Jak moc jste tvrdohlaví podle vašeho astrologického znamení?

Jak moc jste tvrdohlaví podle vašeho astrologického znamení?
Některým lidem se nedá nic vymluvit, zatímco jiní změní svůj názor hned poté, co jim řekneme o svém vlastním. Jak jste na tom vy? Zde jsou znamení zvěrokruhu sestupně podle toho, jak pevně si stojí za svým vlastním názorem.

Beran (21. března – 19. dubna)

Děláte všechno po svém a nic si nenecháte vymluvit, jste tudíž opravdu tvrdohlaví. Nezměníte názor, ani kdyby vás o to lidé prosili.

Býk (20. dubna – 20. května)

Patříte do nejtvrdohlavějšího znamení zvěrokruhu. Pokud vám někdo bude chtít vnutit svůj názor, může se připravit na smršť nadávek. Uděláte vše pro to, abyste dotyčného přesvědčili, že on se mýlil.

Blíženci (21. května – 21. června)

Raději jdete s proudem, což mimo jiné znamená, že téměř nikdy nemáte žádný názor a tvrdohlaví nejste. Jste snadno ovladatelní, pokud někomu věříte.

Rak (22. června – 22. července)

Nejste tvrdohlaví. Někdy předstíráte tvrdohlavost, ovšem pokud nad vámi někdo ukáže autoritu, rychle změníte názor. Jste tu více pro ostatní než ostatní pro vás.

Lev (23. července – 22. srpna)

Víte, kdy být tvrdohlaví, abyste dostali to, co chcete. Občas pouze hrajete nedostupné a tvrdohlavé, aby o vás lidé projevili zvýšený zájem.

Panna (23. srpna – 22. září)

Jste tvrdohlaví pouze vůči lidem, které neznáte. Pokud se někdo dostane blíže k vám po citové stránce, jste milí a dokážete změnit názor, je-li to pro dotyčného důležité.

Váhy (23. září – 23. října)

Chcete potěšit ostatní lidi. Uděláte vše pro to, aby se jejich nálada zlepšila. Nejste tvrdohlaví, jen chcete, aby na světě byla rovnováha. Snažíte se vyjít vstříc ostatním lidem. Vaše znamení je známé jako nejméně tvrdohlavé znamení v celém zvěrokruhu.

Štír (24. října – 21. listopadu)

Jste tvrdohlaví, ale pouze mírně. Pokud máte někoho rádi, jste ochotni dělat ústupky, pokud je dotyčný také dělat dokáže. Nejste tak tvrdohlaví, jak se o vás tvrdí.

Střelec (22. listopadu – 21. prosince)

Většinou nejste tvrdohlaví, snažíte se vyjít lidem vstříc. Ovšem pokud po vás někdo požaduje něco, co jste se zapřísáhli, že nikdy neuděláte, jste tvrdohlaví.

Kozoroh (22. prosince – 19. ledna)

Nechcete být zklamaní, a tak pokud vás někdo jednou podvede, může se rozloučit s tím, že byste pro něj někdy změnili názor. Svá rozhodnutí stavíte na svých zkušenostech z minulosti.

Vodnář (20. ledna – 18. února)

Jste extrémně tvrdohlaví. Pokud vás někdo o něco požádá, ale vám se to nechce dělat, odmítnete a svůj názor nikdy nezměníte, leda by se jednalo o osobu vám hodně blízkou.

Ryby (19. února – 20. března)

Jste tvrdohlaví pouze v případě, když víte, že váš neúprosný postoj pomůže dobré věci. Pokud je pro vás něco skutečně důležité, neustoupíte.

Zdroj článku: