Výklad tarotových karet na poslední červnový týden

Výklad tarotových karet na poslední červnový týden
Zajímá vás, jaká energie se vás bude držet příští týden? Výklad z tarotových karet vám napoví a vy budete připraveni vykročit do nového týdne tou správnou nohou.

Beran

Zkuste uvést věci na pravou míru. Pokud jde o milostné a romantické záležitosti, snažte se nebýt tak přelétaví. Možná někoho obcházíte jen proto, abyste si vyzkoušeli jeho oddanost. Je to pro vás důležité období.

Býk

Vaše citlivost bude velmi oceněna a zjistíte, že existuje velká uzemňující síla, která pomůže vyvážit vaše extrémní emoce. Snažte se nebýt příliš tvrdohlaví, zejména pokud jde o věci, které mají co do činění s láskou a krásou.

Blíženci

Celková atmosféra se vám může zdát na váš vkus příliš pomalá a strnulá. Snažte se nezabředávat do detailů. Snažte se nedělat si příliš velké starosti. Může se vám zdát, že je dnes těžké dostat z lidí nějaké nadšení. Možná si budete chtít jen sednout a uklidnit se.

Rak

Zaznamenáte pocit pohody, díky němuž budete cítit jistě, že se vám všechna vaše tvrdá práce konečně začíná vyplácet. Je to dobré místo k odpočinku, které vám umožní na chvíli popadnout dech. Využijte této příležitosti k odpočinku a přeskupení sil.

Lev

Snažte se nebýt ve svém postoji příliš fixovaní. Uvědomte si, že možná budete muset trochu ustoupit, abyste mohli pohodlně spolupracovat s lidmi kolem sebe. Je důležité, abyste byli ve svých krocích pomalí a zdrženliví, zejména v srdečních záležitostech. Buďte otevření a vnímaví.

Panna

Ve vzduchu je cítit láskyplná něha, která vás velmi uklidní. Uzemněte své citlivé emoce a dejte prostor lásce, aby mohla vstoupit do hry. Je možné, že se cítíte nerozhodní, pokud jde o záležitosti lásky a romantiky.

Váhy

Po hektickém tempu posledních dní budete možná potřebovat trochu zpomalit. Je nezbytné, abyste zaujali zdrženlivější a citlivější přístup, zejména pokud jde o záležitosti týkající se srdce. Snažte se uzemnit a soustředit. Místo toho, abyste přemýšleli o tom, jak někoho dobýt, zkuste se jednoduše posadit a přijímat jeho uznání a náklonnost.

Štír

V milostných a romantických záležitostech vše běží hladce. Vaše emoce jsou stabilní a pevné. Ve vzduchu se vznáší láska a harmonie. Využijte této příležitosti k tomu, abyste se s jistotou a láskou přiblížili k objektu své touhy. Romantika je pro vás v kurzu.

Střelec

Uklidněte se a pracujte na tom, abyste strávili některé podněty, které jste v posledních dnech obdrželi. Tento den je vhodný k rozjímání a plánování. V srdečních záležitostech možná zjistíte, že nejlépe funguje citlivý, přízemní přístup.

Kozoroh

Cokoli, co se týká lásky a romantiky, se pravděpodobně vydaří, pokud budete správně hrát s kartami. Podívejte se, co můžete udělat, abyste uzemnili své kolísavé emoce. Snažte se je co nejlépe uvést do rovnováhy. Komunikace se skupinami lidí bude nesmírně přínosná.

Vodnář

Nebuďte překvapeni, pokud narazíte na několik citových překážek. Lidé by mohli být poměrně tvrdohlaví a bylo by s nimi obtížné jednat. Situaci můžete ještě zhoršit tím, že se budete snažit někoho vyburcovat svým bouřlivým chováním a dramatickým talentem.

Ryby

Měli byste zjistit, že vaše nálada je výborná a vaše mysl soustředěná. V příjemné, stabilizující se atmosféře se bude dařit romantice a vy byste se měli cítit svobodně a zaujmout ústřední postavení.

Zdroje článku: