Výklad tarotových karet na tento týden: Berani, očekávejte novou jiskru a vášeň v partnerském životě, Váhy, buďte opatrní

Výklad tarotových karet na tento týden: Berani, očekávejte novou jiskru a vášeň v partnerském životě, Váhy, buďte opatrní
Co nám osud přinese v tomto týdnu? Pojďme se na to společně podívat a vyložme si jednotlivé tarotové karty, které svými magickými schopnostmi učarovaly již naše předky. Ostatně, kdo by nechtěl nakouknout do své budoucnosti? Také jste zvědaví?

Beran (21. 3. – 20. 4.)

Očekávejte novou jiskru a vášeň ve vašem partnerském životě. Nemyslete si ale, že to přijde jen tak. Karta Milenců vám sice pomůže, ale i vy se musíte snažit pro svůj vztah něco udělat. Překvapte svého partnera něčím neobvyklým. Nezadaní potkají osobu, která je sice poblouzní, ale dávejte si pozor, není pro vás tou pravou.

Býk (21. 4. – 20. 5.)

Věnujte se sami sobě! Udělejte si každý den alespoň chvilku a věnujte se svým koníčkům, je to velmi důležité pro vaše psychické pohodlí. Máte pocit, že nemáte žádné koníčky? Objevujte! Vyjděte si ven se svými přáteli a zkoušejte nové věci. Karta Trojka pohárů vám v tom pomůže. Uvidíte, že to bude už jenom krůček k novému životu!

Blíženec (21. 5. – 21. 6.)

Navazujte nové vztahy, jelikož v tyto dny potkáte toho pravého partnera! Karta Mírnosti vám dopomůže k tomu se rychle zamilovat a kupodivu brzy začnete plánovat i společnou budoucnost. Partneři díky této kartě najdou způsob, jak si sdělovat své názory, aniž by z toho byla okamžitě hádka.

vyznání lásky
Zdroj: Ground Picture / Shutterstock | vyznání lásky

Rak (22. 6. – 23. 7.)

Páže pentaklů k vám přináší nový příval energie. Využijte ji pro všechny své projekty, bude se vám dařit. Zahoďte za hlavu všechny chmury a problémy a otevřete se novým nápadům.

Lev (24. 7. – 23. 8.)

Můžete si konečně oddechnout, jelikož stísněná atmosféra, která panuje u vás v práci nebo doma, konečně opadne a vy se můžete uvolnit. Promluvte si s kolegy či partnerem a všechno vyřešte. Pokud bude potřeba, omluvte se jim.

Panna (24. 8. – 23. 9.)

Máte pocit, že se vám nedaří realizovat svoje sny? Zkuste se na chvilku zastavit a své plány dopodrobna promyslet. Přijměte zodpovědnost sami za sebe a důvěřujte svým schopnostem. Bdí nad vámi karta císaře, která vám dopomůže dobrat se úspěšného konce.

Váhy (24. 9. – 23. 10.)

Buďte opatrní a připravte se na to, že budete muset udělat nějaké kompromisy, a to zejména v práci. Pokud tak neučiníte, následky pro vás budou fatální. Král mečů vás před touto situací může varovat, ochránit však nikoli.

Štír (24. 10. – 22. 11.)

Hoří vám v práci nějaký termín? Možná si zkuste projekt o trochu posunout, jelikož narychlo vytvořený výsledek nebude stát za to. Váš projekt má ještě nějaké nedostatky, Sedm mečů vám radí, abyste na nich zapracovali a klidně se i poradili s nějakým odborníkem.

Střelec (23. 11. – 21. 12.)

Ve vašem okolí je někdo, kdo je připravený vám podat pomocnou ruku. Využijte této nabídky. Páže pohárů vám také přinese poměrně příznivou zprávu o vašem následujícím životě. Dobro očekávejte také ve vztahu, nezadaní se mohou zaradovat, jelikož do jejich života vstoupí někdo, kdo je také sám.

Kozoroh (22. 12. – 20. 1.)

Tři meče vám radí, abyste za svým dosavadním životem udělali tlustou čáru. Nedovolte své minulosti a smutku, aby se prosadily ve vašem novém životě. Díky tomu se vám otevřou nové dveře. Dejte si také pozor na to, co říkáte svým nejbližším, abyste je zbytečně neranili svými slovy.

Vodnář (21. 1. – 20. 2.)

Stojíte před nějakým rozhodnutím? Na nic nečekejte a konečně se rozhodněte. Tím, že to budete neustále odkládat, stejně nic nevyřešíte. Dva pentakly vám k tomu dodají potřebnou sílu.

Ryby (21. 2. – 20. 3.)

Karta Měsíce je vždy zahalena rouškou tajemství. Některé věci, záležitosti jsou nám stále skryté, ale má to svůj důvod. Postupně se vám během týdne odkryjí další podrobnosti, na základě kterých zjistíte vše potřebné. Vytrvejte!

Zdroj článku:
  • autorský text