Výklad tarotových karet na tento víkend: Býky zasáhne lehká podzimní deprese, Rakům karta Čtyřka disků dodá sebevědomí

Výklad tarotových karet na tento víkend: Býky zasáhne lehká podzimní deprese, Rakům karta Čtyřka disků dodá sebevědomí
Zatím nemáte moc jasnou představu o vašem víkendu? Zkuste se podívat na výklad tarotových karet na následující dny volna a možná vám to pomůže při finálním rozhodování.

Beran (21.3. – 20.4.)

Tento víkend budete díky kartě Eso holí doslova nabití energií. Již od samotného sobotního rána začnete realizovat své víkendové plány a je úplně jedno, zda se pustíte do uklízení nebo budete aktivně trávit čas s rodinou. Karty vás varují jen předtím, abyste zbytečně nepřebíhali z jedné aktivity k druhé. Vždy vše v klidu dokončete, a pak se pusťte do něčeho nového.

Býk (21.4. – 20.5)

I vás zasáhne v neděli lehká podzimní deprese a ve spojení s kartou Zklamání bude vaše nálada na bodu mrazu. Raději se někam zavřete, poplačte si, pokud je to třeba, odpočiňte si a rozptylte se něčím, co máte opravdu rádi. Jednou za čas na každého takováto špatná nálada dopadne, tak si s tím moc nelamte hlavu.

Blíženec (21.5. – 21.6.)

Šestka mečů symbolizuje vědění a zkoumání. Možná je ten pravý čas navštívit nějaké muzeum, zajímavou výstavu a rozšířit si tak své obzory a znalosti. Nikdy není pozdě se naučit něco nového, a proto využijte každé nabídky, která se vám naskytne. S partnerem si vyměňujte názory, diskutujte, osvěží to váš vztah.

Rak (22.6. – 23.7.)

I když budete mít pocit moci, nevyužívejte ji nad ostatními. Čtyřka disků vám dodává sebevědomí, ale před ostatními můžete působit namyšleně. Neřešte v tyto dny žádné osobní konflikty, uškodilo by to vám, i vašim blízkým. Nezapomeňte, že křivda na duši přetrvává…

Lev (24.7. – 23.8.)

Blázen vás dokáže upozornit na velmi důležité věci, a proto o víkendu plně důvěřujte své intuici, vyplatí se vám to. Vaším velkým problémem bude náladovost, dávejte si na to pozor, někdo by si vaši špatnou náladu mohl vyložit osobně.

Panna (24.8. – 23.9.)

Vyčistěte si hlavu hned po ránu. S čistou myslí a s kartou Eso mečů se k vám nápady budou hrnout samy a vy díky tomu budete mít radost ze života, budete čilí a aktivní. Užijte si víkend podle svých představ, a to nejlépe se svými blízkými a přáteli. Je také vhodný čas k tomu, abyste si doma vyjasnily staré křivdy a za vším udělali tlustou čáru.

Váhy (24.9. – 23.10.)

Starejte se o své nejbližší s láskou a věnujte jim o víkendu 100 % pozornost. V týdnu velmi často kvůli práci nestíháte a zanedbáváte sebe i rodinu, zkuste si to vzájemně vynahradit. Překvapte je třeba nápaditou snídaní do postele a určitě oni překvapí i vás. Rytíř pohárů totiž představuje vzájemnou péči.

Štír (24.10. – 22.11.)

Karta Hvězdy symbolizuje naději a obrat k něčemu lepšímu, čeká na vás období lásky, bezpečí a prosperity. Je nejlepší čas k tomu, abyste se pustili do nějakých nových plánů, vaše cíle jsou mnohem blíž, než si myslíte.

Střelec (23.11. – 21.12.)

O víkendu se soustřeďte pouze na sebe! Dvojka holí je kartou, která se zaměřuje na váš vlastní osud. Rozvíjejte sami se, hýčkejte se a pracujte podle svého, věnujte se například nějaké tvořivé činnosti. Pokud budete mít pevnou vůli, vše dokončíte a dosáhnete úspěchu, který vás posune dál.

Kozoroh (22.12. – 20.1.)

Velekněžka vám dodá pocit hlubokého rodinného spojení, měli byste toho využít a o víkendu trávit čas se svými nejbližšími. Zkuste si naplánovat několik společných aktivit, každý sám za sebe, co ho bude bavit, ale prožijte je společně. Dozvíte se o svých blízkých nové věci, které vás mohou i překvapit.

Vodnář (21.1. – 20.2.)

Otevřete se změnám, a díky tomu se vám otevřou brány i k novým příležitostem. Karta Umírnění vám totiž pomůže pochopit nové věci, dá vám příležitosti k novým výzvám a začátkům. Využijte jich, dokud na ně máte i nějaký ten čas. Úkoly, které před vámi stojí, budete plnit s čistou hlavou, v klidu a s jasným cílem.

Ryby (21.2. – 20.3.)

Zejména v neděli na vás padne depka, a vy se budete cítit osamělí. Ve vztahu zažijete krizi, která může skončit i rozchodem poté, co se dozvíte něco nepěkného o vašem partnerovi. Myslete také na to, že co vás nezabije, to vás posílí. Karta Neúspěchu se jednou otočí a na vás opět bude čekat štěstěna.

Zdroj článku:
  • Autorský text