Týdenní horoskop od 6. září: Váhy budou odpočívat, Kozorozi dostanou věci do pohybu a Ryby čeká zajímavá nabídka

Týdenní horoskop od 6. září: Váhy budou odpočívat, Kozorozi dostanou věci do pohybu a Ryby čeká zajímavá nabídka
Nový týden někomu přinese příval energie a někdo bude naopak odpočívat. Jak na tom bude vaše znamení?

Beran

Budete vyzvání k odvážnému a rozhodnému kroku. Nejprve se však ujistěte, že máte splněny všechny potřebné záležitosti k zajištění bezpečí všech zúčastněných. Tento týden je také vhodný pro lékařské prohlídky, domovní opravy a instalace.

Býk

Můžete mít chuť podniknout něco nového. Nechte se inspirovat kulturou, uměním nebo aktivitami svých přátel a podpořte v sobě tuto tvůrčí energii. V práci budete plní nápadů a inovativních myšlenek a také doma vás skoro nepoznají. 

Blíženci

Budete řešit nějaké starosti, které se týkají domova nebo rodiny. Nebojte se požádat o podporu vašeho blízkého přítele. Uvolněte svou potřebu kontroly a otevřete tak kanály pro větší proudění pocitu bezpečí.

Rak

Stanete se mistry komunikace, zejména v pracovním prostředí. Doma si dejte pozor na vyostřené hádky. Váš pokus o žert nemusí zcela vyjít. Myslete na to, že každý máme trochu odlišné vnímání a vtip nemusí být správně pochopen.

Lev

V tomto týdnu máte energie na rozdávání. Začněte s podzimním úklidem, ale trochu jinak, než jste zvyklí. Přistupujte k úklidu jako k dobrodružství a otevřete se novým změnám, které úklid přináší. 

Panna

Je čas napsat si osobní záměr, milé Panny. Zapište si všechny nápady, které byste v následujících měsících chtěly podniknout. U prvních tří položek se zastavte a zkuste je zrealizovat. 

Váhy

Tento týden vám přináší vlnu odpočinku a čas na sebepéči. Vytvořte si příjemný prostor pro pozitivní a výživnou energii. Vydejte se na vnitřní cestu sebepoznání a odpuštění. 

Štír

Šťastná zpráva, Štíři. Hvězdy vám připravily prostor pro vaše kreativní nápady. Podělte se o ně s vašimi přáteli nebo blízkými spolupracovníky. Můžete se také setkat s někým, kdo vás v další tvorbě či práci podpoří. 

Střelec

V tomto týdnu můžete dosáhnout dvojnásobného úspěchu. Zaměřte se na vznešený cíl a pracujte na svých nápadech. Není nic, co by vás mohlo zastavit. Pokud nestíháte, o svou práci se podělte, dejte jasné pokyny a svým spolupracovníkům důvěřujte. 

Kozoroh

Dostanete věci do pohybu v rekordním čase. I v nepřehledném terénu se budete cítit jako doma. Vaše schopnosti budou zesíleny a publikum již netrpělivě očekává s čím přispěcháte. 

Vodnář

Dovolte si ve svých emocích jít o úroveň hlouběji. Je v pořádku cítit smutek stejně jako radost. Vaše emoce vám pomáhají v transformaci a učí vás dívat se na svět jinýma očima. 

Ryby

Věci se mohou nečekaně zrychlit, milé Ryby. Z odpočinku se v momentu může stát dobrodružství, na které dlouho nezapomenete. Pravděpodobně vás někdo osloví se zajímavou nabídkou nebo vám přijde nečekaná výzva.

Zdroje: