Komu v říjnu hrozí vyčerpání a měl by na sebe dávat pozor

Komu v říjnu hrozí vyčerpání a měl by na sebe dávat pozor
Jaká znamení čeká v říjnu měsíc plný náročných výzev a vyčerpání? Podívejte se, jestli si na sebe máte dát zvláštní pozor, nebo vás čeká klidný měsíc plný energie.

Beran

V říjnu se budete cítit bez energie. Neubráníte se pocitu vyčerpání, který však nebude mít jasnou příčinu, ani důvod. Zkrátka podzimní splín a nepříjemná únava, které se nejde zbavit. Tak na sebe nebuďte příliš tvrdí a raději si naordinujte měsíc plný klidného odpočinku a pohody. Uvidíte, že se vám to později vyplatí.

Býk

Během října to opět nebudete mít moc jednoduché. Čekají vás problémy a těžké výzvy, které seberou mnoho energie. Snažte se tak myslet na své zdraví a pohodu a naplánujte si klidný víkend. Velmi pomůže wellness, kde se naplno uvolníte a doslova dobijete baterky na zbytek měsíce října.

Blíženci

Jisté vyčerpání můžete cítit z bouřlivých vztahů, kde je to samá turbulence. Na energii a fyzickém zdraví nepřidá ani podzimní počasí, kdy je důležité dávat na sebe pozor, mírně zvolnit tempo a přidat na kvalitě stravy. Nezapomínejte ani na užívání vitamínových doplňků.

Rak

V měsíci říjnu vám hvězdy rozhodně nejsou nakloněny. Tyhle boje s nepřízní osudu mohou spotřebovat velké množství energií. Nebojte se proto zpomalit a pustit se do řešení jednotlivých komplikací v klidu a opatrně. Jakmile to však všechno zvládnete, budete se sice cítit unavení, ale vyváží to dobrá energie z vyřešených problémů.

Lev

Lvi mají občas tendenci přepínat své síly, což by se jim tentokrát nemuselo vyplatit. Po nabitém letním období totiž přichází podzimní útlum. Zabrat vám dají také osobní vztahy, kde rovněž řešení různých problémů ubírá mnoho sil a energie. Pro říjen tak bude nejlepší, když se zaměříte na svou práci a budete se snažit postupně plnit dílčí úkoly.

Panna

Energii budete mít během října tak napůl. Nebudete se sice cítit unavení, ale zároveň nebudete sršet energií. Vzhledem k blížícímu se podzimu je to však naprosto normální, takže se tomu nijak nebraňte, ale naopak se z toho snažte vytěžit co možná nejvíc. Během října se soustřeďte hlavně na oblast vztahů, kde se vám bude dařit.

Váhy

Energii budete využívat ještě z letních měsíců, kdy jste nabití sluncem. Jenže už začínáte pociťovat, že je opět potřeba dobít baterky. Během října si tak rozhodně nezapomeňte naplánovat pohodový víkend. Odpočinek by měl být fyzický, ale i psychický.

Štír

Štíři si říjen užijí po všech směrech. S energií nebude problém a pocit vyčerpání se ani přes nepříjemné podzimní počasí nedostaví. Během pohodového podzimu nezapomeňte trávit čas s přáteli a užívat si společné chvíle. I tyhle obyčejné momenty vás totiž budou dobíjet novou energií.

Střelec

Střelci se budou cítit, jako když z nich něco vysává energii. Půjde o náročný měsíc, který si příliš nebudete užívat, ale bude to hodně o přežívání a snaze doplnit energii, co to jenom jde. V osobních a pracovních vztazích buďte obezřetní a opatrní, protože to rozhodně nebude jednoduché.

Kozoroh

V měsíci říjnu nebudete pocit vyčerpání znát. Díky úspěchům snad ve všech rovinách se budete občas cítit až nepřemožitelní. Jen si dejte pozor, aby vám to nestouplo do hlavy. Stále pracuje na osobním i pracovním životě, protože v obou oblastech se vám může zadařit.

Zdroj: Inside Creative House / Shutterstock

Vodnář

V předchozím měsíci to nebylo se zdravím úplně nejlepší, s čímž se pojí i nedostatek energie. V rámci zlepšení celkového zdravotního stavu se zaměřte hlavně na jídelníček. Když budete jíst dostatečně a zdravě, vyhnete se pocitům únavy až vyčerpání. Nezapomínejte i na duševní pohodu.

Ryby

V říjnu se cítíte unavení z předchozích výzev a úkolů. Naordinujte si klidně měsíc klidnějšího režimu, ať doplníte trochu té energie a dostanete se do klidné harmonie ve všech oblastech. V dalších měsících to totiž budete potřebovat.

Zdroje článku: