Co si osud přichystal pro lidi, kteří se narodili ve znamení Lva?

Co si osud přichystal pro lidi, kteří se narodili ve znamení Lva?
I na lidi ve znamení Lev čeká velice zajímavé období. Pozitivní zprávou pro vás je, že vaše štěstí leží pouze ve vašich rukou. Pojďme se podívat, na co se máte v nadcházejících dnech připravit. 

Láska  

Láska by vám mohla v nadcházejících týdnech přinést nepříjemné chvilky. Prsty v tom ale nebude mít nevěra nebo lži a hádky, ale pouze vaše vlastní myšlenky a očekávání. Necítíte se úplně spokojeně a možná i přemýšlíte, jestli byste se jinde neměli lépe. A i to je možné. Důležité pro vás nyní je, abyste se dívali na věci s nadhledem.

Ať už je jedná o vašeho oficiálního partnera/partnerku nebo o vaši tajnou lásku, nepřehlížejte láskyplné impulsy a smířlivá gesta. Mnohdy od lidí očekáváte víc, než jsou schopní vám dát, a naopak přehlížíte nabízenou lásku. Toto ale vede ke zklamání a apatii.

Pokud se začnete na věci dívat trochu s odstupem a přijmete svou drahou polovičku takovou, jaká je, čeká na vás nová energie, krásný vztah a také pocity bezpečí a zamilovanosti. Po bouřce se zase vyjasní a vy budete mít příležitost znovu uvěřit v lásku a nerušeně prožít ten krásný pocit zamilovanosti. Nebuďte tak přísní. Ani na sebe, ani na své okolí. 

Dopřejte si odpočinek, při kterém si pročistíte hlavu, zdroj: Antonio Guillem / Shutterstock

Zdraví  

Zdraví by vás mohlo maličkost potrápit. Dejte si pozor na problémy se srdcem a s pohybovým aparátem. Vaše tělo možná bude mít potřebu vám naznačit, že je potřeba zvolnit a na chvíli se zastavit. Dopřejte si odpočinek, při kterém si pročistíte hlavu.

Může jít o dovolenou, víkendový pobyt nebo třeba jen dostatek volného času pro sebe. Zkuste do vašeho odpočinku zapojit také tvořivost. Můžete zkusit namalovat obraz nebo třeba vyrazit na procházku za účelem nafocení pěkných fotografií okolní přírody. Tvořívá činnost vám skvěle pomůže uklidnit mysl a pročistit hlavu. 

Nějaká nepřejícná osoba Vám bude závidět úspěchy v práci, zdroj: Antonio Guillem / Shutterstock

Práce

V práci to pro vás může být v blízké době poněkud hektické a zmatené. Na jednu stranu máte práci, která vás baví a naplňuje, ale na druhou stranu vás může potrápit intrikaření některého z vašich kolegů nebo nadřízených. Tyto intriky budou způsobené především závistí. Nějaká nepřejícná osoba vám bude závidět úspěchy, kterých jste vlastní snahou dosáhli.

I když budete prožívat silné pocity ohrožení, je velmi důležité, abyste si zachovali chladnou tvář. Buďte dominantní, ale nebojujte silou. Jasně nastavte své hranice a místo zraněného ega raději použijte taktické řešení. Buďte spravedliví a pokuste se celou situaci vhodně analyzovat. Násilím a dalším intrikařením zde nic nezmůžete. Oko za oko, zub za zub je přísloví, které v tomto případě rozhodně platit nebude. Raději si dopřejte odpočinek a klid zbraním. Přílišné soustředění na tento problém by vám nic dobrého rozhodně nepřineslo. Dívejte se na situaci více s nadhledem a rozumem.  

Zdroj článku:
  • Autorský text