Výklad tarotových karet na tento týden: Kozorozi budou mít možnost někoho poznat, Berani se usmíří se svými kolegy

Výklad tarotových karet na tento týden: Kozorozi budou mít možnost někoho poznat, Berani se usmíří se svými kolegy
Co vás čeká tento týden? Pojďme společně nahlédnout pod tajuplnou pokličku tarotových karet!

Beran

Tento týden je nejlepší čas k tomu, abyste si vyřešili všechny své spory! Na pracovišti se usmiřte se svými kolegy, odlehčíte tak tíživou atmosféru, která mezi vámi již delší dobu leží. Konflikty byste si měli vyřešit i doma se svým partnerem. Nastal čas se udobřit, dohodnout se a najít vhodný kompromis. Tak vám to radí vaše dominantní karta Dvojka mečů.

Býk

I když to neradi slyšíte, prohry k životu prostě patří. Pětka mečů vás donutí přemýšlet nad posledními dny a vy neřešte, že se vám něco nepovedlo, ale zkuste najít důvod, proč k tomu vůbec došlo. Bude těžké nekopat kolem sebe, ale uvědomte si, že se jedná jen o váš problém, za který ostatní nemůžou. Raději se tedy stáhněte do ústraní a počkejte, než se vše zase uklidní.

Blíženci

Buďte sami sebou a nepřetvařujte se, všechno ostatní jsou jen názory jiných, které vás nemusejí trápit. Karta Poustevníka je kartou vašeho vnitřního já, poslouchejte, co vám říká. Hledejte pravdu uvnitř sebe a neposlouchejte názory ostatních. Je to váš život a vaše rozhodnutí.

Rak

Dejte si pozor, abyste si kvůli své tvrdohlavosti nepoškodili vztahy s kolegy nebo se svým partnerem, určitě byste toho později litovali. Ve vztahu vám Princ disků radí, abyste byli více smyslní, váš partner to určitě ocení. Energii vložte nejen do svého vztahu, ale i do práce, zejména vaši kolegové vám budou vděční.

Lev

Trojka mečů vám bohužel přinese pár krušných a stresujících chvil. Myslete ale na to, že co vás nezabije, to vás posílí. Stresující situace k životu patří, tak se s nimi moc netrapte. Brzy se vše vyřeší a obloha se opět rozjasní.

Panna

V práci se vám bude dařit a vaši kolegové s vámi budou chtít s radostí spolupracovat. Buďte k nim ohleduplní a otevření, uvidíte, že se vám to v budoucnu vyplatí. Neobracejte se k nikomu zády a pokuste si vyřešit staré konflikty. Karta Radosti vám štěstí přinese rovnou pod nos, tak toho náležitě využijte!

Váhy

Karta Šestka disků vás postaví do role mecenáše. Zkuste podpořit ty, kteří to potřebují, a to buď materiálně nebo i psychickou podporou. Ve vašem okolí jsou určitě lidé, kteří ocení obejmutí nebo přátelský rozhovor s vámi. Vy sami se budete cítit v blahobytu, zbytečně ale neutrácejte.

Štír

To, co jste v minulosti udělali, se vám nyní vrátí. Ať už se jedná o nějaký prohřešek, či dobrý čin, nic nezůstane bez následků. Šestka pohárů vám radí, abyste již minulost nechali jít, co se stalo, stalo se a dívejte se jen dopředu, jelikož jen tak můžete ovlivnit svou budoucnost.

Střelec

Čtyřka holí symbolizuje čas oslav, proto byste měli využít každé příležitosti k tomu, abyste se dostali do společnosti a večer si užili se svou rodinou nebo přáteli. Pokud úplně neholdujete společnosti a jste raději sami, udělejte si svou vlastní vnitřní oslavu. Uvařte si dobrou kávu, vezměte si knihu a relaxujte.

Kozoroh

Pokud jste nezadaní, dívejte se pořádně kolem sebe, jelikož tento týden budete mít možnost poznat někoho, kdo vám v budoucnu významně ovlivní život. Tarot Eso pohárů vám přinese lásku, porozumění a citové vzplanutí. Ti, kteří ve vztahu již jsou, využijte tuto kartu a přeměňte ji v romantické večery s partnerem.

Vodnář

Energie vám tento týden rozhodně nebude chybět! Eso holí je velice pozitivní kartou, která vás doslova nabije. V práci dostanete pro svůj zápal pochvalu a doma svého elánu využijte pro rodinu a připravte pro ně malé překvapení!

Ryby

Díky Císařovně se budete cítit skvěle! Tato karta vám dodá nápady i inspiraci pro vaši práci, slibuje vám také, že dokončíte vše, co máte započaté, a ještě s velkým úspěchem. Neodkládejte tedy své plány a začněte je plnit ještě dnes!

Zdroj článku:
  • autorský text