Co přinese tento týden vašemu znamení podle tarotu?

Co přinese tento týden vašemu znamení podle tarotu?
S novým týdnem přichází spousta nových příležitostí a zážitků. Přečtěte si, co vás čeká na základě výkladu tarotových karet pro jednotlivá znamení, a buďte připraveni.

Beran

Máte pocit, že se váš život v posledních týdnech ani trochu nezměnil? Cítíte, že některé věci je třeba změnit, ale neděláte nic jiného, než že sedíte. Bude na vás působit spousta vlivů, které by vás mohly podnítit k větší pošetilosti. Obvykle neradi riskujete, ale pokud to uděláte, budete velmi spokojeni.

Býk

Hluboko uvnitř vás hoří oheň. Dodává vám spoustu síly a energie. Lidé ve vašem okolí jsou k této energii vnímaví. Spousta vašich přátel bude zářit díky vašemu ohni a bude mít díky němu tu nejlepší náladu. Nesnažte se svou energii skrývat. Pokud to uděláte, může se vytratit, nebo vás dokonce může spálit.

Blíženci

Nadšení a energie budou vašimi spojenci. Ve vzduchu je cítit něco jiného a podněcuje vás to k pohybu vpřed. Budete činit rozhodnutí a vydávat se novými směry pro své vlastní dobro i pro dobro lidí kolem vás. Váš dynamismus bude mít blahodárný vliv na vaši rodinu. Tato nově nabytá síla vás velmi povzbudí.

Rak

Jste organizovaní a důslední, všechno si plánujete. S touto energií však budete mít sklon nechat čas plynout, aniž byste se drželi pevného plánu. Snadno si můžete dělat starosti, ale nenechte se tím rozhodit. Sledujte lidi kolem sebe. Naučí vás dívat se na svět jinak. Dokonce vás napadnou nové způsoby, jak si uspořádat život.

Lev

Mnoho lidí ve vašem okolí si o vás může myslet, že jste silná osobnost. Například se stavíte proti nepravostem v zavedeném společenském řádu. Dokážete být také velmi konstruktivní osobou. Snažíte se zlepšovat svět kolem sebe. Budete mít dostatek času na rozjímání o změnách, které tento svět potřebuje.

Panna

Obáváte se, že někteří lidé blízcí vašemu srdci by se mohli změnit. Již delší dobu sledujete jemná znamení a změny a věnujete jim pozornost. Budete se cítit jako průvodce a pomůžete těm, kteří by vás mohli potřebovat. Budete jim moci ukázat cestu a pomoci jim naplnit jejich potřeby.

Váhy

Vždycky jste byli samotáři. Máte tendenci jednat na vlastní pěst a nedůvěřujete pomoci zvenčí. V posledních několika týdnech se vám však podařilo najít lidi, kteří vás přijali takové, jací jste. Jako byste našli útočiště, kde můžete uniknout realitě. Zjistíte však, že pokud otevřete své srdce druhým, objeví se vám další útočiště.

Štír

Vždycky jste cítili potřebu tvořit. Tuto potřebu mohou naplnit i ty nejjednodušší úkoly. Jste dokonce šťastní, když si kreslíte na malý kousek papíru. Během posledního měsíce dokončujete projekt blízký vašemu srdci. Nebojte se s ním pochlubit přátelům. Lidé budou vaší prací nadšeni. Zasloužíte si být hrdí na to, čeho jste dosáhli.

Střelec

Někteří lidé ve vašem okolí si mohou myslet, že jste nikdy pořádně nedospěli. Možná to na první pohled nebude zřejmé, ale váš lehkovážný přístup je také známkou velké moudrosti. Stejně jako ti, kteří se skutečně věnují dlouhodobým románkům, zjistíte, že svou lehkovážnost nikdy neztratíte.

Kozoroh

Pokud budete analyzovat svůj život, zjistíte, že se za posledních dvanáct měsíců zcela změnili. Dospěli jste jako osobnost a vaše činy byly prospěšné pro vás i pro vaše okolí. Snažte se dělat změny tak často, jak jen můžete. Nepřestávejte s tím ani nyní. Potřebujete mít pocit, že se váš život neustále vyvíjí. Není čas na odpočinek.

Vodnář

Možná budete trochu zklamáni, když zjistíte, že lidé, o kterých máte tak vysoké mínění, jsou ve skutečnosti pouhým odrazem vaší vlastní osobnosti. Planetární konjunkce se vás snaží naučit věřit sami sobě. Jen vám chybí sebedůvěra. Koneckonců, pokud jsou to obdivuhodní lidé, je to pravděpodobně proto, že mají skvělé vlastnosti. A vy je máte také. Překvapení jsou hned za rohem.

Ryby

Čeká vás skvělý týden. Budete obdařeni schopností řešit problémy a ostatní vás dnes budou vyhledávat. Budete naslouchat, chápat a vyjadřovat empatii. Budete dostatečně moudří, abyste našli řešení všech problémů, které vám předloží. Po takovém dni si možná položíte otázku, zda byste neměli pracovat jako terapeut.

Zdroje článku: