Která znamení zvěrokruhu dodržují vánoční zvyky? Možná se budete divit

Která znamení zvěrokruhu dodržují vánoční zvyky? Možná se budete divit
Vánoce bez vánočních zvyků nejsou žádné Vánoce. Některá znamení zvěrokruhu ovšem tyto vánoční zvyky naprosto bojkotují, jelikož jim přijdou stupidní. Jiná znamení zvěrokruhu ovšem nedají dopustit na polibek pod jmelím či šupinu pod talířem u vánoční večeře. Do které skupiny patříte vy?

Beran 21. 3. až 20. 4.

Pro vás mají Vánoce sice velký význam, avšak sedět na Vánoce u televize, dívat se na pohádky a ještě k tomu lít olovo vás nikdo nedonutí. I na Vánoce musíte dělat běžné věci jako vždy. Třeba si jdete zabruslit či zaběhat. Zkrátka se vždy musí něco dít. A pokud vám někdo strčí šupinu pod talíř při vánoční večeři, nejspíše si toho ani nevšimnete. A když, tak se tomu vysmějete.

Býk 21. 4. až 21. 5.

Pro vás Býky jsou ideální Vánoce především ve znamení klidu a míru. Na Štědrý den si rádi vychutnáváte atmosféru, a to se vším všudy. Lijete olovo a držíte půst, jelikož zlaté prasátko můžete vidět pouze jednou v roce a také si potrpíte na šupině pod talířem na Štědrý den. Vánoce jsou pro vás jednoduše vším.

Blíženci 22. 5. až 21. 6.

I na Vánoce míváte dvě tváře. Nevíte totiž, co chcete. Nemáte totiž tušení, zda se chcete potkávat s vašimi blízkými a sumarizovat s nimi uplynulý rok anebo byste raději seděli doma u televize a pojídali cukroví. To samé platí i o vánočních tradicích, které jeden rok dodržujete a dbáte na jejich dodržování i od své rodiny a jiný rok si na ně naopak ani nevzpomenete.

Rak 22. 6. až 22. 7.

Vánoce milujete zejména z toho důvodu, že se můžete obklopit svými blízkými a s láskou o ně pečovat. Rádi návštěvy hostíte u sebe doma, kdy jim připravíte domácí cukroví, svařák či vaječný likér a povídáte si o vánočních svátcích. Na tradice vás ale příliš neužije.

Lev 23. 7. až 22. 8

Vánoce nejsou zrovna vaším šálkem čaje. Snažíte se být pouze zdvořilí a nechcete dávat příliš najevo, že vás Vánoce skličují. Vánoční tradice ze zásady nedodržujete a ze všeho nejraději byste Vánoce strávili u počítače či na nějaké párty, která ovšem nebude mít vánoční tematiku.

Panna 23. 8. až 22. 9.

Toužíte po zcela tradičních a naprosto perfektních Vánocích. Vyzdobený dům, domácí cukroví a na Štědrý den ke snídani Kubu si prostě nedokážete odepřít. Po snídani však držíte zpravidla půst, jelikož toužíte vidět zlaté prasátko. Společně s vámi se do půstu často nikdo další bohužel nehrne, což platí také o lodičkách z vlašských ořechů či o šupině pod talířem.

Váhy 23. 9. až 23. 10.

Vánoce si představujete zcela tradičně. Milujete zpívání koled, svařák, domácí cukroví, líbání pod jmelím i lití olova s dědečkem. Vánoce naprosto milujete a nikdy nechcete, aby vám je nějaký škarohlíd zkazil.

Zdroj: ViDI Studio / Shutterstock

Štír 24. 10. až 22. 11.

Vánoce jednoduše nemáte v lásce. Jedná se pro vás o uměle vytvořené veselí, které je kýčovité až trapné. Stačí vám, když si o Vánocích sednete k televizi, dáte si vaječný likér a doplníte to všechno domácí vánočkou či cukrovím. Společná večeře, tradice, bujaré veselí a tradiční předávání dárků není ale nic pro vás.

Střelec 23. 11. až 21. 12.

Vy na Vánoce nepotřebujete tradiční vánoční zvyky ani deset druhů cukroví, ale jediné, co vám stačí, je příjemná atmosféra a skvělá zábava, kterou si užijete. Na výzdobě, jídle ani vánočních pohádkách nesejde. Největší radost máte pouze z toho, že jste všichni spolu a že se můžete jednou v roce krásně obdarovat.

Kozoroh 22. 12. až 20. 1.

Pro vás jsou tradice posvátné. Rádi připravujete nejen bramborový salát podle receptu vaší praprababičky, ale také milujete pouštění lodiček z vlašských ořechů, lití olova, tradičního Kubu i vonící purpuru. Pokud k tomu všemu ještě ozdobíte stromeček tradičními vánočními ozdobami, nebude o perfektní atmosféru Vánoc nouze.

Vodnář 21. 1. až 20. 2.

Nenávidíte vše, co k Vánocům patří. Chaos, nakupování dárků, pečení cukroví ani zavedené tradice vám vůbec nic neříkají. Vánoce pro vás nejsou svátky klidu a míru, ale stresu a neuvěřitelného kýče. Jelikož navíc milujete volnost a různá překvapení, jednou naplánujete výlet na Srí Lanku a podruhé zase nakoupíte všem dárek do 100 Kč. Jste jednoduše nevyzpytatelné bytosti.

Ryby 21. 2. až 20. 3.

Máte rádi klidnou atmosféru Vánoc, kdy všechno probíhá tak, jak má, a vy se oddáváte kouzlu tohoto překrásného svátku. Jelikož ovšem o Vánocích rádi lenošíte, s vánočními tradicemi si na vás nikdo nepřijde.

 

Zdroj: