Týdenní horoskop od 12. července: Býky čeká rušný týden, Raci dosáhnou svých cílů a Vodnáři budou odvážní

Týdenní horoskop od 12. července: Býky čeká rušný týden, Raci dosáhnou svých cílů a Vodnáři budou odvážní
Naše myšlenky se začátkem tohoto týdne ustálí, prohloubí a budeme-li chtít, můžeme své nové pohledy odhalit a vyjádřit. Moudrost, radost a upřímnost bude v tomto týdnu obzvlášť oceněna.

Beran

Berani, přemýšlejte o možnostech, jak dosáhnout zdravé rovnováhy mezi vaším soukromým a pracovním životem. Hvězdy vám pomohou soustředit se na rozvržení práce z domova a rozproudit vaši představivost.

Býk

Čeká vás poměrně rušný týden, Býci. Na cestách se výborně pobavíte, v práci budete kreativní a ani doma nezůstanete v klidu, přinejmenším se pustíte do velkého úklidu nebo menší přestavby. Ke svým přátelům buďte upřímní, vyhnete se tak zbytečným komplikacím.

Blíženci

Když jste stále mezi lidmi a snažíte se přizpůsobit potřebám druhých, nemusí vám zbývat energie na touhy vlastní. Tento týden věnujte pozornost hlavně sami sobě, abyste se znovu naladili na vlastní instinkty. 

Rak

Pokud vás v poslední době pronásledovaly výčitky svědomí a nebyli jste schopni se přes ně posunout, v tomto týdnu přijde velká úleva. Vaše záměry mohou být znovu oživeny a vy dosáhnete požadovaných cílů nebo se k nim alespoň přiblížíte. 

Lev

Možná je pro vás obtížné některým lidem říct pravdu, ale tento týden stojí za to se překonat, protože hvězdy vaši poctivost obzvlášť ocení. Pokud dokážete říct nahlas, co cítíte a dovolíte se tak stát zranitelnými, čeká vás odměna v podobě lásky a síly. 

Panna

Zaměření na praktické detaily vašeho života se vám může zdát snazší než věnovat pozornost širšímu emocionálnímu obrazu. Tento týden však budete mít příležitost vnést hlubší emoce do každodenních situací. Najdete jasnost v tom, co opravdu chcete a kým chcete být. 

Váhy

Nezapomínejte na svou skutečnou schopnost sebevědomí a odvahy, Váhy. Jste schopni učinit prostředí kolem vás milým a vřelým, ale když na to přijde, dokážete být také velkými bojovníky. Při plánování mějte tuto myšlenku vždy na mysli. 

Štír

Možná vám přijde péče o sebe zbytečná, a to zejména, když je kolem vás tolik neodkladných prací a povinností. Pokud už si čas na sebe najdete, vždy se objeví někdo, kdo vaší přestávky využije. Tento týden si dejte záležet na tom, abyste si dovolili to, po čem už delší dobu toužíte. Oceňte se za úsilí a práci, která je za vámi, milí Štíři. 

Střelec

Následujte své srdce a ne něčí představy, o tom jak by měly vztahy vypadat. Odvaha a jemnost se u vás budou rovnoměrně střídat a vy můžete se svými záměry kouzlit jak je libo. Pokud po někom toužíte, vyložte karty na stůl. I kdyby vaše city nebyly opětovány, můžete svou energii alespoň přesměrovat jinam. 

Kozoroh

I když je pro vás snazší předstírat, že je vše v pořádku a chovat se tak, jako byste vše zvládali s lehkostí, někdy toho na vás může být příliš. Lidé, které máte rádi, vás rádi podpoří, tak jim to tento týden dovolte. 

Vodnář 

Když vás ovládne strach o budoucnost, máte tendenci si vytvářet úplně nový vesmír naplněný krásnými sny, ve kterých hlavní roli hraje vaše nové já. Tento týden nemusíte jít tak daleko. Útěcha a odvaha je pro vás k dispozici právě tady a teď. 

Ryby

To, že jsou lidé kolem vás spokojeni, vás naplňuje tak moc, že byste se nejlépe rozdali. Ale na Zemi nejste z toho důvodu, abyste splnili potřeby všech ostatních na úkor svých vlastních. V tomto týdnu se zaměřte zejména na svá očekávání a své tužby. 

 

Zdroje: