Výklad tarotových karet na tento víkend: Štírům karta Rytíř holí dodá potřebné sebevědomí, Býci budou mít přemíru energie

Výklad tarotových karet na tento víkend: Štírům karta Rytíř holí dodá potřebné sebevědomí, Býci budou mít přemíru energie
Také se už nemůžete dočkat volného víkendu? Po tomto týdnu si rozhodně zasloužíte odpočinek a trochu relaxu! Uvařte si kávu, čaj a něco dobrého a pojďte se společně s tarotovými kartami podívat na to, co vás čeká v sobotu a neděli.

Beran

V sobotní večer využijte pozvání, které vám někdo nabídne, jelikož si to opravdu užijete. Pokud se vám pozvání nedostane, nezoufejte a zkuste ho iniciovat sami. Pozvěte kamarády nebo své nejbližší na večeři nebo do kina. Určitě nezůstávejte doma a využijte každé příležitosti jít ven a užít si život! Princ pohárů stojí za vámi!

Býk

Eso holí vám dodá přemíru energie, které o víkendu určitě využijete. Pusťte se do všech plánů, které již delší dobu odkládáte. Všechno totiž hravě, a hlavně s chutí zvládnete. Pokud se před vámi objeví nějaké milostné vzplanutí, dejte od něj raději ruce pryč.

Blíženci

Stojí před vámi úkol, který si raději v klidu promyslete, jelikož jeho řešení nebude úplně jednoduché. Zvažujte všechna pro i proti. Sedmička pohárů vám radí opatrnost i ve vztahu. Nepouštějte se do hádek, a pokud jste single, tak není úplně vhodný čas k tomu, abyste začínali se vztahem novým.

Rak

Neváhejte a pusťte se do všeho nového, co vám víkend přinese! Osmička holí vám totiž radí, že nemáte odmítat žádnou novou příležitost, i kdyby byla naprosto bláznivá. Pozve vás někdo na loďku, skok padákem nebo na projížďku na koni? Neváhejte a vystupte ze své račí slupky a komfortní zóny, litovat rozhodně nebudete.

Lev

Víkend je přímo stvořený pro to, abyste si užili vše, co si naplánujete. Karta Slunce je velmi pozitivní kartou, a tak i pokud vaše plány nakonec selžou, nic si z toho dělat nemusíte, jelikož osud před vás předhodí plány nové, které možná budou ještě lepší. Promyslíte si do detailu, co budete dělat, nebo se necháte překvapit?

Panna

Obklopte se lidmi, které máte rádi, a buďte s nimi po celý víkend. Rytíř pohárů vám radí, abyste si se svými blízkými užili každou volnou chvilku a radovali se i z maličkostí. Jděte za hlasem svého srdce a dělejte jen to, co opravdu chcete!

Váhy

Tvořte! Nedělní den je přímo stvořený k tomu, abyste vytvořili něco, z čeho pak budete mít radost. Je jedno, zda to bude s láskou upečená bábovka, sklizení ovoce a zeleniny ze zahrady nebo obrázek. Hlavně se věnujte činnostem, které vám dělají radost.

Štír

Rytíř holí vám dodá potřebné sebevědomí, které vám možná poslední dny trochu chybí. Využijte toho a vyrazte si do společnosti, potkáte nové lidi a příležitosti. Milujte život a život bude milovat i vás!

Střelec

Buďte kreativní a vytrvalí a dosáhnete všech cílů, které jste si předsevzali. Královna disků hodně pracuje s logikou a myšlením, proto pokud potřebujete vyřešit nějaký problém, je na to ten nejvyšší čas. Zkuste se o víkendu zamyslet i nad svými chybami a poučit se z nich.

Kozoroh

Peníze nejsou všechno. Zkuste si na chvilku odpočinout a zaměřit se na sebe a své blízké. Vždyť přece nemusíte jen pracovat a hnát se za úspěchy a kariérou. Rytíř disků praví, že pouze spokojený a odpočatý člověk se může plně soustředit na své sny a touhy.

Vodnář

Sedmička mečů může za to, že budete mít o víkendu hloubavou náladu a přemítat nad tím, proč tu vlastně jsme a kam náš život směřuje. Abyste se z této nálady dostali, jděte se raději projít ven nebo zajděte s přáteli někam na večeři a přijďte na jiné myšlenky.

Ryby

Co vám říká vaše intuice a pocity? Jak chcete strávit sobotu a neděli? Víkend si udělejte jen a jen podle svým představ, karta Blázna vám k tomu dopomůže. Je důležité, abyste zvládali chaos kolem vás. Až se vám ho podaří zkrotit, ucítíte úlevu a zasloužený odpočinek.

Zdroj článku:
  • Autorský text