Výklad tarotových karet na tento týden: Na Raky čeká láska, pro Býky se začátek týdne ponese ve znamení smůly

Výklad tarotových karet na tento týden: Na Raky čeká láska, pro Býky se začátek týdne ponese ve znamení smůly
Toužíte po tom znát svoji minulost? Nahlédněte tedy společně s námi do tarotových karet, které znají váš osud! Čeká na vás láska, štěstí či nějaké trable? To vše vám karty mohou včas poodhalit.

Beran (21. 3. – 20. 4.)

Konečně v zaměstnání někdo ocení vaši snaživost a tvořivost a usměje se na vás štěstí. Kromě slov chvály vás zaměstnavatel velmi příjemně ocení i finančně. Tento týden se ponese ve znamení karty bohatství, a tak se vám bude dařit po materiální, ale i psychické stránce. Budete šťastní a vše, na co jen sáhnete, vám příjemně půjde od ruky.

Býk (21. 4. – 20. 5.)

Začátek týdne se ponese ve znamení smůly, ale velmi brzo se roztočí karta Kolo štěstí a vy budete neustále v pohybu. Nebojte, nečeká vás žádný stres, ale přijde vám, že vše plyne poněkud rychleji. Přinese vám to ale velkou výhodou, budete pracovat rychle, efektivně a všemu se snadno přizpůsobíte.

Blíženec (21. 5. – 21. 6.)

Pětka holí neboli spor se dá často vyložit jako varování a rady k opatrnosti. Mějte neustále otevřené oči a bedlivě sledujte své okolí a nepřátele. Na blízku je někdo, kdo vám bude chtít uškodit. Koncem týdne vás bude čekat také důležité rozhodnutí, nechejte zvítězit selský rozum a jednejte jen podle sebe, nedejte na rady a názory ostatních.

Rak (22. 6. – 23. 7.)

Tento týden na vás čeká láska. Všichni, kteří jsou nezadaní, budou mít díky Esu pohárů šanci poznat někoho nového, s kým prožijí krásné chvíle. Dávejte si však pozor na to, aby náhlé vzplanutí lásky nebylo rychle u konce. Zadaní si nemusejí zoufat, jelikož pro ně tato karta přináší nové začátky a pracovní příležitosti.

Lev (24. 7. – 23. 8.)

Následující dny na vás čeká prozření. Karta Věže vás bude nabádat k opatrnosti, zmíněné prozření totiž nemusí být vždy úplně příjemné. Dozvíte se pravdu, která vám otevře oči a posune vás dál. Věřte, že pro vaši budoucnost to bude velice přínosné.

Panna (24. 8. – 23. 9.)

Čeká vás krásný týden naplněný pohodou, štěstím a radostí. I zmíněná karta Radosti vám k tomuto naplnění dopomůže. Radujte se z každé maličkosti, každé chvíle, kterou strávíte podle svých představ. Neberte vše jako samozřejmost, nic totiž není věčné a soustřeďte se na kouzlo okamžiku.

Váhy (24. 9. – 23. 10.)

Karta Síly vám dodá potřebnou energii pro vaše pracovní nasazení. Vše budete tento týden zvládat s přehledem a bude se vám dařit. Sílu si nechejte také na osobní život a vložte ji do vyřešení sporů, které si v sobě již dlouhou dobu nosíte. Otevřete se svým nejbližším a řekněte jim, co vás trápí. Nebojte se, vše dobře dopadne.

Štír (24. 10. – 22. 11.)

Jak se říká, tak ďábel slídí na každém kroku a tato karta vás bude ovládat i v tyto dny. Nenechejte se přetáhnout na temnou stranu zla a nezaplétejte se do spletitých sítí pomluv a intrik, neprospěje to nikomu a vy si tak zbytečně zaděláte na řadu problémů…

Střelec (23. 11. – 21. 12.)

Máte nějaké sny, cíle, které chcete následující dny realizovat? Karta devítka holí vám radí, abyste si vše v klidu promysleli a nejdříve si pečlivě naplánovali jednotlivé kroky postupu. Teprve až si budete jistí, co opravdu chcete a jak to budete realizovat, se pusťte do vysněného projektu. Karty nad vámi drží ochranou ruku, a tak je úspěch zaručen.

Kozoroh (22. 12. – 20. 1.)

Karta Spravedlnosti bude mít na vás obrovský vliv, a právě díky ní budete všechny spory a problémy řešit tento týden s klidnou myslí. Urovnejte si nejdříve vše v sobě, a teprve pak se pusťte do řešení problémů, které máte se svým partnerem a kolegy. Buďte otevření, poctiví a nebojte se nových názorů.

Vodnář (21. 1. – 20. 2.)

Milujte svůj život a on vám to několikanásobně vrátí. To, jak se chováme k ostatním, ovlivňuje samozřejmě to, jak se oni budou chovat k nám. Buďte přátelští, usměvaví, pomáhejte ostatním a Rytíř holí vám zaručí, že se vám vaše dobro a laskavost vrátí.

Ryby (21. 2. – 20. 3.)

Tento týden se bude vše točit kolem vaší rodiny. Karta Desítka pohárů vám do vašeho života vrátí někoho, s kým jste se již dlouhou dobu neviděli. Podaří se vám v klidu vyřešit menší hádky, které v rodině již nějakou dobu přetrvávají, a konečně nastane období klidu a harmonie.

Podaří se vám v klidu vyřešit menší hádky. Zdroj: Superstar / Shutterstock

Zdroj článku:
  • Autorský text