Co vám prozradí věštba z magických zrcadel na červen?

Co vám prozradí věštba z magických zrcadel na červen?
Červen je obdobím blíženců a to, co vás tento měsíc čeká, prozradí magická zrcadla. Těm byla již v minulosti přisuzována magická moc a stále slouží ke zjišťování událostí minulých i budoucích. Dnes se dozvíte, co vás podle magických zrcadel čeká v měsíci červen.

Beran

Ačkoli jste obecně příznivci rychlého tempa, frenetické energie a jakékoli příležitosti, kdy se dá něčím otřást, nikdo vám nebude mít za zlé, že se právě teď cítíte trochu vyhořelí. V červnu si udělejte čas sami na sebe a věnujte pozornost také odpočinku.

Býk

Červen by vám měl připadat jako procházka růžovým sadem. Obzvlášť bezstarostně se můžete cítit v druhé polovině měsíce a podaří se vám vyjasnit a sdělit vše, co mohlo být od poloviny května předmětem konfliktu ve vašich vztazích.

Blíženci

Prvních pár týdnů vašeho období pravděpodobně nebylo tak lehkých a bujarých, jak byste si přáli. Období zatmění se mohlo podepsat na vaší energii tím, že spadá do oblasti duchovna a každodenní rutiny. Ale je tu úplně nový měsíc a před vámi jsou ještě dva týdny vašeho období, které si můžete užít. 

Rak

Je pravděpodobné, že jste se od poloviny května, kdy jste procházeli hektickým obdobím, konečně uklidnili. Ve vaší zóně přátelství se budete cítit povzbudivěji a budete schopni častěji navazovat kontakty se stejně smýšlejícími přáteli a kolegy.

Lev 

Období blíženců je pro vás obecně velmi společenské, především v oblasti přátelství a navazování kontaktů. Pokud vám však poslední dva květnové týdny připadaly vyloženě stresující, nejste sami. Období zatmění otřáslo vaší zónou domova a kariéry a zpomalilo dění i ve vašem profesním životě, takže bylo pravděpodobně těžké získat nadšení, a to zejména v práci

Panna 

Období blíženců je obecně zaměřeno na to, abyste se vyšplhali na jakoukoli profesní horu, kterou jste si předsevzali zdolat, a to především v oblasti vaší kariéry. Je možné, že jste si dokonce museli oprášit své dovednosti nebo se naučit něco nového, abyste dosáhli svých vytoužených cílů.

Váhy 

V červnu pravděpodobně vystoupíte ze své komfortní zóny a prozkoumáte neprobádaný terén – doslova nebo obrazně. Možná budete chtít navštěvovat kurzy vzdělání nebo naplánovat luxusní výlet na dlouhou vzdálenost, ideálně se svou drahou polovičkou.

Štír

Květen pro vás nebyl zrovna nejpohodovějším měsícem a situace, které jste zažili ukazují, že se musíte postavit za své potřeby – a také dělat kompromisy s ostatními, abyste udrželi nad vodou své nejbližší vztahy mezi čtyřma očima. V červnu ale můžete začít dosahovat pokroku ve svých cílech, které sdílíte se svou drahou polovičkou, nejdražším přítelem nebo obchodním partnerem.

Střelec 

Tento měsíc však můžete začít podnikat kroky do budoucnosti s větším přesvědčením. Budete mít pomalu, ale jistě pocit, že máte více pod kontrolou všechny každodenní povinnosti, které se vám v poslední době zdály naprosto nezvládnutelné. A také pokročíte v projektech, které řešíte společně s přítelem, kolegou nebo partnerem.

Kozoroh

V červnu je pro vás důležité soustředit se na péči o vaši pohodu, což je něco, čeho jste si již nyní velmi vědomi. Je ale dost pravděpodobné, že jste rozpolceni mezi tím, jestli se budete věnovat činnostem, které vyžadují dotažení nedodělků, nebo si prostě jen dopřejete chvilku klidu. Brzy však získáte ostřejší smysl pro rozhodnutí se. 

Vodnář 

Přestože posledních pár týdnů bylo pro vás nepochybně plných příležitostí ke spojení s vašimi nejbližšími, je možné, že pro vás bylo náročné pokročit v rozsáhlých projektech. Můžete se vrhnout na rodinná setkání, letní výlety nebo plány na stěhování. Váš milostný a tvůrčí život bude tento měsíc jistě obzvlášť ohnivý.

Ryby 

V období blíženců věnujete pozornost svému vnitřnímu životu více než čemukoli jinému. Pravděpodobně jste se zahrabali do pozůstatků z minulosti – spousta procházek po vzpomínkové stezce s rodinou a dříve odložené projekty, kterých jste se znovu chopili. V druhé polovině měsíce se ale můžete se začít zbavovat toho, co bylo, a přejít k tomu, co bude.