Výklad tarotových karet na srpen pro jednotlivá znamení zvěrokruhu

Výklad tarotových karet na srpen pro jednotlivá znamení zvěrokruhu
​​​​​​​Letošní srpen nás nastartuje pro cestu správným směrem. Uvědomíme si důležitost lásky a přátelství, ale také vnitřní rovnováhy. Díky tomu získáme dostatek energie, abychom se mohli věnovat všemu, po čem toužíme.  

Beran (21. 3. 20. 4.) 

Začátek srpna bude pozvolný, ve druhé polovině se však dočkáte uznání. Se zvýšeným sebevědomím se nabalí i další úspěchy. Neusněte ale na vavřínech, v práci to bude chtít použít i strategii. Buďte týmový hráč a novinky prosazujte opatrně zpovzdálí. Doma si užívejte pohodu, s partnerem jste naladěni na stejnou vlnu. 

Býk (21. 4. 20. 5.) 

V srpnu vás čeká doslova znovuzrození. Zaměřte se na svou duši, buďte přístupni změnám. Lpění na minulosti vás brzdí v cestě vpřed. Problémům se postavte čelem a bez obav přijměte i pomoc od okolí, není to žádná ostuda. Léto ukončíte pozitivně s novými možnostmi v práci i vztazích. 

Býci by se měli zaměřit na svou duši, Zdroj: Akarawut/ Shutterstock

Blíženci (21. 5. 21. 6.) 

První polovina roku byla celkem náročná, srpen vám dopřeje odměny. V práci jste jednička, mohlo by přijít i nějaké finanční ohodnocení nebo zlepšení pracovní pozice. Single čeká seznámení, zadaní si budou užívat stabilitu a souznění v lásce. Budete cítit vzájemnou podporu, což bude příjemné a velmi to prospěje péči o vztah do budoucna. 

Rak (22. 6. 22. 7.) 

Narozeninové oslavy máte už za sebou a teď je třeba se dát dohromady. Potřebujete pár dní o samotě, kdy si urovnáte myšlenky a emoce a dobijete baterky. Naprosto tím splníte srpnové poselství, kdy se podíváte do vlastního nitra a zvážíte, co v životě chcete, a co ne. Při péči o zdraví se zkuste zaměřit na alternativní medicínu. 

Lev (23. 7. 22. 8.) 

Karma je zdarma, což v srpnu rozhodně poznáte. Buďte pozitivní, veselí a přející, obklopte se lidmi stejně naladěnými. Povede vás to k úspěchům. Negativa v okolí přinesou jen nedorozumění a nejistoty. Rozhodujte se s rozmyslem, zvlášť u větších věcí je třeba posbírat dostatek informací.  

Panna (23. 8. 22. 9.) 

Srpen bude ve znamení společenského života. Vaše mysl bude ale občas trochu jinde, a to není dobré. Nepřipouštějte si stres, v práci se daří, může dojít i ke zlepšení, blíží se vaše narozeniny a celkem vás čeká kladný, veselý měsíc. Zahoďte obavy a užívejte léto naplno. Doma vám od stresu pomůže dostatečná komunikace s okolím, aby všechny plány probíhaly hladce. 

Váhy (23. 9. – 23. 10.) 

Provází vás mladistvá energie, která vás vybízí k poznávání nového, ať už jde o místa, lidi nebo životní perspektivy. Vyhýbejte se negativnímu okolí, které by vás brzdilo a jděte si za svými cíli. Nezapomínejte si udělat čas na rodinu a partnera, zahrňte je do svých plánů. Bez nich to nejste vy. 

Štír (24. 10. 22. 11.) 

Máte pocit, že jste plní pochyb a úzkosti, což vás dost skličuje. Stále přemýšlíte a probíráte co dál, ale odpovědi najdete jedině uvnitř sebe. Duševní rovnováha vás dovede ke správným řešením a k nalezení důvěry ve svém okolí. Rozhodnutí nečiňte bez rozmyslu, kromě srdce poslouchejte i mozek. 

Střelec (23. 11. 21. 12.) 

Změny, které přicházejí, berte s nadhledem, nejsou špatné, jsou jen nové. Pozitivní přístup vám otevře mnoho možností, jak své nápady a myšlenky dostat do podvědomí okolí. Oplýváte šarmem a přizpůsobíte se každé situaci, což vám přinese kladnou zpětnou vazbu na vaše nápady. konec srpna přinese dobré zprávy. 

Kozoroh (22. 12. 20. 1.) 

Jste pilní a pracovití, konečně je čase se také trochu rozmazlit. Dopřejte si odměnu za tvrdou práci a nechte si pomoci od okolí, ať není vše stále jen na vás. I v práci hledejte podporu u kolegů, sami jste jim pomohli mockrát, tak teď toho využijte. Získáte tak volno navíc. Jděte si také konečně užít ven do společnosti, doteď jste na to neměli moc času. 

Vodnář (21. 1. 20. 2.) 

Udělat hodně práce dobře za krátký čas zvládáte s přehledem. Pravidelné příjmy společně s plánováním výdajů vám pomohou k finanční jistotě a vy se můžete zaměřit na další věci. Můžete teď dokonce zvolit novou pracovní příležitost, pokud je to pro vás do budoucna výhodné. Je také skvělá doba na plánování potomka. 

Ryby (21. 2. 20. 3.) 

Jste citliví a vaše emoce jsou jedním z nejdůležitějších faktorů ve vašem životě. Ač úplně nemusíte velkou společnost, tentokrát vám nebude vadit, pokud bude dobře naladěná. Ve všech oblastech se snažte obklopit pozitivy, jinak můžete sklouzávat k depresím. Single čeká rande, které by mohlo vést i k dlouhému vztahu.