Velký zimní horoskop lásky: Raci budou flirtovat a bavit se, Kozorohy čeká zásadní průlom v milostném životě

Velký zimní horoskop lásky: Raci budou flirtovat a bavit se, Kozorohy čeká zásadní průlom v milostném životě
Venuše 23. října vstoupí do znamení Štíra. Nastane vhodná doba k tomu, abyste prozkoumali svůj milostný život, své skutečné touhy a učinili pozitivní změny, návrhy nebo gesta směrem k vaší ideální vizi lásky.

Beran (21. března –⁠ 19. dubna)

Berani, je v pořádku být nejistý, pochybovat, být zmatený. Ale není v pořádku, když s sebou nesete z minulosti více lidí a situací. Věnujte nějaký čas rozhodnutí, co a koho skutečně chcete, a pak to uskutečněte. Žádné rozhodnutí není nikdy konečné, vždycky se můžete rozhodnout jinak. Ale právě teď je potřeba mít jasno.

Býk (20. dubna –⁠ 20. května)

V milostném životě jste se ocitli v limbu. Procházíte stále stejným územím a problémy. Je to vyčerpávající. To všechno může skončit a lze znovu nabrat dynamiku, ale musíte vystoupit ze svých bot a vstoupit do jiných. Když chcete, dokážete být velmi přesvědčiví a diplomatičtí, takže si váš další postup pečlivě připravte a poté si stůjte za svým.

Blíženci (21. května –⁠ 20. června)

Postavte se za sebe a řekněte, jak to je. Bojujte za svůj prostor a potřeby. Rytíř mečů ukazuje, že jste se v poslední době chovali až příliš vstřícně. Ale ne, ne, ne. Je čas všem připomenout, že i vy máte své potřeby.

Rak (21. června –⁠ 22. července)

Raku, tohle období je předurčeno tomu, abyste chodili na rande, užívali si, flirtovali, bavili se a hráli si. Jděte a scházejte se, s kýmkoliv si budete přát. Zapojte se do všech báječných příležitostí v lásce, které vás přitahují.

Pokud jste šťastně vázáni, možná to znamená, že potřebujete od své druhé polovičky trochu více prostoru. Máte tendenci budovat poměrně intenzivní vztahy, někdy oba potřebujete více vzduchu k dýchání. 

Lev (23. července –⁠ 22. srpna)

Pokud jste nezadaní, pak je pro vás vhodný o něco mladší partner zemského znamení (Býk, Panna, Kozoroh), který by mohl být přesně tím, co právě teď potřebujete. Někdo pevný, silný, praktický a stoický.

Jste-li zadaní, pak tato karta naznačuje fázi učení pro vás i vašeho partnera, čas vrátit se k základům a učit se jeden o druhém znovu, protože se věci změnily a oba jste vyrostli a posunuli se do nových verzí.

Panna (23. srpna –⁠ 22. září)

V tomto období se zamýšlíte nad svou vztahovou cestou a nad tím, jak si nyní stojíte, co skutečně potřebujete a chcete a zda je vám to podáváno. Síla ukazuje, že jste připraveni čelit životním lekcím, které jste prožili, růstu, který jste zažili, neúspěchům, které jste překonali, a bolesti, z níž jste se uzdravili.

Zamilovaní, zdroj: johnnysdee / Shutterstock

Váhy (23. září –⁠ 22. října)

Cítíte, že nastal čas vyhledat onoho partnera a vytvořit společný život? Tato karta naznačuje, že se jedná o vaši nejbližší budoucnost v milostném životě. Tato karta naznačuje, že se chcete zahnízdit, sdílet s někým svůj svět. Vytvořili jste si sladěnou vizi budoucnosti a pracujete jako tým na jejím zhmotnění. 

Štír (23. října –⁠ 21. listopadu)

Postavte se k vaší druhé polovičce čelem, udělejte první krok a uvidíte, jak to ocení. Je čas na opravy a renovace, na odstraňování problémů a nápravu. Trocha úsilí vám v tuto chvíli přinese velmi mnoho, a tak využijte této zrychlující a zesilující energie. Využijte ji k řešení něčeho, co podle vás blokuje nebo minimalizuje váš vysněný milostný život.

Střelec (22. listopadu –⁠ 21. prosince)

Čas na dobrodružství! Jste rozený průzkumník, hledač svobody a flirtující člověk. Udělejte si čas na lidi, kteří vás přitahují, a vytvářejte spolu malá dobrodružství, kdoví, kam až to může vést. Jste-li šťastně zadaní, pak tato karta může naznačovat cestování, vzrušení, nová místa, nové aktivity. Začněte si sestavovat plán zábavy a objevování na nadcházející podzim. Udělejte si divoký život.

Kozoroh (22. prosince –⁠ 20. ledna)

Pracujte na svých problémech a nevzdávejte se. Byli jste v temnotě před úsvitem, věci šly ztuha a byli jste unavení. Ale nevzdávejte se. Čeká vás zásadní průlom v milostném životě, jen musíte stále tlačit na pilu a řešit věci, které vám stojí v cestě nebo vás brzdí. Pravá láska leží hned za rohem.

Vodnář (21. ledna –⁠ 18. února)

Máte pocit, že některé blízké vztahy se rozbíhají, dospívají k naplnění, blíží se k přirozenému závěru, a to je v pořádku. Nechte věcem volný průběh. Někteří lidé jsou s námi po celý život, jiní jen na jedno období. Stále lépe se cítíte ve své kůži, jste spokojeni sami se sebou, hrdí na své silné stránky, spokojeni s tím, že jste jedineční. 

Ryby (19. února –⁠ 20. března)

Sněte svůj sen, Ryby. Jste nejnápaditější znamení a máte silnou romantickou představu o tom, jak by měl vypadat váš milostný život. Vesmír vám dává naprosté svolení, abyste to projevili i ve skutečnosti. Berte tedy své sny vážně. Napište si je, rozeberte je a naplánujte si, jaké můžete učinit kroky, aby to vše odpovídalo skutečnosti. A pak se do toho pusťte. 

Zdroje článku: