3 zapomnětlivá znamení, kterým musíte všechno neustále připomínat. Najdete se mezi nimi?

3 zapomnětlivá znamení, kterým musíte všechno neustále připomínat. Najdete se mezi nimi?
Znáte ten nepříjemný pocit, kdy vám přijde, že jste na něco důležitého zapomněli? U těchto tří znamení je to téměř na denním pořádku. A jejich instinkt jim bohužel zpravidla nelže. Která tři znamení patří mezi největší zapomnětlivce zvěrokruhu? A jste mezi nimi i vy?

Ryby

Ryby mají bujnou fantazii a přemýšlí kreativně. Často jsou proto zasněné ve svých vlastních myšlenkách a na podle nich nedůležité informace jako kde mají klíče nebo kdy mají jít k lékaři už v hlavě nemají místo. Právě proto často jednají bezmyšlenkovitě a neustále něco zapomínají.

Často mají také neustupující pocit, že něco zapomněli, a většinou tomu tak skutečně je. Musí se proto několikrát vracet domů a hledat zapomenuté věci na všech možných místech, i těch hodně neobvyklých.

Blíženci

Blíženci rychle přemýšlí a ještě rychleji mluví. Jsou společenští a zvídaví, takže se snaží získávat co nejvíce informací. To je sice dělá inteligentními, ale občas toho v hlavě mají až moc. Nezapomínají, protože mají špatnou paměť, jen by se nad mnoha věcmi potřebovali zamyslet a věnovat jim pozornost, ale nenajdou si na to dostatek času.

Kvůli tomu si toho na sebe berou až moc najednou a jsou v velkém stresu. Na řadu věcí si proto bohužel vzpomenou, až když už je pozdě. 

Beran

Berani jsou hodně aktivní a přelétají z jedné aktivity na druhou. Snaží se dělat víc než dokážou, a tak pro ně multitasking není ničím neobvyklým. Navíc se neumí moc dlouho soustředit, protože je dokáže cokoliv rozptýlit nebo zaujmout natolik, že se přestanou věnovat tématu. Není tedy divu, že často snadno zapomenou na domluvenou schůzku nebo si nesbalí svačinu do práce.

I když ještě nejsou hotoví s tím, na čem právě pracují, už myslí dopředu a zapomínají tak na to, co je potřeba udělat teď. Sami jsou ale vyčerpaní z toho, jak je pro ně těžké zapamatovat si i úplné maličkosti. Snaží se tomu tedy pomáhat různými seznamy nebo kalendáři, ale stejně na své plány často zapomínají.