Velký vánoční horoskop

Velký vánoční horoskop
Advent je obdobím klidu a lásky, ale zároveň i stresu a náročných příprav. Kdo by se měl více věnovat rodině a kdo by si měl najít čas pro sebe? Na koho čeká v prosinci láska a které znamení bude mít plné ruce práce? Přečtěte si, co vás čeká v nejkrásnějším čase roku.

Beran (21. 3. – 20. 4.)

Během adventu vám hrozí pocit frustrace. V rodině nebudete cítit podporu a pochopení, v práci se na vás navalí spousta práce a šéf si bude potřebovat na někom zklidnit žáhu. Abyste vše ve zdraví přežili, musíte najít vnitřní klid, povznést se nad nepříjemné záležitosti a soustředit se na speciální čas, který přichází pouze jednou v roce a vy si ho nesmíte nechat zkazit.

Pod stromečkem se připravte na překvapení. Možná dostanete dárek, který nebyl na vašem vánočním seznamu přání, a přesto vám udělá velkou radost.

Býk (21. 4. – 21. 5.)

Jste velmi organizovaní a nic nenecháte náhodě, chcete, aby vše bylo bezchybné, jenže pro vaši touhu po pořádku můžete přehlédnout opravdu důležité věci, které se pojí s vánočním časem. Abyste se cítili uvolněně, přestaňte dbát na nepodstatné detaily a raději svoje myšlenky nechte rozptýlit zážitky se svými blízkými. Vyrazte i na půlnoční mši, která vám pomůže uspořádat si hodnoty a dodá nadhled.

Nebojte se s blízkými bavit o svých pocitech a zároveň vyslechněte i vy je. Pro vyřešení většiny problémů je důležitá komunikace.

Blíženci (22. 5. – 21. 6.)

Vaše rodinné vztahy budou harmonické a pokvete i váš milostný život. Dobrou náladu se vám povede přenést i na ostatní členy rodiny a čekají vás klidné Vánoce. Při vybírání dárků se nechte vést intuicí a dobrou znalostí svých milovaných.

Při přijímání dárků se nestyďte dát najevo vděčnost. Není potřeba, abyste pořádali večírky a velké rodinné sešlosti, bohatě vám bude stačit, když si pustíte vánoční pohádku a budete nasávat kouzelnou atmosféru. Nechte svátky proniknout do vaší duše a připomenout vám, co je opravdu důležité.

Rak (22. 6. – 22. 7.)

Během letošních Vánoc budete vystupovat jako vůdce smečky. Vaši blízcí potřebují, abyste je vedli ke všem tradicím, hrám a zábavě, mají ve vás důvěru a ví, že dokážete připravit kouzelnou atmosféru.

Připomeňte všem, o čem Vánoce opravdu jsou, a klidně se vžijte do role Ježíška přímo u vás doma. Zaměřte se hlavně na děti, protože Vánoce jsou především oslavou těch nejmenších. Připravte jim bojové hry nebo s nimi vyrazte na adventní trhy či do kostela. Díky vám si celá rodina užije šťastné svátky a později vám to vše oplatí.

Lev (23. 7. – 22. 8.)

To, že Vánoce obvykle znamenají volno v práci, neznamená, že jste přestali přemýšlet o tom, kam se bude vaše kariéra dále ubírat. Ve skutečnosti se můžete spojit s rodinným příslušníkem, který pro vás bude mít úžasnou pracovní příležitost. Budete plní energie a touhy pomáhat druhým. Navštivte benefiční koncert nebo se zúčastněte charitativního večírku.

Svým nadšením strhnete ostatní a společně pomůžete dobré věci. Svátky prožijete obklopeni láskou a náklonností, i pokud jste právě nezadaní.

Panna (23. 8. – 22. 9.)

Na konci roku se budete ohlížet za potížemi a starostmi, které jste museli překonat, možná na vás padne pocit marnosti, ale na druhou stranu vám zkušenost s nejrůznějšími problémy pomohla převzít iniciativu a být nad věcí. Vánoční čas vám umožní soustředit se více na věci pozitivní a nabytá sebedůvěra vám navrátí klid a optimismus, což se projeví nejen v kariéře, ale i v komunikaci s ostatními. Řekněte partnerovi, jak moc vám na něm záleží, a nedovolte pochybnostem narušit klidný průběh vánočních svátků.

Váhy (23. 9. – 23. 10.)

Letošní Vánoce pro vás budou velmi významné. Ve vašem vnímání dojde k bodu zlomu, kdy dokážete udělat tlustou čáru za událostmi minulými, užijete si přítomnost a zároveň se začnete připravovat na budoucnost. Budete cítit nutkání utrácet, abyste rozdali radost všem blízkým a vrátili jim péči, kterou vám věnovali během celého roku. Usadí se ve vás dobrá nálada a zbavíte se stresu a úzkostí, které normálně období adventu přináší.

Díky vaší přítomnosti se budou cítit i ostatní členové rodiny příjemně a zajistíte jim hezké prázdniny.

Štír (24. 10. – 22. 11.)

Prosinec pro vás bude především ve znamení práce a studia. Své povinnosti však přijmete s radostí a nejnáročnější období bez problému ustojíte. Poslední měsíc roku si užijete a dobrá nálada se přenese i do vztahů. Získáte nejlepšího přítele nebo posunete vztah s partnerem na novou úroveň, pokud byl dosud plný napětí, Vánoce přinesou důležité usmíření.

Koncem prosince překonáte ostych, nebudete se již bát sdílet své myšlenky a zapojit se do konverzace. Ostatní vám začnou více naslouchat a získáte díky nim větší sebedůvěru.

Střelec (23. 11. – 21. 12.)

Závěrečný měsíc roku vám přinese mnoho nových příležitostí k dosažení velkých zisků a v práci se vám bude dařit, zvláště budete-li opatrní ohledně rozhodnutí, které vám prosinec připraví. Energie z vás bude sálat a zastanete spoustu práce v domácnosti. Ještě vám zbudou síly na laskavosti pro své blízké, kterým pomůžete v těžké životní situaci.

Konec roku vás přiměje k zamyšlení se nad nadcházejícím rokem a jak ho nejvíce využít. Nezapomeňte si dát novoroční předsevzetí, které vám pomohou smysluplně vstoupit do nového životního období.

Kozoroh (22. 12. – 20. 1.)

Během tohoto měsíce bude hrát klíčovou roli ve vašem životě láska. Svým šarmem dokážete zaujmout nejednoho nápadníka a ve vztahu se budete cítit naplnění. V prosinci se pokusíte zhodnotit, jak se vám dařilo v průběhu uplynulého roku. Přitom na sebe nebuďte moc tvrdí. Neobviňujte se za každý letošní neúspěch.

Pokuste se kriticky zhodnotit, jak a proč jste selhali. Při plánování na příští rok se navíc nezaměřujte pouze na dosahování nových cílů, ale ponechte si i prostor pro reflexi svých úspěchů a užívání si volného času.

Vodnář (21. 1. – 20. 2.)

Během prvních dvou týdnů v měsíci budete mít příležitost využít své schopnosti extroverta a zazáříte ve společnosti. V druhé půli měsíce se zaměříte spíše na sebe, na své životní volby a problémy. Abyste neupadli do zbytečné melancholie, věnujte se své rodině, protože jediné, na čem opravdu záleží, je to, abyste byli vy a blízcí spokojení.

Poslouchejte, co ostatní říkají, jak se cítí a jaké mají názory na určité události. Načerpanou energii poté využijete v novém projektu, který vám nabídne konec roku.

Ryby (21. 2. – 20. 3.)

Během prosince zažijete úspěchy v profesním i osobním životě, kde se vám dostane úcty a lásky, kterou si zasloužíte.

Měli byste si ale dávat pozor i na falešné přátele. Zejména během druhé poloviny měsíce se na vás budou hrnout požadavky od lidí, kteří vás budou chtít jen využít. Nepadněte do jejich pastí. O letošních Vánocích budete mít příležitost vést dlouhé a fascinující rozhovory o svých myšlenkách, nápadech a názorech. Odložte tedy mobilní telefony a využijte vánočního setkávání k osobnímu kontaktu.

 

Zdroje: