Jaké vůně se k vám hodí v závislosti na vašem znamení?

Jaké vůně se k vám hodí v závislosti na vašem znamení?
Za to, že tíhnete k dřevitým, květinovým nebo orientálním vůním, nese odpovědnost vaše znamení zvěrokruhu. Ačkoli hvězdy nenabízejí skálopevná pravidla, existují různé vonné podněty založené na vaší přirozené povaze, které vám pomohou najít nejpříjemnější vůni.

Dotek přírody pro zemská znamení

Býci (20. dubna až 20. května) se přiklánějí k dřevitým zeleným vůním, proto se při nákupu parfému ujistěte, že základní tóny obsahují velkorysé dávky santalového či cedrového dřeva a ambry.

Panny (23. srpna až 22. září) jsou perfekcionisté a intuitivně se drží při zemi. Když jim praskají nervy, hledají útočiště v přírodě. Tíhnou k lehkým květinovým a mechově zeleným vůním s lesní atmosférou.

Kozorozi (22. prosince až 19. ledna) bývají emocionálně stabilní až samotářští. Vůně s teplým a masivním dřevem, symbolizující nostalgii, je nadchnou nejvíce. Dejte šanci teplé vůni cedrového dřeva nebo kombinaci grapefruitu, cedru a santalového dřeva na základu haitského vetiveru a pačuli.

Květinové vůně jsou vhodné pro Váhy, Raky i Panny, Zdroj: Africa Studio / Shutterstock

Oceán láká vodní znamení

Raci (22. června až 22. července) bývají emocionální a intuitivní. Zaujme je známá, uklidňující, a přitom silná vůně. Vyhýbají se intenzivním, experimentálním tónům. Zkoušejte univerzálně příjemné vůně, jemné květinové nebo lehké citrusové.

Extrémně inteligentní Štíři (24. října až 21. listopadu) potřebuji parfémy odpovídající jejich smyslu pro vášeň a sílu, což se promítá do temných, dřevitých vůní oudh s nádechem svěží mořské vody.

Ryby (19. února až 20. března) jsou rovněž velmi emotivní a empatické. Milují moře a hledají ho také v parfémech. I vy se budete cítit jako doma s vůní, která před vámi vykouzlí obraz pláží a mořského vánku.

Nádech květin vábí vzdušná znamení

Blíženci (21. května až 21. června) nemají charakteristické vůně, ale rozmanitou kolekci díky své experimentální dvojí povaze. Vyberte si vůni s dřevitými a květinovými náznaky, jež doplní obě stránky vaší osobnosti.

Váhy (23. září až 23. října) touží po rovnováze. Vlivem Venuše bývají romantické a neodolají dřevitým, květinovým, citrusovým a zemitým harmonickým směsím. Zkuste něco osvěžujícího a sáhněte po parfému, v němž se snoubí liči, pomelo a tóny lilie.

Vodnáři (20. ledna až 18. února) někdy mívají hlavu v oblacích, ale jsou výbornými vyjednavači. Tmavší parfémy s intenzivními dřevitými či jantarovými tóny jim pomohou zůstat při zemi, zatímco osvěžující vrchní tóny budou ladit s jejich potřebou stoupat vzhůru.

Okázalé a optimistické vůně zahřejí znamení ohně

Berani (21. března až 19. dubna) jsou rození vůdci, přímočaří a někdy impulzivní. Pro tohle nezávislé znamení se hodí dřevité a ambrové vůně s osvěžujícími vrchními tóny citrusů. S nádechem kůže, dřeva a koření nemůžete šlápnout vedle.

Vrozeně okouzlující a odvážní Lvi (23. července až 22. srpna) vítají záři reflektorů. Jemné vůně na ně nefungují, potěší je orientální vůně s intenzivními tóny vanilky, koření, fazolí tonka a citrusů.

Střelci (22. listopadu až 21. prosince) rádi zkoušejí věci, jaké by ostatní nenapadly. Aby parfémy doplnily jejich soutěživou osobnost, musí být hravé, optimistické a charismatické. Svěží citrusové, pikantní vůně s nádechem bílých květů a silných dřevin osloví dobrodružné duše.

 

Zdroj:

Zdroj článku:
  • www.vogue.in