Týdenní horoskop od 23. srpna: Býci se posunou v kariérní dráze a Štírům půjde vše od ruky

Týdenní horoskop od 23. srpna: Býci se posunou v kariérní dráze a Štírům půjde vše od ruky
Čeká nás optimistický týden, ve kterém věci, které se jindy zdají obtížné, nyní mohou být snadné. Podívejte se, v čem se bude dařit právě vašemu znamení.

Beran

Vše, co potřebujete je na dosah, Berani. Vaši přátelé jsou připraveni vám pomoci, avšak vaše myšlenky číst nedokážou. Překousněte na chvíli svou hrdost a udělejte první krok. Pomůžete tím nejen sobě, ale také někomu dalšímu, který díky vám udělá dobrý skutek.

Býk

Tento týden vám slibuje úspěch ve vaší kariérní dráze. Ve všem, co děláte, budete sebevědomí a vaše okolí vás v tom ještě více podpoří. Pokud máte nápad, jak propojit aktivity nebo lidi kolem sebe, máte šanci dát dohromady profesionální tým. 

Blíženci

Všechny akce se dějí najednou a vy si mezi nimi zřejmě nemůžete vybrat. Na rozhodnutí však máte více času, než si myslíte, takže se nenechte zmást falešnými sliby. Nezapomeňte si ve vašem nabitém programu také vyhradit čas na péči o sebe.  

Rak

Máte před sebou spoustu práce, ale je dobré vědět, že na to nebudete sami. I když potřebujete velkou část dne strávit s kolegy v práci, neopomeňte naplánovat alespoň pohodové večery s rodinou. 

Lev

Nastal vhodný čas pro naplánování finančních záležitostí. Místo starostí týkajících se zůstatku na vašem účtu, buďte nápadití a hledejte způsoby, jak zajistit přísun peněz. Přemýšlejte o všem, co jste schopni nabídnout a nezapomeňte zejména na všechny své dovednosti, které ostatní postrádají. 

Panna

Konečně nacházíte rytmus v každodenním běhu, což vám může dodat odvahu k novým výzvám. Věnujte se však i dlouhodobým vyhlídkám a nezapomínejte na rodinu a přátelé. 

Váhy

Každou novou příležitost, která se vám naskytla, jste připraveni posunout na vyšší úroveň. Setkali jste se například v poslední době s někým, kdo si zaslouží vaši pozornost? Nové kontakty vám mohou pomoci změnit životní styl a omladit váš život. 

Štír

Všechny maléry snadno vyřešíte a vše vám půjde od ruky. Pamatujte však, že vydělávání peněz pro vaši rodinu není jedinou odpovědností, vaši blízcí s vámi chtějí také trávit čas. Nemějte jim to za zlé a pokud toužíte po chvíli o samotě, dostatečně včas je o tom informujte.

Střelec

Dostanete se do středu pozornosti, a to vám pravděpodobně přinese několik skvělých příležitostí. Hledáte-li novou práci nebo poohlížíte-li se po novém vztahu, nepromarněte jedinečnou šanci.

Kozoroh

V tomto týdnu byste mohli získat ocenění za vaši trpělivou práci. I přes svou skromnost a oblibu držet se v ústraní, je dobré si uvědomit, že vystavením se pozornosti získáte přístup k novým kontaktům.

Vodnář

V posledních týdnech jste mohli pociťovat tíži osobní zodpovědnosti, ale nyní nastala chvíle k ocenění plodů své práce. Máte sílu překonat jakékoli potíže, a ještě se u toho dokážete uvolněně smát. 

Ryby

Zaznamenejte si všechny své sny a pocity z následujících dnů. Věnujte pak pozornost neobvyklým událostem, které by mohly s vašimi pocity nějak souviset. Nelekněte se, když to bude něco s čím jste se ještě nesetkali a zkuste tomu jít naproti. 

Zdroje: