Velký indiánský horoskop na období Štíra: Lvi řeší finance, Štír bude čelit pravdě

Velký indiánský horoskop na období Štíra: Lvi řeší finance, Štír bude čelit pravdě
Slunce se 23. října ponořilo do hlubokého tajemného znamení Štíra. Ano, sezóna Štíra 2022 je tady a potrvá až do 22. listopadu. Rozloučili jsme se tak se světlou a vzdušnou atmosférou sezóny Vah a přichází období, ve kterém jste vedeni intenzivními pocity.

Bez ohledu na vaše znamení zvěrokruhu jste emotivnější, vášnivější a máte větší zájem jít do hloubky s ostatními lidmi – povrchnost už nic neřeší! Jak využít tento čas ve svůj prospěch a co vám předpovídá indiánský horoskop? To se dozvíte v dnešním článku.

Beran (21. 3. – 20. 4.)

Toto období Štíra se budete vyrovnávat s nepříjemnými výzvami. Možná budete chtít vyhledat pomoc od profesionála v dané oblasti. Vystačíte si se správným vedením.

Ale ujistěte se, že v podnikání dodržujete morálně zdravé zásady. Zdá se, že všechno ve vašem milostném životě funguje dobře. Tento měsíc můžete mít pro svého partnera něco speciálního. Vyberte si způsob, kterým chcete svého partnera ohromit.

Období Štíra skončí šťastným koncem pro vás oba. Nic se nezmění, pokud jde o vaše zdraví; zůstane to stejné. Nenechte se zbláznit nepodstatnými záležitostmi.

Býk (21. 4. – 21. 5.)

Budete komunikovat rychle a agresivně. Vzhledem k široké škále situací budete muset svůj rozvrh správně řídit a dobře konverzovat. Toto období Štíra nemusí být vaše taktika úspěšná a můžete být nespokojeni.

Budete požádáni, abyste si vzali volno, protože okolnosti nevycházejí podle vašich představ. Budete šokováni tím, co můžete udělat, pokud znovu získáte svou oddanost. Vy a váš milenec budete mít naplňující spojení a zažijete mnoho nezapomenutelných okamžiků.

Pozitivně se budete bát o svého partnera. Vaše kondice je vynikající a v poslední době jste začal pravidelně cvičit. Tento měsíc budete mít chuť se uklidnit a odpočinout si.

Blíženci (22. 5. – 21. 6.)

V období Štíra budete postupovat plynule. Doporučuje se jednat s nepříjemnými tématy soukromě. Indiánský horoskop říká, že vás vaše práce zanechá radostné.

Zažijete více stimulujících aktivit díky pozitivnějším dopadům. Strávíte celý měsíc sněním a zvažováním, jak přeskočit práci. Musíte si však zachovat svůj smysl pro podstatu a jednat tak. Vztahově bude tento měsíc příznivý.

Vytrváte, protože váš partner se lépe postará o vaše starosti. Vaše zdraví bude po všech stránkách v pořádku. Vyhněte se problémům tím, že se nebudete podílet na jakémkoli špatném chování.

Rak (22. 6. – 22. 7.)

V období Štíra se budete cítit v pořádku a vyrovnaní. Zprvu budete mít o své práci trochu pochybnosti, které zvládnete ale velmi dobře. Možná nyní uvažujete o tom, že opustíte práci a budete se věnovat koníčku.

Dále je myslitelná změna vašich ekonomických okolností. Merkur není tento měsíc na vaší straně, takže buďte opatrní s utrácením. V poslední době jste nuceni přemýšlet o chování svého partnera. Informace však obdržíte již tento měsíc.

Než budete jednat, pečlivě prozkoumejte všechny možnosti. Tento měsíc máte větší motivaci zlepšit své zdraví a pohodu.

Lev (23. 7. – 22. 8.)

Podle indiánského horoskopu máte v práci problémy s penězi. Možná budete muset získat finanční prostředky od jiného obchodního manažera. Vaše závazky se mohou zvýšit, pokud je společnost pomalá, ale v práci se vše nakonec zlepší a vy budete schopni své závazky splatit během okamžiku.

Dříve jste měli na ostatní špatný vliv. Nenechte se rozptylovat triviálními problémy a zaměřte se na konání dobra tím, že budete laskaví. Toto období Štíra můžete zaznamenat značné problémy s psychikou. Vaše tělesné zdraví nebude ovlivněno.

Panna (23. 8. – 22. 9.)

Toto je období, kdy je vaše příležitost vzkvétat a udělat si reputaci. Stačí se rozhodnout používat svůj vliv jemněji. V období Štíra budete vděční za tiché rozjímání. Všichni budou nadšení, že vás tento měsíc uvidí a uslyší.

Jednotlivci by měli být opatrní při interakci s někým, koho právě potkali. Také objevíte schopnosti svého kolegy a budete mu chtít pomoci, aby je co nejlépe využil. Máte úžasný přístup a spoustu nadšení.

Tento měsíc byste měli navštívit lékaře, abyste se ujistili, že váš zdravotní stav je co nejlepší. Prevence je důležitá.

Váhy (23. 9. – 23. 10.)

Indiánský horoskop říká, že si stanovíte cíle a pokusíte se jich dosáhnout. Do konce měsíce listopadu uvidíte sami sebe pozitivně změněné. Bude to z vaší strany vyžadovat mnohem více práce, abyste udrželi svůj život v rovnováze.

Budete schopni udržet si klid, a to i v přítomnosti obtíží. Nebojte se mluvit s neznámými lidmi a zapůsobit na ně svou osobností. S temperamentem, jako je ten váš, si jistě získáte náklonnost druhého jedince. Abyste předešli obezitě, zdržte se konzumace těžkých porcí později večer.

Štír (24. 10. – 22. 11.)

Věci budou tento měsíc v pořádku, ale v práci budete muset čelit pravdě. Budete stát před některými důležitými volbami, které určují směr vašeho podnikání. Vaše úspěchy způsobí, že vaši spolupracovníci budou žárlit.

Nedovolte, aby vaše ego zasahovalo do vašich spojení. Bude vás využívat a těžit vybraná skupina jednotlivců. Tento měsíc se naučíte, že se nemůžete zavděčit všem, takže si vyberte respekt k sobě. Musíte také dbát na své zdraví.

Pracovní schůzky, zdroj: Rido / Shutterstock

Střelec (23. 11. – 21. 12.)

Období Štíra poskytne nové vyhlídky, ale ve druhé části měsíce budete mít v zaměstnání dilema se svědomím. Soupeři vás mohou přesvědčit, abyste použili strategie, které pro vás nejsou vhodné.

Postupujte podle požadovaných kroků a splňte svůj úkol správně. Kvůli vaší neopatrnosti během předchozích dvou měsíců utrpí vaše zdraví. Vaše manželství nebo vztah bude tento měsíc na vzestupu. I když budete ve vašem podnikání zpomalení, tento měsíc to ještě zvládnete. Financování bude lepší.

Kozoroh (22. 12. – 20. 1.)

Indiánský horoskop říká, že vašimi hlavními prioritami v tomto období bude dopřát si smyslnost a požitek. Najdete si čas na sebe a své oblíbené aktivity. Získáte nové fanoušky, kteří vás budou za všechno chválit a děkovat.

V listopadu budete středem pozornosti. Můžete se vypořádat s výzvou s dobrým přítelem po vašem boku. Vrátíte se do práce a budete si jisti, že dosáhnete svých cílů.

Z vaší pomoci budou mít opravdu velký užitek. Ujistěte se, že váš manžel nebo partner nenavštěvuje nebezpečné oblasti. Vaše zdraví bude tento měsíc v dobrých rukou. Objeví se jen několik problémů, ale není důvod k obavám.

Vodnář (21. 1. – 20. 2.)

Vaše kancelář nebo pracoviště se zdá být ve skvělém stavu díky uvolněnému přístupu, který budete tento měsíc udržovat. Vždycky jste dávali na první místo ostatní.

Váš přirozený sklon dávat si pozor na jednotlivce vám vždy pomáhal budovat užší vazby s vašimi kolegy. Začnete rychle vydělávat hodně peněz. Toto je dobrý čas zvážit své city k někomu. Mohli byste chvíli přemýšlet o svém minulém spojení.

Snažte se vyhnout ohlédnutí za minulostí s výčitkami svědomí. Vzhledem ke všem svým povinnostem se musíte dobře starat i o své zdraví.

Ryby (21. 2. – 20. 3.)

Stres a potíže překonáte, budete tak moci přidat více zábavy a vzrušení ke svým pravidelným činnostem. Vyhněte se tento měsíc negativním lidem. Vytvořte nové způsoby interakce s ostatními pomocí své kreativity.

Získáte úspěch a uznání v podnikání a v sousedství. Toto období Štíra budete mít nabitý rozvrh a budete příliš vyčerpaní na to, abyste šli do práce. Buďte aktivnější a začněte měsíc s větším nadšením, pokud jej chcete přežít.

Budete nadšení, že začnete se skvělou aktivitou, a to ve vynikající fyzické formě. Meditační klid vám může pomoci cítit se zcela v pohodě.