Zamilovaná znamení zvěrokruhu, která partnera posouvají na první místo

Zamilovaná znamení zvěrokruhu, která partnera posouvají na první místo
Pro každého z nás je nejdůležitější někdo jiný. Pro někoho je to rodina, pro jiného přátelé, někteří mají na prvním místě sami sebe. Následující znamení zvěrokruhu se vždy nejdříve starají o blaho partnera, a pokud jste se v některém z nich narodili i vy, vždy upřednostníte svého miláčka před ostatními lidmi.

Štír (23. října – 21. listopadu)

Sice jste považováni za jednoho z těch nejsobečtějších lidí, co se týče vztahu i všeho ostatního, ovšem jakmile zjistíte, že svému partnerovi můžete naplno důvěřovat a on Vás nezklame, ukážete mu svou lepší stránku.

Necháte ho rozhodovat, co budete společně dělat, pokud on sám rozhodovat chce a navrhne něco, co se vám nebude příčit. Další důvod, proč jste se ocitli na tomto seznamu, je ten, že vám partner nemusí říkat, co chce, vy to vycítíte. Bolest je to poslední, co svému partnerovi chcete způsobit.

Rak (21. června – 22. července)

Věříte, že pokud posunete svého partnera na první místo, zaručeně to prospěje vašemu vztahu s ním. Jste nesobečtí a vždy hledáte způsob, jak svého partnera potěšit, přestože častokrát zacházíte za své hranice únosnosti. Nezajímá vás, co chcete vy, partner bude vždy první, na kterého budete brát zřetel.

Tím, že ho upřednostníte před sebou samými, máte hodně dobrý pocit. Také neuděláte nic, co by partnerovi mohlo ublížit, byť minimálně.

Býk (20. dubna – 20. května)

Jste romanticky založený člověk a máte též potřebu chránit vašeho partnera před okolním světem, pokud to sám nedokáže. Cokoliv Váš partner potřebuje nebo chce, v tom mu vyhovíte, poněvadž je to on, kdo si zasloužil vaši důvěru svými činy. Jste tu pro partnera nehledě na to, zda vaši pomoc potřebuje, či nikoliv.

Snažíte se mu dát všelijak najevo, že pokud bude mít někdy problém, s nímž si nebude vědět rady, vy tu vždy zůstanete, abyste mu byli oporou.

 Rodina, zdroj: Superstar / Shutterstock

Váhy (23. září – 22. října)

Váš partner, pokud víte, že vás nevyužívá, je pro vás naprosto svatý. Víte, že pokud budete plnit všechny jeho potřeby a budete ho vždy podporovat, pravděpodobnost vzniku hádky se sníží téměř na nulu. Nemáte rádi konfrontace a hádky s partnerem vás mohou pořádně zabolet.

Z tohoto důvodu partnerovi ve všem vyhovíte. Pokud se s vámi partner začne přece jen hádat, vy ho záměrně necháte vyhrát, aby měl pocit vítězství, po němž tolik touží.

Ryby (19. února – 20. března)

Dáváte přednost všem ostatním před svým vlastním pohodlím. Pokud potkáte partnera, u něhož jste přesvědčeni, že vztah má vysokou cenu, upřednostníte ho před všemi ostatními. Pouze chcete, aby s vámi partner komunikoval a řešil všechny neshody, které se ve vztahu vyskytnou. Respektujete svého partnera takového, jaký je, poněvadž respekt považujete za největšího pomocníka v poklidném vztahu.

Zdroj článku: