Týdenní horoskop od 26. července: Býci budou nápadití, Panny čeká odpočinek a Střelci si musí dát pozor na pusu

Týdenní horoskop od 26. července: Býci budou nápadití, Panny čeká odpočinek a Střelci si musí dát pozor na pusu
Co čeká jednotlivá znamení tento týden? Podívejte se, na co si dát pozor a v čem naopak se vám bude dařit.

Beran

Pokud jste právě strávili dovolenou mimo civilizaci, věřte že spolupracovníkům už chybíte. Nečekejte, že se vrátíte do stejné atmosféry, naopak máte velkou šanci podívat se na některé situace novýma očima. Budete mít hodně energie na dokončení úkolů, které jste dříve odložili. 

Býk

Tento týden budete nápadití a vynalézaví. Potřebujete-li dořešit nějaký konflikt, můžete směle navázat, tam kde jste posledně přerušili. Do vyjednávání se pusťte s vědomím, že nikdy neexistuje jen “správné” a “špatné” řešení, ale je prostor pro mnoho různých pohledů. 

Blíženci

Pokud jste udělali nějaké velké pokroky v osobním nebo podnikatelském projektu, budete podpořeni v jejich dokončení. V rámci svých plánů se nebojte zariskovat. Možná budete muset něco od základu překopat, ale vaše úsilí bude za všech okolností doceněno.

Rak

Hledáte-li novou práci, více času na své koníčky nebo chcete-li uplatnit svou kreativitu, pořádně se soustřeďte. Odstraňte všechny rušivé vlivy a nenechte se odvést ze svého záměru. Naučit se koncentrovat na svůj cíl může být nyní vaší největší výzvou.

Lev

Vaše slova opět naberou na síle. Využijte tento týden ke komunikaci a vyjádření svých osobních myšlenek. Plánujete své tajné lásce vyjádřit lásku? Nebo chcete oslovit někoho důležitého pro svůj plánovaný projekt? Směle do toho, Lvi!

Panna

Tento týden je nejlepším dárkem, který si můžete toto léto dát. Klidný čas naplněný odpočinkem a zábavou. Obklopte se lidmi, kteří vás respektují a podporují a užijte si letní dny se vším, co k nim patří. 

Váhy

Čeká vás zábavný a inspirativní týden, Váhy. Umlčte vnitřního kritika a dejte prostor své kreativitě. Upřednostněte jakoukoli tvůrčí a odpočinkovou práci před každodenní rutinou. Nastal čas ukázat, co ve vás dřímá a co je možná trochu upozaďováno. 

Štír

Planeta Merkur vám v tomto týdnu připomene, že komunikace a spravedlivé profesionální vztahy jsou základem kariérního úspěchu. Můžete u sebe vnímat potřebu více se zapojovat do týmové spolupráce nebo hledat práci s větší odpovědností. 

Střelec

Pokud vás kolega požádá o názor, než něco vyslovíte, dvakrát si promyslete, co chcete říct. Nejen vy, ale hlavně vaše okolí by mohlo být nemile překvapeno. Dejte si obecně více času věci promýšlet dříve, než cokoli vypustíte ven.

Kozoroh

V tomto týdnu vás zasáhnou silné emoce a chtivé myšlenky. Budete k sobě přitahovat zajímavé lidi, kteří vás mohou oslovit se zajímavou nabídkou. Můžete vyzkoušet něco nového, pro vás neobvyklého a vzrušujícího. 

Vodnář 

Pokud toužíte po hlubším propojení, převezměte vedení a vyjádřete se ze svých citů. Možná jste své pocity dosud potlačovali. Nebojte se, hvězdy vám pomohou najít ten správný tón. Jakékoli začínající nebo prohlubující se partnerství má právě teď zelenou.

Ryby

Potřebujete-li přestávku na dobití energie, neváhejte Ryby! Pokud je práce neodkladná, soustřeďte se vždy pouze na jednu věc a předcházejte přetížení pravidelnými přestávkami. Obklopte se pozitivními lidmi, kteří ve vás podporují to nejlepší a dodávají vám sebedůvěru.

Zdroje: