Tarotový výklad na tento týden: Zjistěte, co vás čeká a jak se na to připravit

Tarotový výklad na tento týden: Zjistěte, co vás čeká a jak se na to připravit
Se zimním počasím se u nás často objevuje chmurná nálada a do mysli se nám vtírají různé otázky, které u nás vzbuzují pochybnosti. Mám jednat takto nebo to mám raději nechat plavat? Nemůžete se rozhodnout a potřebujete poradit? Podívejte se na tarotové karty, třeba vám nápovědí, jakým směrem se máte vydat dál.

Beran (21.3. – 20.4.)

Měsíc znamená opak Slunce. Ničeho se však neděste, nečeká vás období temna, ale následující dny se přeci jenom ponesou ve znamení lehkého chaosu. Zaměřte se především na to podstatné a vyřešte vše, co už nesnese žádný odklad. Některé věci před vámi zůstávají skryté a může za to právě karta Měsíce. Víte však vše podstatné, co teď potřebujete vědět, zbytkem se zatím netrapte.

Býk (21.4. – 20.5)

Zkuste se podívat do svého nitra a popřemýšlet nad tím, jak se právě teď cítíte. Jste vyrovnaní nebo nepokojní? Karta Velekněžky vám radí zaměřit se sami na sebe, jelikož pouze na tom, co cítíte vy, opravdu záleží! Následující dny se řiďte svou intuicí a vše vnímejte svým srdcem. Zejména ve vztahových záležitostech pocítíte velké uspokojení a propojení s partnerem.

Blíženec (21.5. – 21.6.)

Není vhodná doba na to začínat nějaké velké projekty nebo se pouštět do dlouho odkládaných plánů. Raději se v tyto dny stáhněte a v klidu popřemýšlejte a naplánujte své další kroky. Čtyřka mečů vám radí, abyste se bezhlavě nepouštěli do ničeho, na co se aktuálně necítíte. Odložte to raději na příští týden, nic se nestane.

Rak (22.6. – 23.7.)

Překvapivé nápady, činorodost a kreativita vám tento týden rozhodně chybět nebudou. Císařovna vám dodá potřebnou sílu k tomu, abyste vše dobře zvládli a vše se vám dařilo. Využijte toho a zároveň se otevřete novým příležitostem, které se vám tento týden naskytnou. Realizujte všechny své myšlenky!

Raci budou oplývat nápady, Zdroj: Sunny studio/ Shutterstock

Lev (24.7. – 23.8.)

Zaměřte se sami na sebe, a to jak v práci, tak i na domácí půdě. Dejte si však pozor na to, abyste se však nehnali tvrdě za svými cíli na úkor vztahů s vaší rodinou a kolegy. Princ disků radí, abyste byli houževnatí a vytrvalí, a to zejména v práci.

Panna (24.8. – 23.9.)

Trpělivost! To je klíčové slovo, kterým se řiďte tento týden. Nic se nevyvíjí podle vašich plánů, a tak jak vy sami chcete? Věřte, že úspěch někdy přichází pomalu a někdy se dokonce schovává za rouškou neúspěchu. Všechny problémy a neshody však krůček po krůčku zdoláte, a nakonec vše dopadne tak, jak má.

Váhy (24.9. – 23.10.)

Zkuste své milované překvapit nějakým láskyplným gestem, kterým jim dáte najevo, že vám na nich záleží. Rytíř pohárů představuje péči a starost o druhého. V tyto dny mějte srdce na dlani, neskrývejte své city, a pokud se vám někdo líbí, dejte mu to najevo. Karty i osud jsou vám příznivě nakloněni.

Štír (24.10. – 22.11.)

Čtyřka mečů vám přináší moc, o které se vám dlouho nesnilo. Bohužel to není čistě jen pozitivní jev, proto si dejte pozor, jak ji využijete. Uvědomte si, že i moc a síla jsou velmi pomíjivé, a že pokud je špatně uchopíte, bude to mít velmi negativní důsledky nejen na vás, ale i na vaše blízké.

Střelec (23.11. – 21.12.)

V následující dny se budete cítit plní zodpovědnosti a zdravého sebevědomí. Všechny záležitosti, do kterých se vám dlouho nechtělo, nyní hravě zvládnete. Karta Královny holí je kartou, která představuje určitou zralost, pevnou vůli a vytrvalost. Využijte toho ve svůj prospěch a dokončete vše na čem teď záleží. Zejména každodenní rutinní věci přiveďte ke zdárnému konci.

Ze střelců bude vyzařovat zdravé sebevědomí, Zdroj: lassedesignen/ Shutterstock

Kozoroh (22.12. – 20.1.)

Láska na vás čeká doslova na každém kroku. Karta Milenci vás nabádá, abyste byli lásce zcela otevření. Nezadaní mají skvělou příležitost v tyto dny navázat vztahy, v partnerském životě posílíte vztah mezi vámi oběma a pocítíte znovu důvěru ke svému partnerovi. Čeká vás opravdu krásné období plné něhy a citu.

Vodnář (21.1. – 20.2.)

Na svá bedra jste si toho naložili možná víc, než jste schopní unést. Zvolněte nebo se to brzy projeví i na vašem zdraví. Desítka holí vás varuje před přepracovaností a s tím pramenícím stresem, který si budete vybíjet na svých blízkých. Zkuste se zamyslet, zda vám nemůže někdo pomoci nebo kde uberete.

Ryby (21.2. – 20.3.)

Řiďte se svým rozumem tak, jak vám radí Velekněz. Buďte však milí k ostatním, pomáhejte jim a když to po vás budou chtít, buďte jim oporou nebo jim věnujte nějakou radu. Lidé vás v tento týden budou mít velice rádi a budou k vám cítit velkou náklonost a důvěru. Nezneužívejte toho, ale snažte se jim opravdu pomoci, potřebují vás.

Zdroj článku:
  • Autorský text