  • www.romantific.com