Jak vypočítáte číslo vašeho vztahu a zjistíte, zda se k vám váš partner hodí? Díky numerologii

Jak vypočítáte číslo vašeho vztahu a zjistíte, zda se k vám váš partner hodí? Díky numerologii
Věří se, že čísla mají moc ovlivnit běh událostí v životě člověka. Mohou mít dopad nejen na lásku, ale i na různé další aspekty, jako je kariéra, osobnost, podnikání a mnoho dalšího.

Jak vypočítáte číslo vašeho vztahu?

Čísla poskytují informace o vašich vlastnostech, schopnostech a preferencích. S pomocí numerologie můžete nalézt správný milostný vztah sdílející úroveň kompatibility a stability. Abyste mohli posoudit kompatibilitu mezi vámi a partnerem na základě vašich jmen, potřebujete vypočítat jejich numerologickou hodnotu, tzv. číslo vašeho vztahu:

  • 1 – A, J, S

  • 2 – B, K, T

  • 3 – C, L, U

  • 4 – D, M, V

  • 5 – E, N, W

  • 6 – F, O, X

  • 7 – G, P, Y

  • 8 – H, Q, Z

  • 9 – I, R

Vezměte své křestní jméno (např. ALENA) a sečtěte čísla patřící k písmenům, tedy 1 + 3 + 5 + 5 + 1. Vyjde-li dvouciferné číslo (v tomto případě 15), sečtěte i jeho číslice (1 + 5), abyste dostali jednociferný výsledek. Konečné číslo bude 6. Jaké je to vaše?

Význam jednotlivých čísel

Pokud vám vyšlo číslo 1, znamená to, že přitahujete lidi svým sebevědomím a charismatem. Snadno se spřátelíte, ale raději byste měli široký okruh náhodných přátel než hrstku příliš blízkých kamarádů. V lásce můžete být spontánní a svéhlaví. Obdiv vám dělá dobře a rozumíte si s čísly 1, 2, 5 a 9.

Číslo 2 značí, že toužíte po intenzitě a úzkém spojení. Ke svým partnerům potřebujete mít fyzicky i emocionálně blízko a máte rádi všechny tradiční náležitosti romantických vztahů. Jste velmi empatičtí a ochranitelští, ale také citliví. Když se cítíte nejistě, stáhnete se do sebe. Dobře si rozumíte s čísly 2, 4, 6 a 8.

S číslem 3 jste jasný bavič a společenský člověk, který se nerad váže a neustále hledá zajímavého jedince, s nímž by se mohl spojit. Takže můžete být nestálí a přelétaví. Před dlouholetým vztahem dáváte přednost tomu, co je nové a vzrušující. Padnete si do noty s čísly 1, 5, 7 a 8.

Číslo 4 znamená praktičnost, disciplinovanost a důslednost. Máte rádi pořádek a organizaci – i ve vztazích. Mír a harmonie pro vás hrají stěžejní roli, vyhýbáte se dramatům. Přesto někdy zatoužíte po vášnivém setkání. Hodí se k vám čísla 2, 4, 6 a 8.

Pětky vystihuje rozmanitost, intelekt, vtip a bystrost | Foto: Flystock  / Shutterstock

Pětky vystihuje rozmanitost, intelekt, vtip a bystrost. Máte v životě zástup lidí, kteří se s vámi chtějí bavit, což je dobře, protože se snadno začnete nudit. Potřebujete partnera, jenž s vámi dokáže držet krok, poskytne vám prostor a nebude očekávat, že zůstanete po jeho boku 24 hodin denně. Nejlépe se budete cítit s čísly 1, 5, 8 a 9.

Máte-li číslo 6, jste lidumilové a zdráháte se zapojit do jakéhokoli konfliktu. Vztahy máte rádi klidné a vyrovnané, protože takoví jste i vy. Chcete žít ve stabilním a dlouhodobém závazku a budovat si s partnerem šťastné hnízdečko, kde se budete cítit bezpečně. Vycházíte hlavně s čísly 2, 4, 6 a 8.

Romantická představivost vám jakožto sedmičce může působit problémy ve vztazích, protože živíte idealizované a perfekcionistické vize lásky. Jste okouzlující a citliví, ale věci se zdají lepší ve vaší fantazii než ve skutečném životě. Dejte šanci partnerům s čísly 3, 5, 7 nebo 9.

Číslo 8 patří rozhodným a organizovaným lidem. V romantických vztazích můžete být panovační, jelikož preferujete dělat si věci po svém. Důvěra je pro vás velmi důležitá a díky vytrvalosti dokážete překonat většinu překážek. Rozumět si budete s čísly 2, 3, 4 a 6.

Coby devítka máte svobodného ducha, jste přátelští a pohodoví s velkým okruhem kamarádů a známých. Zřídka však setrváte na jednom místě příliš dlouho, nesnášíte být připoutaní. Rádi se touláte a zkoumáte. Se stejně kreativním a svobodomyslným partnerem byste mohli být šťastní. Seznamte se s někým, kdo má číslo 1, 2, 5 či 7.

Zdroje článku: