Výklad tarotových karet na víkend

Výklad tarotových karet na víkend
Konec pracovního týdne se již blíží a všichni s nadšením očekáváme víkend. Co nám ale první srpnový víkend s sebou přinese? Podívejme se společně do tarotových karet a prohlédněme si naši budoucnost.

Beran

Smrt. Nelekejte se, žádné nebezpečí vám o víkendu opravdu nehrozí. Tato karta je velmi spirituální kartou a znamená znovuzrození. Pravděpodobně se vám podaří ukončit nějaký dlouhodobý projekt, který již konečně necháte za sebou a začnete s něčím novým. Změny k životu prostě patří…

Býk

Dejte si pozor, abyste o víkendu nepropadli bezhlavé vášni, která by vás jen přivedla do problémů. Karta Ďábel má mnoho podob a bude vás svádět k záletnosti, která nemá s láskou vůbec nic společného a v partnerském životě by vám jen uškodila. Pokud jste single, pozor, z tohoto záletu nevzejde nic dobrého.

Blíženec

Jste na správné cestě, i když se může zdát, že je vaše cesta nekonečná. Vydržte a odměnou vám bude uvolnění a hrdost nad dobře vykonanou prací. Karta Soud vám ani o víkendu nedopřeje odpočinek a bude vás nutit neustále přemýšlet nad rozdělaným projektem, poddejte se tomu.

Rak

Zkuste o víkendu své nejbližší překvapit nějakou drobností či milým gestem, připravte jim třeba skvělou víkendovou snídani do postele! Rytíř pohárů vám totiž radí, abyste láskyplně pečovali o své blízké, zaslouží si to. O víkendu také dělejte pouze to, co vás baví a naplňuje!

Lev

Hořící karta věž, ze které se pádem snaží zachránit lidé, působí na první pohled velmi děsivě. Přitom nám jen ohlašuje, že v těchto dnech můžete očekávat zánik či ukončení něčeho, co vás již dlouhou dobu trápí. Tento konec však bude mít na vás blahodárný a přímo uzdravující účinek. Pokud něco chcete změnit, sobota je tím ideálním dnem.

Panna

Jste vyrovnaní a nic vás opravdu netrápí? Zkuste alespoň o víkendu vypnout a odpočinout si, zklidnit svou mysl a zkusit ji trochu pročistit. Karta Mág vám totiž radí, abyste byli vyrovnaní sami se sebou, jedině tak se můžete pustit do nových velkých projektů. Jediná cesta k opravdovému štěstí je upřímnost, buďte tedy upřímní i sami k sobě.

Váhy

O víkendu vás čeká samá radost! Vždyť i karta, která vám na tyto dny padla se tak jmenuje. Řekněte si, co pro vás znamená štěstí a z čeho máte tu největší radost a dopřejte si ji. Rozmazlujte se, však si to zasloužíte! Obklopte se lidmi, na kterých vám záleží a stravte společně pohodové dny.

Štír

O víkendu si opravdu dávejte dobrý pozor na lidi kolem sebe. Karta Rytíř mečů totiž symbolizuje zradu a zákeřnost. Někdo ve vašem blízkém okolí po vás bude něco chtít, pozor na jeho vypočítavost a na to, aby se vám to ve zlém nevrátilo. I ve vztahu buďte raději opatrní.

Střelec

O nastávajícím víkendu byste si měli najít chvilku jen sami pro sebe a zamyslet se nad svým životem. Nemusí to být žádné dlouhé filozofické přemítání, ale zkuste zapřemýšlet a poučit se z vlastních chyb. Karta Královna disků vás k tomu bude přímo vybízet.

Kozoroh

Na víkend vám vyšla jedna z nejhezčích tarotových karet, Dvojka pohárů neboli láska. Čekají vás tedy dny plné něhy, pozornosti a možná se dočkáte i dalšího významného kroku ve vašem vztahu. Pokud máte nový vztah, budujte ho pěkně od základů, buďte k sobě upřímní, a hlavně berte partnera takového jaký je a nesnažte se ho předělat.

Vodnář

O víkendu vás čeká nějaká oslava, pozvání na večeři či do kina. Rozhodně toho využijte, naskytne se vám tak skvělá příležitost strávit čas se svými přáteli a poznat nové lidi. Karta Trojka pohárů vás ale varuje před nadměrným pitím alkoholu, mohli byste toho později litovat.

Ryby

Konečně si dopřejete zasloužený odpočinek! Podařilo se vám váš úkol zdárně dotáhnout až do konce a vy tak zažijete pocit úlevy. Najednou budete mít ruce volné a budete se moci věnovat tomu, co vás baví a naplňuje. Ke všem víkendovým činnostem budete přistupovat radostně a s nadšením.

Zdroj článku:
  • Autorský text