Výklad tarotových karet na tento týden: Ryby, heslo tohoto týdne je trpělivost, na Střelce se usměje štěstí

Výklad tarotových karet na tento týden: Ryby, heslo tohoto týdne je trpělivost, na Střelce se usměje štěstí
Podzim je jedno z nejkrásnějších ročních období. Nemyslíte? Barevné listy prozářené slunečními paprsky však velmi často střídají mlhy, které s sebou přinášejí chmurné myšlenky. Pojďme jim předejít a podívat se společně do tarotových karet. Co nám přinese tento týden zajímavého?

Beran (21. 3. – 20. 4.)

Po velmi dlouho dobu jste byli nerozhodní a váhali jste, zda daný krok udělat, či ne. S kartou Eso mečů je najednou tato nerozhodnost pryč a vy tento týden uděláte za vším tlustou čáru, vaše rozhodnutí bude navíc správné. Tento krok vám vlije novou energii do žil, a vy tak můžete jít s čistým štítem dál.

Býk (21. 4. – 20. 5.)

Pocit, že se vám nedaří realizovat vaše sny a plány, je oprávněný. Karta Císaře poukazuje na to, že vše ještě nemáte úplně tak promyšlené. Zastavte se a popřemýšlejte o svých dalších krocích. Přijměte zodpovědnost sami za sebe a svůj plán vypracujte do toho nejmenšího detailu. Jen tak budete úspěšní.

Blíženec (21. 5. – 21. 6.)

Jak se říká: „Co jsi zasel, to také sklidíš.“ Tento týden vás dostihne karta Spravedlnosti. Pokud jste byli poctiví a dobří, vše se vám vrátí. Platí to bohužel i opačně. Věřte, že si to však v obou případech zasloužíte, a v tom druhém získáte snad i ponaučení do budoucna.

Blížence dožene spravedlnost. Zdroj: Audio und werbung/ Shutterstock

Rak (22. 6. – 23. 7.)

Do vašeho života vstoupí osoba, která bude mladší než vy, ale významně ovlivní váš život, a to v tom pozitivním slova smyslu. Karta Páže holí vám pomůže také dostat se k informacím, které vám pomohou ke zlepšení finanční situace. Využijte síly tarotu a dívejte se kolem sebe.

Lev (24. 7. – 23. 8.)

Karta Posledního soudu vás přivádí na křižovatku a vy se budete muset rozhodnout, kterým směrem se vydáte. Vnitřně jste již ale rozhodnutí a věřte, že jdete tou správnou cestou. Nic však neuspěchejte a vyčkejte na vhodnou chvíli. Ničeho se nebojte, karty nad vámi drží ochrannou ruku.

Panna (24. 8. – 23. 9.)

Zbavte se všeho nepotřebného! Karta Sedm pentaklů vám radí, abyste ze svého života vyhodili všechny věci, které již nepotřebujete, jsou pro vás nepodstatné a zabírají vám místo. To platí i pro staré myšlenky a nefungující vztahy. Za vším tím udělejte čáru, očistěte sebe i svůj domov a začněte s novým čistým štítem.

Váhy (24. 9. – 23. 10.)

Začněte jednat v práci i v osobním životě, jelikož karta Eso pentaklů je natolik silnou kartou, že vám zaručí úspěch pro všechny vaše plány a rozhodnutí. Zvlášť v oblasti financí jsou tyto dny perfektní k tomu, pokud chcete uzavřít nějaké smlouvy, pojištění nebo hypotéku.

Štír (24. 10. – 22. 11.)

Současné problémy a těžkosti jsou jen krátkodobé. Kdykoli se kvůli Věži něco zhroutí, něco skončí, znamená to pro vás nový začátek. Něco, z čeho se můžete poučit a využít toho pro svůj život, proto nezoufejte a na všem negativním si zkuste najít i něco pozitivního. Bude lépe!

Střelec (23. 11. – 21. 12.)

Tento týden se na vás usměje štěstí a karta Šest pentaklů vám přinese energii do pracovního života. Navíc s sebou přináší i zlepšení vašeho zdravotního stavu, takže pokud vás trápily nějaké bolesti, můžete se těšit na jejich konec. Karta je silnou i v oblasti financí. Co si tedy takhle zkusit vsadit los?

Střelcům se zlepší zdravotní stav. Zdroj: Studio Romantic/ Shutterstock

Kozoroh (22. 12. – 20. 1.)

Vychutnejte si svůj úspěch, oslavte ho a také si trochu odpočiňte! Tyto dny se vám bude s kartou Svět dařit. Vaše cíle jsou již na dosah, podaří se vám dokončit všechny vaše projekty, a navíc se vám dostane uznání od všech kolem vás. Co víc si přát?

Vodnář (21. 1. – 20. 2.)

Nestíháte? Řešíte nějaké problémy? Pravděpodobně neustále stojíte před volbou, co dřív. Abyste vše zvládli, je potřeba překonat drobné překážky. Karta Dva pentakly vám radí, abyste si ujasnili své priority a lépe si zorganizovali čas. Zkuste rozdělit úkoly i mezi vaše nejbližší.

Ryby (21. 2. – 20. 3.)

Trpělivost, to je heslo tohoto týdne. Udělali jste maximum pro to, aby vše vyšlo tak, jak jste si naplánovali. Teď vám nezbývá nic jiného, než čekat. Karta Devět holí prozrazuje, že vaše snaha bude oceněna, máte očekávat úspěch. Mezitím však doporučuje odpočinek.

Zdroj článku:
  • Autorský text