Výklad tarotových karet na tento víkend: Berani budou středem pozornosti, Raky čekají těžkosti a trápení

Výklad tarotových karet na tento víkend: Berani budou středem pozornosti, Raky čekají těžkosti a trápení
Víkendy jsou zejména v adventní době velmi hektické a často pro nás znamenají jen stres a starosti navíc. Dárky, cukroví, nákupy, však to znáte... Jaký ten víkend nakonec bude? Jste zvědaví? Pojďte se tedy podívat do tarotových karet!

Beran (21. 3. – 20. 4.)

Pokud se o víkendu chystáte na večírek, můžete si být jistí, že budete středem pozornosti. Čtyři hole vás také chválí za to, že jste včas a úspěšně dokončili všechny své projekty. Užijte si chvilku zaslouženého odpočinku a klidu. Zajděte se svými přáteli nebo rodinou na adventní trhy na nějaký dobrý svařák.

Býk (21. 4. – 20. 5.)

Dva poháry vám přinášejí lásku, která doslova visí ve vzduchu, a to platí jak pro zadané, tak pro nezadané. Nezapomeňte, že vášeň poměrně rychle zase vyprchá, a tak dobře promyslete své chování a jednání k druhé osobě, abyste později nelitovali. Na druhou stranu určitě nepromarněte svoji šanci.

Blíženec (21. 5. – 21. 6.)

Pokud se chystáte svému partnerovi něco sdělit, dobře promyslete všechna slova a způsob, jakým mu to povíte. Až si budete naprosto jistí, v klidu mu onu zprávu řekněte a Král pohárů vám slibuje, že se určitě dohodnete na nějakém řešení. Držíme vám palce!

Rak (22. 6. – 23. 7.)

O víkendu na vás čekají nějaké těžkosti a trápení a je jen na vás, jak se s tím vypořádáte. Karta Deset mečů vám napovídá, že se buď můžete stát obětí svého smutku, nebo vše zahodit za hlavu a brát tuto skutečnost jako nový začátek, který vás posílí. Rozhodnutí je už ale jen na vás.

Lev (24. 7. – 23. 8.)

Císařovna je karta, která chcete, aby vám padla právě na víkend. Jedná se o kartu rodinnou a přátelskou, proto se obklopte těmi, které máte rádi, a vymyslete si nějaké společné aktivity, u kterých se krásně odreagujete. Zajděte si na podzimní vycházku, tvořte, bavte se!

Panna (24. 8. – 23. 9.)

Král holí výrazně posílí vaše komunikační schopnosti a vy všechno o víkendu zvládnete s přehledem, a ještě k tomu budete vtipní a zábavní. Vše, co se vám postaví do cesty, hravě zvládnete překonat.

Váhy (24. 9. – 23. 10.)

Radost, spokojenost, láska a harmonie. To vše na vás díky kartě Deset pohárů čeká po celý víkend. Vše se vyvíjí podle vašich představ, zejména v lásce budete mít veliké štěstí. Využijte této příležitosti a podívejte se kolem sebe. Milovaná osoba stojí nedaleko…

Štír (24. 10. – 22. 11.)

Nebojte se trochu více riskovat a udělejte něco nečekaného. Karta Blázna vás k tomu přímo vybízí! Pokud jste byli v týdnu příliš ve stresu, zklidněte se a odpočiňte si. Je na čase také uvažovat nad tím, zda byste neměli změnit svůj životní režim.

Střelec (23. 11. – 21. 12.)

Cokoliv o víkendu uděláte, změní díky kartě Hvězda váš dosavadní život. Jste na správném místě ve správný čas. Navíc vám osud dodá spoustu životní energie, a tak se vám podaří vše, na co jen sáhnete, a všechny své projekty dovedete do zdárného konce.

Střelci, cokoliv se o víkendu stane, jste na správném místě ve správný čas. Autor: Pixel Shot / Shutterstock

Kozoroh (22. 12. – 20. 1.)

Devět pohárů vám přinese doslova pohár hojnosti, štěstí a klidu. Čeká vás víkend podle vašich představ. Jak by měl vypadat? To záleží čistě jen na vás. Ať už se rozhodnete pro cokoli, vše se vám podaří dle vašich představ. Užijte si advent naplno se svými nejbližšími.

Vodnář (21. 1. – 20. 2.)

Poslední soud. Tak zní tarot, který vám padl na víkend. Stojíte na pomyslné křižovatce a musíte se rychle rozhodnout, jakým směrem se dáte. Jednejte podle svého pocitu a nechejte zvítězit raději své srdce než rozum.

Ryby (21. 2. – 20. 3.)

Jste na duchovní cestě a karta Mág vás ovlivňuje již několik dní. Máte již dostatek sebevědomí a energie, abyste se začali realizovat svá přání. Vše, co se vám v životě děje, se děje z nějakého určitého důvodu, myslete na to.

Zdroj článku:
  • Autorský text