Víkendový horoskop plný lásky a pozitivní energie

Víkendový horoskop plný lásky a pozitivní energie
Krásný květnový víkend je plný láskyplných vztahů a výjimkou by neměla být ani láska k vlastní osobě. Úspěch v životě je závislý na tom, jak pevnou základnu si v sobě vybudujete. Využijte volný čas a soustřeďte se na to, aby bylo dobře hlavně vám a posilujte své sebevědomí.

Beran (21. 3.  20. 4.)

Připravte se, že právě tento víkend je vám příznivě nakloněna planeta Venuše, a to může znamenat jedno jediné. Ať už cíleně nebo nevědomky, budete přitahovat lásku a vše, co podniknete v oblasti vztahů, je už předem určeno k úspěchu.

To je mimořádná příležitost zkusit probádat i hluboké a třeba trochu tajemné vody, kam jste se možná ještě neodvážili plavat. Na nic nečekejte a vrhněte se do vody po hlavě. Dobře to dopadne.

Býk (21. 4. – 21. 5.)

To nejlepší, co pro sebe můžete tento víkend udělat, je využít drahocenný čas a zůstat o samotě jen se svými myšlenkami. Pečlivě si urovnejte a zpracujte vše, co jste v poslední době prožili, co se vám líbilo, nebo nelíbilo, co vám uplynulý měsíc přinesl a co si z toho chcete odnést do dalšího života. Odložte starosti jiných lidí a zkuste si do budoucna nést na životní cestě jen své břemeno. Nechte ostatní, ať si nesou vlastní břemena. 

Pokud si uděláte důkladný vnitřní úklid, vykročíte do dalších dnů nabití energií a čekají vás příjemná překvapení.

Blíženci (22. 5. – 21. 6.)

Ideální vyplnění volného času je pro vás tento víkend méně zábavné. Pokud máte resty ve studiu, v pracovní přípravě nebo na vás doma čekají dlouho odkládané domácí práce, přišel ten správný moment se právě těmto méně atraktivním aktivitám věnovat.

Jestliže se potřebujete dostat ven, zaměřte se na fyzickou aktivitu v přírodě a klidně zapojte i přátele. Máte velké šance je přesvědčit, abyste spolu udělali něco pro zdraví.

Rak (22. 6. – 22. 7.)

Věnujte volné dny péči o svůj zevnějšek, pořiďte si nový outfit, a pokud budete mít příležitost strávit volný čas s lidmi z pracovního prostředí, tak se tomu nebraňte. Přišel čas, kdy by se vám mohly dobré pracovní vztahy vyplatit. To také souvisí s tím, že potřebujete dobře vypadat. Vyšší sebevědomí vám otevře nové možnosti v kariéře. Dobré vztahy se vám budou hodit.

Pokud jste až do teď jen pasivně čekali, že si někdo všimne vašich schopností, zkuste je prodat, ukázat, co ve vás je. Zabodovat můžete i na společenské akci, přátelském sportovním klání nebo uspořádáním odpoledního posezení. Přišel čas, kdy je potřeba zrychlit tempo, pokud chcete dosáhnout vysněné pracovní pozice.

Lev (23. 7. – 22. 8.)

Vraťte se ke všem nedávným nápadům, plánům nebo touhám ohledně rozšíření vašich obzorů. Chcete cestovat nebo studovat? Využijte tento víkend k pečlivému zvážení, co můžete v životě změnit, abyste život opravdu žili a plnili si své sny.

Máte ideální příležitost poznat nové lidi, kteří mohou ovlivnit vaši životní cestu. Dobrá šance, jak změnit život k lepšímu, je tady. Další už přijít nemusí.

Panna (23. 8. – 22. 9.)

Váš ideální víkend se nese v duchu lásky a tělesných požitků. Pokud jste v posledních týdnech kroužili kolem zajímavého protějšku a nenašli jste odvahu se vyjádřit, tak se beze strachu odvažte a vyložte karty na stůl.

Vaše snaha přinese ovoce, nebojte se odhalit své city a touhy. Ujměte se vůdčí pozice a nečekejte, až cíl vašeho zájmu udělá první kroky. To je na vás.

Zamilovaný pár, Zdroj: Billion Photos / Shutterstock

Váhy (23. 9. – 23. 10.)

Víkend vám dává ideální příležitost upevnit si přátelské vazby s člověkem, který je pro vás v životě mimořádně důležitý. Nemusí jít jen o životního partnera, ale můžete strávit příjemný čas třeba se starým přítelem nebo s někým z rodiny.

Naplánujte si zajímavý víkend jen ve dvou a nezáleží na tom, kde ho strávíte, ale jak. Spřízněnou duši budete potřebovat.

Štír (24. 10. – 22. 11.)

Pokud se v poslední době cítíte opuštění a máte pocit, že život je jen práce, možná vám uniká, že právě v pracovním prostředí máte kolem sebe lidi, kteří by se lehce mohli stát vašimi přáteli nebo i něčím víc. Jen se tomu nesmíte bránit.

Zkuste třeba navrhnout kolegům (kolegyním) v práci nějaké víkendové posezení, wellness nebo výlet, kde můžete odhodit masku a ukázat i své příjemné a lidské stránky. Možná budete překvapení, jak se budete po víkendu těšit do práce.

Střelec (23.11. -21. 12.)

Potřebujete randit a víkend je k tomu jako stvořený. Vytáhněte partnera do přírody, projeďte se na koních, zajděte si za zábavou a zavzpomínejte, jaké to bylo, když jste se ještě uměli radovat z maličkostí jako děti. Ve vztazích vás čekají dobré časy a neskončí ani po víkendu. Vyzkoušejte ve dvou nové věcí, navštivte nová místa. Trocha koření je přesně to, co potřebujete.

Kozoroh (22. 12. – 20. 1.)

Máte před sebou dny, které nejlépe zhodnotíte, pokud je strávíte v rodinném kruhu nebo s dobrými přáteli. Rodinná pohoda vás posílí a nabije na další dny. Nebraňte se ani strávit pár chvil o samotě ve svém osobním prostoru. Nudit se nebudete. Je to ideální čas pro zvelebení domácnosti. Upravte si své prostředí tak, abyste se cítili dobře. I maličkosti vám udělají radost.

Vodnář (21. 1. – 20. 2.)

Na opravdovou dovolenou si ještě počkáte, ale dobře vám udělá krátký výlet nebo víkendový pobyt v místě, které znáte a rádi se do něj vracíte. Zaměřte se na aktivity plné pohybu a zapojte klidně i svou rodinu. Sdílené zážitky jsou ty nejsilnější. Nemusí jít nutně o akci, která vám naruší rodinný rozpočet.

A pokud jste knihomol, můžete si víkendové večery zpříjemnit novým titulem.

Ryby (21. 2. – 20. 3.)

Už od začátku týdne máte možnost absolvovat setkání, která pro vás budou znamenat dobré zprávy. A stejně tak to bude o víkendu. Šarm je v tomto období vaší silnou zbraní, nebojte se ji použít. Buďte obezřetní pouze ve finanční sféře. Úspěch, který vás provází, může mít za následek vaši touhu nakupovat drahé předměty. Praktické bude udělat si seznam a každý nákup zvážit.

Zdroje článku: