Výklad tarotových karet na tento víkend: Vodnáři, pozor na Ďábla, Ryby mají důvod k oslavě

Výklad tarotových karet na tento víkend: Vodnáři, pozor na Ďábla, Ryby mají důvod k oslavě
Už při samotném vyslovení slova tarot se mnohým zježí chloupky na ruce. Tarotové karty mají mnozí z nás spojené s magií a věštbou. Pojďme tedy společně poodkrýt, co nám karty přinesou zajímavého tento víkend.

Beran (21.3. – 20.4.)

Náladovost nechejte někde spát. Je víkend, tak si ho nekažte a užijte si čas se svými nejbližšími. Karta Blázna vám pomůže zkrotit rodinný chaos, a tak vás čekají dny plné pohody. Tato karta je velmi srdečná, a i v rovině vztahové vám předpovídá dny plné lásky. Naplánujte si výlet, návštěvu rodiny nebo společný zážitek.

Býk (21.4. – 20.5)

Přestaňte klamat sebe i své nejbližší. Karta Měsíce vás bude nabádat k tomu, abyste se nad sebou trochu zamysleli, uspořádali si své myšlenky a směr, kterým se chcete dále ubírat. Nepropadejte depresím, ale věnujte o víkendu chvíli času sami sobě a trochu o tom popřemýšlejte.

Blíženec (21.5. – 21.6.)

Cítíte se ve vztahu trochu nejistí? Promluvte si o tom se svým partnerem a všechno spolu vyřešte, sobotní večer je pro to úplně ideální. Princ holí vás ale při tomto rozhovoru varuje před vlastním egoismem, dejte si tedy na to pozor.

Rak (22.6. – 23.7.)

Udržujte míru disciplíny i o víkendu. Každý máme nějakou roli a své úkoly, neutíkejte před nimi a chtějte, aby to tak bylo i ve vaší rodině. Císař vám dodá sílu k tomu, abyste ve své rodině zavedli řád a smysl pro pořádek. Rozdělte si povinnosti, dohodněte se na tom, kdo co bude dělat, jinak brzo ze všeho vyhoříte.

Lev (24.7. – 23.8.)

Karta Chtíče přímo vybízí k tomu, abyste si udělali romantický večer se svým partnerem. Na nic nečekejte a překvapte ho vy tím, co by u vás třeba už ani nečekal. Uvidíte, že to bude mít skvělý účinek a okoření to váš vztah.

Vodnáři, pozor na Ďábla, Zdroj: bigjom jom / Shutterstock

Panna (24.8. – 23.9.)

O víkendu budete doslova přetékat energií, a to díky krásné Kartě Hvězda, která je zároveň symbolem naděje. Vše, co si na volné dny naplánujete se vám podaří, a ještě vám zbyde čas na nové projekty. Pusťte se do nich, dopadne to dobře!

Váhy (24.9. – 23.10.)

Nedělní odpoledne je přímo dělané k tomu, abyste si vzali staré album fotografií a trochu si zavzpomínali na své dětství a mládí. Šestka pohárů je lehce nostalgickou kartou, díky které si však možná vzpomenete na osobu, která vám byla kdysi velmi blízká. Co takhle se jí znovu ozvat?

Štír (24.10. – 22.11.)

Osmička disků je čistě praktickou a tvořivou kartou. Na víkend si proto naplánujte nějakou manuální práci, půjde vám od ruky a vše se vám podaří. Zaměřte se i na svého partnera a zkuste si najít společný koníček. Třeba zjistíte, že máte společných mnohem více věcí, oživí to váš vztah.

Střelec (23.11. – 21.12.)

Někdy je potřeba vzdát se příliš ambiciózních projektů. Neberte to jako prohru, Devítka holí vás za to naopak velmi pochválí a dodá vám sílu a energii k tomu, abyste si ve dnech volna dobře promysleli své další kroky. Nový projekt, do kterého se pustíte s vášní, bude stát rozhodně za to!

Kozoroh (22.12. – 20.1.)

Není vhodná doba k tomu začínat něco nového. Raději si víkend užijte v klidu a nepouštějte se do velkých plánů. Karta Čtyřka mečů vám doporučuje udělat si malou přestávku od všeho, a i od všech. Co si takhle udělat den jen sami pro sebe?

Vodnář (21.1. – 20.2.)

Pozor na Ďábla. Někdo vás o víkendu osloví se zajímavou nabídkou, měli byste si ji ale opravdu dobře promyslet nebo ji rovnou odmítnout. Druhá strana vás totiž bude chtít pouze využít a její úmysly nebudou ty nejčistější.

Ryby (21.2. – 20.3.)

Vždy je důvod k oslavě! A proto, pokud se vám naskytne příležitost jít ven s přáteli, využijte toho. Trojka pohárů vám zaručuje, že si užijete nádherný večer, ale varuje vás také před neunáhleným chováním. Dělejte tedy vše s rozmyslem, ať pak nelitujete…

Zdroj článku:
  • Autorský text