Z badboye z Gilmorových děvčat je dnes opravdový fešák. Proč už uličníka Jesse nevídáme na place?

Z badboye z Gilmorových děvčat je dnes opravdový fešák. Proč už uličníka Jesse nevídáme na place?
Potížista Jess Mariano popletl hlavu Rory Gilmorové i v osobním životě, dnes si jdou ale každý svou cestou. Fešák z Gilmorových děvčat si zahrál se Stalonem, dnes ho víc baví produkce.

Spolužáci chtěli být astronauty, malý Milo si umanul, že dostane Oscara

Milo Ventimiglia se narodil v Kalifornii. Jeho otec pocházel ze Sicílie, maminka byla míšenka. Jeho rodiče se přestěhovali do Kalifornie ještě než se narodil Milo a jeho dvě sestry. Už když bylo Milovi 8 let, měl ve svých snech naprosto jasno. Když měl 8 let, umanul si, že se stane hercem a jednoho dne získá Oscara.

Už na střední škole participoval v řadě školních her, díky kterým získal stipendium na prestižní letní škole Americké divadelní konzervatoře. Po této skvělé zkušenosti začal studovat na kalifornské univerzitě, kde se zaměřil na divadlo.

Fresh Prince a Gilmore Girls

Milova první zkušenost před kamerou byla v populárním seriálu Fresh Prince, kde se v jedné epizodě objevil. Následně si zahrál mnoho menších rolích v ostatních úspěšných seriálech, například v Kriminálce Miami nebo v seriálu Sabrina, mladá čarodějnice. Jeho bezesporu největší rolí byla postava Jesse Mariana v seriálu Gilmorova děvčata. Ztvárnil zde nespoutaného synovce Luka Danese. Během natáčení tohoto seriálu se seznámil s Alexis Bledel (představitelkou Rory Gilmorové), se kterou následující 3 roky tvořili pár.

Na Oscara to zatím nevypadá

Ačkoliv je Milo velice charismatický, talentovaný a pohledný herec, stále si nesplnil svůj klukovský sen a Oscara ještě nezískal. Na druhou stranu, stále má ještě spoustu času toto ocenění získat, jen to možná nebude cena za nejlepší herecký výkon. V současné době jej totiž více fascinuje tvorba filmů za kamerou a na place už se příliš neukazuje. Možná bude spolupracovat s produkčním týmem, možná jednoho dne natočí svůj vlastní film. Kromě práce produkčního se také věnuje dabingu, naposledy propůjčil svůj hlas Wolverinovi v komiksovém příběhu.