Wuykü horoskop z doby tibetských buddhistů. Které ze 4 znamení jste vy?

Wuykü horoskop z doby tibetských buddhistů. Které ze 4 znamení jste vy?
Kde se vzal Wuykü horoskop a co o Vás poví? Wuykü horoskop pochází z doby tibetských buddhistů. Na rozdíl od klasického horoskopu tento obsahuje pouze čtyři znamení, kdy jejich představiteli jsou posvátná zvířata.

Nalezené dokumenty hovoří o tom, že jeho zrod můžeme datovat kolem roku 2000 př.n.l.

Pavouk (leden, únor, březen)

Lidé narození ve znamení Pavouka se mohou v průběhu roku těšit zdravím, množstvím energie, která je pro ně důležitá nejen v osobním, ale i v pracovním životě.

Jsou to lidé, kteří nejsou příliš opatrní, co se týče finanční stránky jejich života. Mají ve zvyku si života užívat plnými doušky a neváhají tedy utratit peníze za cestování, koníčky a celkově aktivně stravný volný čas. Později jim tedy nějakou chvíli trvá, pokud chtějí docílit finanční stability.

Pavoučí představitelé oplývají fyzickou krásou a není těžké se do nich zamilovat.

Stejně tak krásná a atraktivní je pro ostatní i jejich duše.

Mravenec (duben, květen, červen) 

Představitelé tohoto znamení se obvykle těší dobrému zdraví, měli by však být opatrní, co se týče sezónních nachlazení, dávat pozor na svůj krevní tlak a vyvarovat se přílišnému stresu

Zdroj: Billion Photos / Shutterstock

Pokud jste se narodili jako Mravenec, nechybí Vám štědrost vůči Vašemu okolí, což se může někdy odrazit ve finančním zajištění Vašeho života. Snažte se své investice i do maličkostí zvažovat a raději popřemýšlet, jestli je opravdu vhodné je učinit. Vyhnete se tak budoucím problémům.

V partnerském vztahu svého partnera zahrnujete nejenom láskou, ale i speciálními dary.

Štír (červenec, srpen, září)

Znamení Štíra má ve Wuykü horoskopu posvátný význam, protože toto zvíře bývá spojováno se schopností poznávat nepoznané. Jako Štír jste lidé s výraznou hrdostí, těšíte se pevnému zdraví, neděláte si zbytečně přílišné starosti.

Štíři bývají znamením, které je předurčené k zažívacím potížím, zároveň se ale těší dlouhověkosti.

Hvězdy jim předurčily nejenom dlouhý, ale i prosperující život.

V rodině, kterou vytvoří, nebude chybět láska ani finanční jistoty. Štíři jsou zdatnými podnikateli a jejich schopnosti jsou ve všech ohledech jedinečné.

Želva (říjen, listopad, prosinec)

Pro Želvy si horoskop Wuykü nenachystal příliš pozitivní předpověď, co se jejich zdraví týče. Často se mohou potýkat se zdravotními neduhy. Lehce se jim však vyhnou, pokud se budou pečlivěji než ostatní znamení zdržovat škodlivých návyků a zaměří se na zdravý životní styl.

V partnerství s Želvami se objevuje žárlivost, na druhou stranu je jejich předností trpělivost, díky které jsou jejich vztahy pevné a celoživotní.

Co se týče financí nejsou zrovna šetřílky a někdy až přehnaně utrácejí za věci, které nepotřebují.

Zdroj: