Typologie vaší osobnosti podle velikosti vašeho nosu je poměrně překvapivá

Typologie vaší osobnosti podle velikosti vašeho nosu je poměrně překvapivá
Klíčový prvek našeho obličeje – nos. Každý tvar nosu je jedinečný a vypovídá o naší osobnosti. Tvar nosu odhaluje nepředvídatelné pohledy do našeho nitra. Zkuste identifikovat svůj nos a zjistěte, jak přesná je vaše analýza osobnosti!

Malý nos

Jste veselý a přívětivý člověk. Je to sice vaše přirozenost, ale někdy se může stát, že ztratíte nervy, a panečku, to se pak pořádně naštvete! Také jste dost úzkostliví, pokud jde o vaše soukromí.

Dlouhý nos

Jste ten, kdo se narodil jako vůdce. Vybaveni dobrým smyslem pro obchod, hnací ambicí a instinkty ostrými jako břitva. Snadno si vytyčíte vlastní cestu k úspěchu. Vaše největší problémy se často odvíjejí od vašich největších předností.

Velký nos

Velikost nosu přímo souvisí s pocitem moci, dravosti, vůdcovství, ega a touhy pracovat samostatně, které jako nositel nosu vyzařujete. Máte vlastní hlavu a těžko pracujete pod někým jiným. Také nesnášíte nezávaznou konverzaci.

Velikost nosu přímo souvisí s pocitem moci, Zdroj: Ollyy / Shutterstock

Knoflíkový nos

Nos, který připomíná knoflík, je nejroztomilejší ze všech nosů. O ženách s nosem ve tvaru knoflíku se říká, že jsou nápadité, a na tvar svého nosu jsou obvykle hrdé. Jako žena s takovým nosem jste obzvlášť starostlivá, milující, optimistická, pečující a laskavá. Muži s knoflíkovým nosem jsou však známí svou citovou nestálostí. Obvykle se cítí ohroženi osobami silnější vůle.

Masitý nos

V podstatě nos, který má úzký kořen a postupně se rozšiřuje. Jako lidé s tímhle nosem rychle myslíte, a ještě rychleji jednáte! Jste chytří jako rybičky a neztrácíte moc času, což někdy působí až příliš agresivně. Jste však mimořádně loajální a starostliví partneři.

Řecký nos

Řecký nos je dokonale rovný nos, který má poměrně úzké nosní dírky. Když jste se narodili s řeckým nosem jste pravděpodobně vysoce kvalifikovaní a řídíte se logikou. Jste teda přirozeně inteligentní a spolehliví.

Římský nos

Jedná se o nos, jehož nosní můstek na sebe bez námahy strhává vaši pozornost. Pravděpodobně proto se tento typ nosu tak jmenuje, lidé, kteří mají tento nos, jsou zejména velmi tvrdohlaví a ambiciózní. Jako člověk s římským nosem dokážete svými slovy ovlivnit ostatní a umíte zapůsobit. Za zmínku rozhodně stojí aj vaše organizační schopnosti!

Nubijský nos

Vyznačuje se širokou základnou, která prakticky vyniká. Klasickým příkladem tohoto typu nosu je Barrack Obama. Jste známí tím, že jste emocionálně výrazní a obecně zvědaví. Jste atraktivní a charismatičtí, máte otevřenou mysl a skvěle zvládáte konverzaci.

Nebeský nos

Lidé, kteří mají nebeský nos, se vyznačují důlkem uprostřed nosního můstku s obrácenou špičkou. Pokud vynikáte nebeským nosem jste v životě šíleně optimističtí. Vaše vřelá osobnost z vás dělá zuřivě věrné přátele a pro své blízké byste ochotně snesli kulku. V posteli jste nesmírně odvážní!

Jestřábí nos

Uprostřed mírně zahnutý nos s ostrými hranami, to je ten typ nosu, který lze snadno identifikovat. Oplýváte sebevědomím a nenecháte si od nikoho nic líbit. Věříte, že žijete život podle svých představ, a mezi svými vrstevníky přirozeně vynikáte.

 

Zdroje:

Zdroj článku:
  • www.cosmopolitan.in