Velká věštba z magických zrcadel na celý měsíc říjen. Co věští zrcadla přímo vašemu znamení?

Velká věštba z magických zrcadel na celý měsíc říjen. Co věští zrcadla přímo vašemu znamení?
Podzim je v plném proudu a říjen přináší spoustu klidu pro většinu znamení, a to podle věštby z magických zrcadel. Stejně jako opadává listí ze stromů, i lidé by měli nechat minulost za sebou a soustředit se na budoucnost.

Beran

Tento rok plyne rychleji, než dokážete vůbec vnímat. Zrcadla napovídají, že je opravdu konečně čas na to, abyste zpomalili. To ovšem neznamená, že všechny povinnosti hodíte stranou, zkuste třeba jen zařadit více času denně na relaxaci způsobem, kterým vám je to nejvíce příjemné.

Blíženci

Říjen přinese spoustu společenských událostí podle věštby magických zrcadel. Běžte mezi lidi, prospěje vám to, ale hlavně se seznámíte s novými lidmi, kteří pro vás mohou být v mnohém inspirací. 

Býk

Přestaňte se konečně zabývat minulostí. I když se vám v poslední době často vrací vzpomínky, stejně nedokážete změnit, co se stalo. Důležité je přijmout všechno tak, jak bylo, pustit staré křivdy a dívat se směrem kupředu.

Kozoroh

V říjnu přijde velice nečekaná zpráva, která vás ovšem mile překvapí a možná i nasměruje novým směrem. Dovolte si také trávit více času s rodinou a v práci si říkat o pomoc. Je potřeba najít novou rovnováhu, kterou jste v uplynulých měsících ztratili.

Dovolte si také trávit více času s rodinou. Zdroj: Yulia Prizova / Shutterstock

Rak

Nebojte se seznamovat s novými lidmi. Zrcadla předpovídají spoustu nové energie do vašeho života. Potřebujete dostat jiné úhly pohledu na vaše problémy. Uvědomíte si, že často řešíte malichernosti, hlavně naleznete podporu v lidech, kteří se zajímají o stejné věci jako vy.

Střelec

Říjen pro vás bude ve znamení seberozvoje a hlubšího sebepoznání. Nebojte se vyhledávat nové techniky, které přiblíží cestu k vaší duší. Bude to mít spoustu benefitů. Přestanete řešit, co si o vás myslí druzí lidé, zároveň ale budete soucitnější a lepší společnost pro ostatní.

Štír

V říjnu mohu přijít určité výzvy, zaměřujte se tedy na pozitivní aspekty vašeho života a ty negativní nechte být. Neznamená to že byste je ignorovali, ale pokud nad nimi budete přemýšlet, stejně se nejspíš v tomto měsíci nevyřeší. Proto dávejte energii tam, kde víte, že se vám to vrátí.

Vodnář

Zrcadla napovídají, že říjen přinese spoustu pohody do vašeho osobního života. Pokud jste řešili nějaké spory, ať už s kamarády nebo rodinou, konečně se všechno vyjasní. S některou z blízkých osob se hodně sblížíte, dozvíte se totiž nové věci, o kterých jste neměli ani tušení a začnete si této osoby mnohem více vážit. Pamatujte na to, že nikdy neznáte celý příběh daného jednotlivce, proto se vyhněte jakémukoliv souzení a vždy buďte milí.

Ryby

Zrcadla vám věští pozitivní energii ohledně peněz v měsíci říjnu. Budete se cítit velice nezávislí a uvidíte výsledky své dlouho vynakládané práce. Dávejte si ovšem pozor na své výdaje. Snažte se šetřit a případně investujte do sebe. 

Lev

Celý tento rok je pro vás ve znamení sebepoznání a nalezení zdravého životního stylu. V říjnu si konečně uvědomíte, jakou cestu už jste ušli a budete na sebe pyšní. Věci, do kterých jste se museli dříve nutit, konečně děláte automaticky, zkrátka jste si vytvořili zdravé životní návyky. Nyní je čas inspirovat i ostatní. Zkuste přemýšlet nad tím, jak svoje znalosti předávat dál skrze produkt či službu.

Panna

V říjnu nevíte, kam dříve skočit. Uvědomte si ale, že vy jste nejdůležitější osoba ve vašem životě a nemusíte vůbec nic. Dělejte tedy pouze to, co je nutné a co opravdu chcete a po čem toužíte. Je čas se naučit říkat ne a plnit si své přání. Pokud za to na vás lidé budou naštvaní, znamená to, že je ve svém životě nepotřebujete. Pravý přítel vám přeje štěstí, ať už to znamená cokoli. Vyhněte se tedy toxickým lidem.

Váhy

Přestaňte si věci brát osobně. V říjnu si uvědomíte, jak moc řešíte, co si myslí ostatní, což může být jen zbytečné přemýšlení o něčem, co není podloženo na faktech. Vy nevidíte do hlavy ostatních lidí a oni nevidí do té vaší. Soustřeďte se hlavně sami na sebe.

Zdroj článku:
  • autorský text