Výklad tarotových karet na třetí srpnový týden: Blížence čeká odloučení, Panny láska

Výklad tarotových karet na třetí srpnový týden: Blížence čeká odloučení, Panny láska
Láska, štěstí, pracovní úspěchy nebo žal, trápení a smutek? Co nám asi osud přinese tento týden? Pojďme společně nahlédnout do tarotových karet, jejichž magické obrázky dokážou spřádat naši budoucnost.

Beran

Zkuste být alespoň na chvilku spontánní, temperamentní a smyslní, a to jak v osobním, tak i v pracovním životě. Karta Chtíč vám k tomu dodá potřebnou energii, tak buďte sami sebou a užijte si tyto dny naplno! Možná právě díky nabytému sebevědomí objevíte své skryté vlohy, které v budoucnu náležitě využijete.

Býk

Následující dny budete mít pocit moci, která se ale nenese v pozitivním duchu. Stejnojmenná karta vás totiž varuje před zneužitím vaší síly a sobectvím. Nezneužívejte tedy svého pocitu moci nad ostatními, však je to jen pomíjivé pozlátko, o které kdykoli můžete znovu přijít. Navíc lidé, ke kterým se nezachováte dobře, si to budou pamatovat.

Blíženec

Tarotová karta Žal v našem životě znamená odloučení, které bude nakonec trvalé. Může se jednat o vztah, který je na pokraji konce či o nějakou stresovou situaci, která se konečně vyřeší. I když vás čekají dny plné napětí, tak po bouřce vždy přichází vytoužený a zasloužený klid, který vás opět posílí.

Rak

Věda. Ne, nebojte se, nemusíte jít bádat do studovny nebo se rovnou zapsat na vysokou školu. Tato karta vás ale donutí začít přemýšlet a analyzovat svůj dosavadní život. Symbolizuje také změnu, čehož byste měli využít, jelikož vám prospěje. Rozlučte se s tím, co vás již dlouho svazuje a věnujte se naplno novému úkolu.

Lev

Následující dny se budete muset něčeho vzdát a přijmout tak tuto oběť. A to platí pro milostný i pracovní život, musíte se s tím tedy poprat. Královna pohárů vás bude nutit zdokonalit se ve svém vnitřním já a probádat své nitro. Otevřete se tak vlastním touhám, přáním a rozšiřte si své obzory.

Panna

Tento týden vás čekají krásné dny. Eso pohárů je milostnou kartou, která je plná vzájemného porozumění a lásky, využijte toho se svým partnerem a zajděte si spolu do kina nebo na dobrou romantickou večeři. Karta přináší nové věci i mimo lásku, nové začátky, pracovní příležitosti, vztahy…

Váhy

Vaše nálada je tak trochu na bodu mrazu. Dejte si ale pozor na své podráždění, zvlášť v komunikaci v práci nebo se svým partnerem. Necháte se totiž snadno vyprovokovat a můžete se uchýlit i k nadávkám a dalším nepříjemnostem, kterých byste mohli později litovat. Karta Princ mečů radí, abyste si raději někam zalezli a byli jen sami se sebou, prospěje vám to.

Štír

Sršíte energií a optimismem, a to zejména díky kartě Rytíř holí, která vám dává pocit sebevědomí. Milujte svůj život, lidi kolem sebe a dělejte to, co vás baví a naplňuje štěstím. Pusťte si k sobě své nejbližší a přátele, lásku vám s nadšením oplatí.

Střelec

Měsíc je opakem Slunce a přináší do vašeho života něco nestálého a neuspořádaného. Zkuste se zamyslet nad tím, co vás již delší dobu trápí, vyřešit to a udělat za tím tlustou čáru. Klidně za sebou spalte mosty, pokud to bude nutné.

Kozoroh

Zejména v práci vás čeká nějaké důležité rozhodování. Díky kartě Spravedlnost se však rozhodnete dobře a budete schopni přijímat i kompromisy, které nemáte moc v lásce. Ve vztahu si v klidu vyjasněte neshody a otevřete se novým návrhům vašeho partnera.

Vodnář

Karta s názvem Porážka značí porážku i v osobním životě. Netrapte se tím, i to k životu přece patří. Pro vaše psychické zdraví však bude lepší, když prohru sami přijmete a zamyslíte se nad tím, proč k ní vůbec nakonec došlo. Uvidíte, že jakmile pochopíte důvody vedoucí k porážce, bude to vlastně vaše výhra.

Ryby

Buďte alespoň trochu prozíraví a plánujte vše s dostatečným předstihem. Naplánujte si všechny důležité věci, které chcete v týdnu stihnout a vše se vám vydaří, dopomůže vám k tomu i vaše dominantní karta Osmička disků. Zkuste překvapit i své blízké a naplánujte pro ně výlet, užijete si ho víc, než od něj budete očekávat.

Zdroj článku:
  • Autorský text