Velký horoskop lásky na srpen: Rybám budou hvězdy přát ve všech směrech, Berani se budou hádat kvůli malichernostem

Velký horoskop lásky na srpen: Rybám budou hvězdy přát ve všech směrech, Berani se budou hádat kvůli malichernostem
​​​​​​​Srpen lásce obecně přeje téměř všem znamením. Berani a Blíženci by si však měli dát pozor na zbytečnou žárlivost a vážit slova.

Beran

Milí Berani, v srpnu budete mít hlavu v oblacích a budete si stavět vzdušné zámky. Snažte se zapojit i rozum a dostat se zpátky na zem. Budete mít tendenci se hádat kvůli malichernostem, snažte se od toho oprostit. Pokud jsou ve vztahu skutečné problémy, je na čase je začít citlivým způsobem řešit.

Býk

V srpnu budou Býci velmi vášniví a nejspíše je potkají nová milostná dobrodružství s velmi zajímavými lidmi. Sezdaní Býci by ovšem měli být obezřetní. Existuje možnost, že budete mít mimomanželské vztahy a v manželství kvůli tomu vzniknou problémy. Ve vztazích také může docházet ke zbytečným hádkám a sporům kvůli malichernostem. 

Blíženci

Blíženci by si měli dát pozor na svou impulzivnost a žárlivost. Váš vztah čeká velká zkouška, nepřidělávejte si zbytečné problémy neopodstatněnými nařčeními, jinak by vás čekala velmi nepříjemná hádka s partnerem. Proto se nenechte pohltit svými pocity a raději si vše předem dobře promyslete a racionálně zdůvodněte.

Blížence čeká kvůli nařčení nepříjemná hádka, Zdroj: Pixel-Shot/ Shutterstock

Rak

Srpen přináší zradu z řad nejbližších. Váš partnerský vztah to nepoznamená, i když vám bude trvat, než se přes tuto zradu přenesete. Sezdaní Raci rozšíří v druhé polovině srpna skupinu svých přátel o další sezdaný pár. Raci, kteří se chystají podruhé vstoupit do manželství, budou příjemně překvapení, jak jim přípravy půjdou lehce od ruky.

Lev

Přestože budete v srpnu patřit k nejoblíbenějším jedincům ve svém okolí, neopomínejte svého partnera, mohl by se cítit odstrčeně. Ti z vás, kteří jsou v manželském svazku, prožijí blažené období a manželství bude romantičtější než kdy jindy.

Panna

Budete celý srpen poměrně náladoví, dejte pozor, ať to negativně neovlivní váš vztah s partnerem. Vzhledem k umístění Jupitera v sedmém domě je i tak pravděpodobné, že se v manželském životě vyskytnou určité problémy a že se vám od partnera nedostane duševní podpory. Ve vašem manželském stavu může dojít k určitým změnám – nevědomým pocitům zášti, z nichž některé je třeba řešit.

Váhy

Váhy by si měly dát pozor, aby svou láskou partnera příliš nedusily. Doporučujeme vyhnout se ostrým hádkám a špatnému chování vůči partnerovi a věnovat mu svou náklonnost přiměřeně, abyste si užili to nejlepší, co vám může vztah nabídnout.

Štír

Štíři, pozor na přehnanou kritiku vůči partnerovi. Uvědomte si, že i vy máte chyby. V srpnu se očekává, že i drobnosti přerostou v hádku a vyhrotí se. Je vhodné pokusit se strávit nějaký příjemný čas se svým partnerem.

Střelec

Střelci budou v srpnu nabití sexuální energií. Je také možné, že v manželství dojde k neshodám, a to kvůli zásahům příbuzných. Nejvhodnější by bylo odjet s partnerem na romantický výlet či dovolenou, zabijete tak dvě mouchy jednou ranou.

Kozoroh

Kozorozi, pozor na žárlivost a problémy plynoucí z toho, že budete mít potřebu mít všechno pod kontrolou. Dopřejte partnerovi trochu volnosti, nemáte se čeho obávat. Váš vztah se tím posílí.

Vodnář

Ve chvílích nejistoty se nezapomeňte obrátit na partnera, pomůže to jak vám samotným, tak i vašemu vztahu. Sezdané páry si užijí skvělé chvíle jen ve dvou, nesezdané pára začnou vážně uvažovat o svatbě.

Ryby

V srpnu budou hvězdy vaší lásce přát ve všech směrech. Prohloubíte svůj vztah jak po citové, tak i po milostné stránce. Nehrozí ani žádné hádky a celkově se zdá, že bude srpen velmi harmonický.