Výklad tarotových karet na víkend: Lvy čeká osudové seznámení, Kozorohy čeká smutná zpráva

Výklad tarotových karet na víkend: Lvy čeká osudové seznámení, Kozorohy čeká smutná zpráva
Také se již těšíte na víkend? Máte nějaké plány? Anebo zatím čekáte, jak se vše vyvrbí? Zkuste se podívat na výklad tarotových karet. Plány tak můžete přizpůsobit tomu, co vám karty prozradí. Někdy je totiž lepší se osudu nebránit a poddat se mu. Co se má stát, stane se…

Beran

Trojka holí vám doporučuje vyrazit v sobotní večer někam do společnosti, jelikož v tento čas budete velmi atraktivní pro opačné pohlaví. Pokud jste single, nebojte se a užijte si večer. Pokud budete vystupovat se zdravou sebedůvěrou, sami u sklenky určitě nezůstanete. Pokud však máte partnera, dávejte si pozor na jeho žárlivost.

Býk

Co jste si vzali do hlavy, že o víkendu uděláte, tak s chutí do toho! Určitě se vám to povede, karta Prince disků vám přináší slibné výsledky. Proto tedy vytrvejte, i když vám to nebude zrovna příjemné. Před svým partnerem buďte smyslní, uvidíte, že to ocení.

Blíženec

V neděli dopoledne se vám naskytne nová příležitost, zkušenost, které byste měli maximálně využít, jelikož značně ovlivní váš život. Karta Věčnosti vám totiž přinese nové začátky, které objevíte právě teď o víkendu. Ať už se jedná o to, že se naučíte například jezdit na bruslích nebo péct makronky, s chutí do toho!

Rak

Nebojte se ostatním ukázat, jací opravdu jste, a odhoďte svou masku. Nepřetvařujte se, není to potřeba. A pokud se bojíte, že vás lidi nebudou brát, nemějte obavy, Královna mečů vás podrží. Uvidíte, že upřímnost všichni ocení.

Lev

Zejména nezadaní by měli zpozornět a o víkendu mít oči na stopkách, jelikož vám karta Eso pohárů slibuje seznámení se s osobou, která pro vás bude osudová. Tato karta je symbolem partnerského porozumění, splynutí a lásky. Lásku však musíte hýčkat od samého začátku a vážit si ji, aby vám neodletěla pryč.

Panna

Sněte! Víkend je jako stvořený k odpočinku a snění. Spřádejte své plány a promyslete si, co je pro vás v životě důležité. Díky kartě Princ pohárů si víkend užijete. Čeká vás láskyplné gesto nebo nabídka usmíření, přijměte vše a nezapomeňte to dotyčné osobě oplatit.

Váhy

Dopřejte si společný zážitek v podobě výletu se svými blízkými, uděláte si vzájemnou radost. Osmička holí vám doporučuje vyzkoušet nové věci, pro které bude nejlepší vhodná doba v sobotu odpoledne. V tyto dny vás také čeká nějaká novinka, ale nebojte se, bude příjemná.

Štír

V neděli v podvečer budete přemýšlet o svém životě a je to i vhodný čas k tomu, naplánovat si následující kroky, které chcete podniknout. Velkou roli bude o víkendu hrát vaše rodina, se kterou se budete cítit v bezpečí a v pořádku.

Střelec

Šestka pohárů vás donutí zavzpomínat nad svým dětstvím či mládím. Podívejte se například na rodinné fotografie, vykouzlí vám úsměv na tváři. Pokud vyrazíte v sobotu večer do společnosti, možná potkáte osobu, kterou jste již dlouho neviděli. Ve hře je také to, že tímto setkáním oživíte svou dávnou lásku.

Kozoroh

O víkendu vás bohužel čeká smutná zpráva či událost. Může se jednat o rozchod, odloučení či ztracení nějaké věci, která vám je blízká. Oplakejte to, ale netopte se v žalu moc dlouho, jelikož co se stalo, stalo se a nejde to již vzít zpět.

Vodnář

Víkend plný odpočinku čeká zrovna na vás! Užijete si krásné chvíle se svými blízkými, zrelaxujete se a načerpejte energii na nový pracovní týden, a to zejména díky kartě Radost. Tato karta je velice pozitivní, takže se nemusíte bát, že vás o víkendu zastihne nějaká nepříjemná zpráva.

Ryby

Karta Smrti není negativním tarotem. Smrt je důležitou součástí našeho života. Vždy přeci musí něco odejít, aby mohlo přijít něco nového. A tento zlom vás čeká právě o víkendu. Dobře si jej promyslete, ať neuděláte chybu, které byste později mohli litovat.

Zdroj článku:
  • Autorský text