Výklad tarotových karet na druhý srpnový týden pro jednotlivá znamení

Výklad tarotových karet na druhý srpnový týden pro jednotlivá znamení
Co nám osud přinese v týdnu od 8. srpna? Pojďme se na to společně podívat a vyložme si jednotlivé tarotové karty, které svými magickými schopnostmi učarovaly již naše předky. Ostatně, kdo by nechtěl nakouknout do své budoucnosti?

Beran

Zejména ve svém profesním životě si dejte pozor na rušivé myšlenky, které by mohly rozkolísat vaši mysl a narušit tak rovnováhu a pracovní morálku. Vaší dominantní kartou je totiž Spravedlnost. Budete tedy hodně přemýšlet a snažit se jednat vždy čestně a dle svého nejlepšího úsudku, což vám může přinést problémy v práci i v osobním životě. I přesto buďte spravedliví!

Býk

Nenalháváte si něco? Nestavíte si zbytečně vzdušné zámky a nežijete pouze v klamu? Zkuste se nad tím pořádně zamyslet a uvědomit si realitu a pravou skutečnost. Nelze žít jen ve snech, je potřeba sestoupit na zem a reálně se poprat se svými problémy. Tento týden vás karta Měsíce bude držet v šachu a zasnění, nepoddejte se však tomu.

Blíženec

Karta s názvem Síla vás bude provázet po celý týden, tak ji nezapomeňte dobře využít. Je to jedna z nejsilnějších pozitivních karet, která vám přinese příznivé změny, které budou mít dlouhého trvání. Tvrdě si jděte za svým v pracovním i osobním životě. Tento nový přístup přinese do vašeho života naplnění, lásku a mír.

Rak

„Co si člověk sám neudělá, to nemá.“ Spolehněte se tedy sami na sebe a neustále se snažte o své sebezdokonalení a pokrok, karta Mág vám v tom pomůže. Zkuste si najít nějaký nový koníček, který jste už dlouho chtěli vyzkoušet a věnujte se mu naplno, možná to změní váš dosavadní život a budete příjemně překvapeni. Proměňte své sny v činy!

Lev

Karta Milenci se neodkazuje pouze k lásce, ale celkově k nějakému rozhodování. Leží totiž před vámi více možností a vy si musíte vybrat pouze jednu jedinou. Vybírejte opatrně a zodpovědně. Karty vás také podporují ve vzájemné komunikaci, kterou dobře a chytře využijete zejména v práci.

Panna

Neztrácejte důvěru ve své podnikání a v pracovní nasazení! Karta Velekněžka vám radí, abyste chvilku vyčkávali a pak jednali intuitivně, určitě se vám to vyplatí. V partnerství se vám začnou plnit vaše sny. Poznáte novou lásku či prohloubíte stávající city se svým partnerem.

Váhy

Milé váhy, měly byste využít přízně karty Papež a začít se studiem. Nemusí to být hned studium na vysoké škole, ale vzdělávejte se v tom, co už dlouho odkládáte. Co třeba vyzkoušet nějaké nové školení či kurz?

Štír

Karta Ďábel má mnoho podob a tváří. Velmi často se za ním schovává strach, který vás již dlouhou dobu pohlcuje. Vystupte se svých stínů a nebojte se říct naplno svůj názor. Dávejte si ale zároveň pozor na své sobecké a bezohledné chování, mohlo by to ublížit lidem, které máte rádi.

Střelec

Zkuste ve svém životě nastolit pevný řád a začít od začátku. Možná vám karta Blázna připravila v životě chaos, teď je ale ta pravá chvíle na to s ním zatočit. Karty vám také předpovídají nové začátky, může se jednat o novou pracovní příležitost i vztah, tak se jich chopte.

Kozoroh

Tento týden vás čeká nesmírná pasivita, a to zejména díky kartě Viselec. Pravděpodobně budete laxní a neuvidíte za sebou žádné výsledky a před sebou žádnou budoucnost. Ocitnete se na mrtvém bodě a nic se vám nebude chtít dělat. Nepodléhejte trudomyslnosti a využijte tyto dny k odpočinku.

Vodnář

Karty vám tento týden budou přát. Císař je kartou s velice silnou vůlí. Díky němu budete tento týden vynikat zejména v profesním životě. V práci se vám bude opravdu dařit, obzvlášť v případě, že pod sebou máte nějaké spolupracovníky, které vedete. Ukažte, že jste správným vůdcem.

Ryby

Čeká vás nějaký důležitý zvrat ve vašem životě. Pravděpodobně vás silně zasáhne, ale nemusí to být zrovna v negativním smyslu. Karta Věž nám totiž ohlašuje zánik něčeho nefunkčního a připravuje prostor pro něco nového. Nebraňte se tomu, stejně s tím nic neuděláte.

Zdroj článku:
  • Autorský text