Výběr psího plemene podle horoskopu: Podívejte se, který pes se hodí k vašemu znamení

Výběr psího plemene podle horoskopu: Podívejte se, který pes se hodí k vašemu znamení
Vaše sluneční znamení o vás hodně napoví. Podle hvězd je možné předpovědět vše od vašich zálib až po nelibosti a pracovní morálku. Ale kdo by řekl, že výběr toho pravého psího společníka je napsán ve hvězdách? Zjistěte, který čtyřnohý přítel odpovídá vašemu charakteru a životnímu stylu.

Beran

Jste člověk, který je pravděpodobně ideálním cvičitelem a společníkem pro německého ovčáka. Tito psi jsou neuvěřitelně energičtí, inteligentní a těší se na každou novou výzvu. Vyžadují hodně pohybu a cvičení, což by pro vás neměl být problém. Německý ovčák vás udrží v kondici a bude společníkem pro vaše dobrodružství. 

Býk

Je o vás známo, že si rádi užíváte příjemných aspektů života. Psí plemeno jako je kavalír King Charles španěl je malý, nenáročný a vyrovnaný pes s přátelskou povahou. Je výborným společníkem v praktickém každodenním životě. Pokud se vám právě nechce trávit den procházkami, tento pejsek se vám přizpůsobí a běhání venku si vynahradí příště. 

Čtěte také: Jak říct sbohem v nefunkčním vztahu podle horoskopu. Střelci se poohlédnou jinde, Ryby ztropí scénu

Blíženci

Stejně jako vy je plemeno welsh corgi velmi přátelské, milující každou legraci a taky trochu tvrdohlavé. Pro takového psa není těžké upoutat pozornost každého v místnosti, získá si vás svým veselým přístupem a hravou povahou. Je vždy připraven pustit se do nových zážitků. 

Rak

Pro vás je ideálním společníkem veselý a přátelský pejsek zvaný pomeranian. Bývá zcela oddán své rodině, chrání ji a vyžaduje spoustu náklonnosti. I přes svou trpasličí velikost má obrovské srdce a je s ním spousta legrace. Miluje pohyb, ale nevadí mu, když bude celý víkend s vámi doma. Hlavně se stejně jako vy nesmí cítit opuštěný, potom by vám to mohl dávat dost znát vymýšlením lotrovin.

Čtěte také: Egyptský horoskop: Najděte se ve vlastnostech egyptských bohů

Lev

Jste společenští, ale také jste rádi vlastním pánem, a právě proto zrovna vám by mohl vyhovovat jezevčík. Oceníte jeho hravost, inteligenci a houževnatost. Ač se jezevčík rád prosazuje, naučíte-li ho od štěněte důslednosti a věnujete-li mu dostatek času, bude vám věrným, a hlavně veselým společníkem dlouhá léta. 

Panna

Jste přátelští, pracovití a potřebujete na vše svůj čas. Také německé dogy mají přátelskou povahu a vyčkávají v klidu, než přijde jejich čas. Tito jemní obři si vás brzy zamilují a vy je, protože nejsou hyperaktivní jako většina psích plemen a budou vám po většinu dne dělat příjemnou a tichou společnost. 

Čtěte také: Drahé kameny podle znamení zvěrokruhu. Jaké jsou ty vaše a jaký mají význam

Váhy

Jste společenští a máte silnou potřebu udržovat kolem sebe mír, což z vás dělá vynikajícího majitele pro greyhounda. Chrti jsou známí svou přátelskou povahou. Byli chováni s účelem skupinového lovu, nemají tedy problém vycházet s jinými psy. Stejně tak k cizím lidem mají opatrný, nikoli agresivní přístup, když se jim něco nelíbí, prostě odejdou do ústraní, kde počkají až se situace uklidní. Není vám takové chování povědomé?

Štír

Jste důslední a svým nejbližším oddaní, proto je pitbull vašim ideálním společníkem. Bohužel má toto plemeno stejně jako vaše znamení špatnou pověst, ale dá-li si někdo čas, aby vás poznal, zjistí, že jste pod povrchem velmi soucitní a milí. Pitbullové mají tendenci prosazovat svou dominantní povahu, ale budete-li jim vládnout s trpělivostí a pevnou rukou, pak dokáže být skutečně kamarádský a pro svou rodinu věrným přítelem. 

Čtěte také: Jaké kvality máte podle čínského zvířecího kalendáře

Střelec

Máte rádi dobrodružství a jste zvídaví stejně jako australský ovčák. Toto plemeno je obzvlášť náročné na výcvik a potřebuje mnoho pohybu, který mu vy dokážete dopřát. Je ideálním společníkem na cesty a parťákem do nepohody. Přizpůsobí se všem druhům prostředí, takže s vámi může bydlet jak v bytě či domě, tak třeba i na jachtě. 

Kozoroh

Jste velmi pracovití a odhodlaní jít si za svým cílem podobně jako belgický ovčák. Tito psi mají silný ochranitelský pud, a stejně jako vy, i oni jsou odhodláni chránit svůj domov před jakýmkoli nebezpečím. Mohou být nároční na výcvik, ale s tím si vy snadno poradíte. 

Čtěte také: Ty nejlepší a nejhorší vztahy podle čínské astrologie

Vodnář

Jste známí svou jedinečností, nezávislostí a vysokou inteligencí. To jsou přesně ty vlastnosti, které ztělesňuje plemeno basenji. Tito přátelští a energičtí psi byli původně chováni v Africe pro lovecké účely. Jsou tvrdohlaví a nic nedělají jen proto, že se jim to řekne, potřebují tedy důslednou a trpělivou výchovu. Basenji mají oproti jiným psům zvláštní kočičí znaky. Rádi vylézají na vyvýšená místa, odkud mají přehled, často jako kočky pečují o svou hygienu a taky neštěkají, ale vydávají zvuky podobné smíchu a jódlování. Nudit se s nimi skutečně nebudete.

Ryby

Jste citliví a vnímaví stejně jako sladcí kokršpanělé. Tito menší psi přitahují vaši pozornost svou přítulností a oddaností. Zároveň velmi ocení vaši trpělivost a citlivost, díky které se stanou skutečně šťastnými dospělými psy. Jsou aktivní a hraví a vesměs milují vodu, takže procházky do lesa nebo kolem řeky je budou těšit stejně jako vás. Máte-li rádi větší plemena, stejnou povahu, zato větší sílu má také irský setr.