Výklad tarotových karet na druhý květnový týden

Výklad tarotových karet na druhý květnový týden
Druhý květnový týden je za rohem a my vám přinášíme horoskop podle výkladu tarotových karet, abyste se na něj mohli dostatečně připravit. Přejeme vám krásné jaro a teplý týden!

Beran

Komunikace s ostatními by měla být velmi efektivní. Díky posílení sebevědomí, které vám připomíná, že zvládnete cokoli, se budete cítit dobře. Máte schopnost žonglovat s mnoha věcmi najednou a fyzickou vytrvalost, která vám umožní udržet rychlé tempo.

Býk

Vztahy s lidmi pro vás mohou být obtížné, protože máte pocit, že ostatní nevidí věci tak hluboce nebo emocionálně jako vy. Možná máte pocit, že jsou všichni povrchní, což je v jednom smyslu činí šťastnějšími, ale v jiném ochuzenými. Snažte se tolik nesoustředit na druhé. Soustřeďte se jen na sebe. Neberte se tak vážně. Osvojte si lehkovážnější přístup k životu.

Blíženci

Máte velké množství fyzické energie. Někdy můžete mít pocit, že máte nekonečný zdroj síly. Obtíže vás pravděpodobně přimějí k agresivnímu jednání, pokud se věci nebudou vyvíjet podle vašich představ. Najděte si pro všechnu tuto fyzickou energii konstruktivní východisko.

Rak

Najít bod útěchy pro vás může být obtížné. Můžete mít pocit, že se nespojujete se svými ideály nebo cíli. I když se snažíte dát věci do pohybu, nedaří se vám tak, jak byste si přáli. Působí na vás obtížná energie, díky níž máte pocit, že se musíte přidat k jednomu nebo druhému táboru, abyste se cítili přijati. Problém je, že ani jedna strana nevypadá přitažlivě. Klidně si založte svůj vlastní tábor.

Lev

Vaše optimistická, živá povaha je poháněna rychlou energií, která je po ruce. Máte k dispozici velké množství fyzických sil a můžete udělat obrovský pokrok ve svých ročních cílech s minimálním úsilím. Využijte tento čas tím, že se zaměříte na své vlastní potřeby. Máte k dispozici velkou podporu, která vám pomůže dosáhnout jakýchkoli cílů. Jděte do toho.

Panna

Nerozhodnost vás může trápit. Je to jedna z těch chvil, kdy máte pocit, že jediná vteřina váhání vás přijde draho. Přesto vám chvíli trvá, než věci zpracujete a zvnitřníte, než budete připraveni jednat. Ostatní mohou jednat a mluvit dříve, než se zamyslí. Nezlobte se na sebe, že řešíte věci tak, jak je řešíte. Více než cokoli jiného vás brzdí nedostatek sebedůvěry.

Váhy

Nyní máte skvělou příležitost udělat ve svém životě významný krok. Díky velkému množství fyzické energie v kombinaci s neuvěřitelně vysokým sebevědomím máte vše, co je potřeba k tomu, abyste se významně přiblížili větším cílům. Příležitosti se na vás valí ze všech stran a energie, kterou máte k dispozici, je rychlá a zběsilá. Vaše silná a odvážná povaha je zralá na to, abyste naskočili na palubu, až se kolem vás bude řítit vlak.

Štír

Možná máte pocit, že nyní nemáte přístup ke své fyzické energii. Při pokusech o sportovní aktivity můžete zažívat frustraci. Nemáte pocit, že věci do sebe zapadají tak snadno, jak by měly. Tento pocit se podepisuje na vašem sebevědomí.

Střelec

Vaše fyzická vitalita by měla být poměrně silná, Střelci, a povzbuzuje vás větší sebedůvěra. Zároveň se však zdá, že se vám někdo snaží pocuchat peří tím, že se chová sobecky a nerespektuje váš prostor. To pravděpodobně povede ke konfliktu, který nepotřebujete.

Kozoroh

Věci by se mohly vyvíjet rychleji, než je vám právě teď příjemné. Možná budete mít pocit, že se vaše vlastní potřeby a program ztrácejí v zuřivosti, která kolem vás bublá. Tajným klíčem, který byste měli přidat do své sady nástrojů, je schopnost jít s proudem. Zásadní je být přizpůsobivý.

Vodnář

Vaše vyzařování sebevědomé, konstruktivní bytosti vysílá pozitivní energii. Tato kombinace sil je nesmírně silná. V této době máte možnost být úžasně produktivní. Práce i zábava vám pravděpodobně nabídnou vzrušující příležitosti k postupu.

Ryby

Můžete se cítit nerozhodní, nejistí a uvízlí uprostřed obtížné situace. Vaše energie by mohla být přitahována jedním směrem, zatímco vaše sebevědomí by bylo taženo jiným směrem. Toto dilema souvisí s vaší neschopností integrovat různé aspekty vašeho života, které se snažíte držet odděleně.

Zdroje článku: