Jak využít energii úplňku k obnovení vztahu podle vašeho znamení zvěrokruhu?

Jak využít energii úplňku k obnovení vztahu podle vašeho znamení zvěrokruhu?
Vliv Měsíce a jeho fází má kardinální vliv na spoustu přírodních cyklů a jevů. Není tedy až takovým překvapením, že může pozitivně, či negativně ovlivnit také lidskou psychiku. Toho lze využít i při řešení milostných vztahů. Poradíme vám jak, a hlavně kdy na to.

Úplňková fáze je v astrologii považována za nejenergičtější část cyklu Měsíce. Toto období v měsíci pak nezřídka pociťujeme potřebu vyzkoušet něco nového, vzrušujícího až romantického. Je to tedy ideální doba na hledání nových známostí a potažmo celkovou reorganizaci vztahů v životě.

Jednotlivé přístupy k úplňku a vztahovým řešením se pak často liší v závislosti na znamení zvěrokruhu, ve kterém se úplněk na obloze objeví.

Beran

Zaměřte se spíše na hledání nových vztahů než na lepení těch starých. Měsíční energii v tomto období vnímáte velmi intenzivně, takže budete pociťovat náhlé přívaly sexuální touhy a chuti se sbližovat.

Býk

Úplněk ve znamení Býka je často spojen s urovnáváním majetku, financí a materiálních věcí ve vztahu. Stejně tak dochází k řešení dětí. Na povrch se pak dostávají emoce, ať už pozitivní, či negativní. Symbolem úplňku je zde láska na jednu noc.

Blíženci

Znamení Blíženců přeje při úplňku všem druhům urovnávání sporů. Dojde také na různé diplomatické debaty či hru se slovy.

Rak

Úplněk v Raku je ideální volbou pro ty, kteří už veškeré naděje na obnovu vztahu vzdali. Posíleny jsou právě mezilidské vztahy a empatie.

Lev

Měsíc Lva je měsícem muže, pokud tedy žena opačnému pohlaví v tomto období podlehne, je naděje na smír reálná. Prim zde hraje chtíč, vášeň a nespoutanost.

Panna

Období luny ve znamení Panny značí radikální změny, a souvisí tak spíše s rozchody než s udobřením. Proto zde platí zejména obezřetnost. Pro kompromisy zde není místo.

Váhy

Váhy jsou oproti Panně obdobím prakticky ideálním pro zakopání válečné sekery. Smysl pro harmonii, porozumění i spravedlnost jsou klíčovými prvky, které tento úplněk definují.

 Štír

Znamení Štíra evokuje podrobný rozbor problémů ve vztahu. Jen díky tomu je možné odhalit některé chyby, kterých se oba partneři dopouští. Pozor ovšem opět na zamilované vzplanutí jedné noci.

Střelec

Luna v tomto měsíci udobřování prakticky vůbec nepřeje. Raději se tedy o žádnou nápravu nepokoušejte a raději se zaměřte na hledání nových lásek či známostí.

Kozoroh

Kozoroh zpravidla značí příval sebevědomí, které nám může pomoci dokopat se k řešení přetrvávajících problémů. Je dobré vykročit krizi vstříc a se vztyčenou hlavou čelit následkům.

Vodnář

V tomto měsíci je charakteristickou vlastností zvědavost. Netýká se však příliš otázky vztahů, ale spíše celkové touze po poznání. Proto není vhodná doba pro řešení sporů.

Ryby

Ryby jsou opět obdobím, kdy byste se o usmíření měli pokusit. Kromě empatie a pochopení svého partnera vám navíc do karet hraje i kreativita a fantazie, kterým tak můžete popustit uzdu.

Speciální druhy úplňku      

Kromě klasických fází Měsíce existují také speciální případy, kdy má Luna silnější schopnosti k ovlivnění mezilidských vztahů. Jedním z takových jevů je tzv. růžový úplněk, který často probíhá ve znamení změn ve vztazích. Ať už tedy hledáte důvody pro ukončení současného vztahu nebo záminku pro hledání nového, růžový úplněk vám vyjde vstříc.