Výklad tarotových karet na měsíc květen pro jednotlivá znamení

Výklad tarotových karet na měsíc květen pro jednotlivá znamení
V květnu se toho děje hodně. Období Býka je od 20. dubna do 19. května, než začne období Blíženců. Údajně se jedná o pomalý měsíc, ale to se změní díky oblíbené vesmírné změně vyvolávající drama, nechvalně proslulému retrográdnímu Merkuru, k němuž dochází od 29. května. 

Jsou vám hvězdy nakloněny, nebo ne? Přečtěte si květnový výklad tarotových karet a dozvíte se více. Při správném plánování a provedení by se dalo zbavit mnoha budoucích starostí. 

Beran

Tento měsíc pro vás bude velmi stresující. Budete pod obrovským tlakem jak v kariéře, tak v osobních očekáváních. Možná nebudete schopni udělat potřebné kroky vedoucí k vašemu úspěchu. Dbejte ale na to, abyste nepodnikali žádné nesprávné kroky, protože by to ve vašem životě vyvolalo ještě více stresu.

Býk

Tento měsíc pravděpodobně podniknete důležité kroky související s vaším profesním i osobním životem. Jednání je ve vašich rukou, takže nečekejte, až to za vás udělají jiní. Činy, které tento měsíc podniknete, pro vás budou přínosné a v budoucnu přinesou dobré výsledky.

Blíženci

Tento měsíc před vámi bude několik určitých věcí utajeno. Ve vašem profesním i osobním životě se objeví některé aspekty, které před vámi zůstaly utajeny. Nebyla vám odhalena úplná pravda. Určitě se snažte vše poznat tak, aby před vámi nic nezůstalo skryto, jelikož by se vás někdo také mohl pokusit podvést.

Rak

Tento měsíc vám přinese růst a spoustu štěstí v každé oblasti vašeho života. Výrazný růst by měl nastat ve vašem profesním, ale i osobním životě. Tento měsíc dosáhnete rovnováhy mezi profesním a osobním životem.

Lev

Tento měsíc budete pokračovat ve všech rozhodnutích, která jste učinili a která se týkají vašeho osobního i profesního života. Lidé vás budou podporovat a někteří by se dokonce mohli rozhodnout vás následovat nebo jít ve vašich stopách. Tento měsíc vám přinese peněžní růst.

Panny

Tento měsíc přijdete vy, narození ve znamení zvěrokruhu Panna, do styku s několika lidmi, kteří vás budou žádat o radu nebo o nějaké návrhy, které jim pomohou k finančnímu růstu. Dávejte si pozor, ať nikomu nesdělíte vaše osobní informace.

Váhy

Veškeré činnosti v tomto měsíci od vás budou vyžadovat hodně času a úsilí, než by se dostaly do fáze, v jaké je chcete mít. Pokud byste chtěli zvýšit své finance, museli byste na tom nesmírně tvrdě pracovat a stejně tak by tomu bylo i v případě růstu vašich osobních vztahů.  

Štír

Tento měsíc se ve vašem životě ponese ve znamení stability nebo rovnováhy. Podaří se vám udržet zdravou rovnováhu mezi profesním a osobním životem. Rovněž růst v těchto sférách by přišel ke slovu.

Střelec

Měsíc květen by se pro vás jako pro střelce mohl ukázat jako velmi stresující. Dávejte si pozor, ať nejste zatíženi spoustou práce, kterou nebudete časově zvládat. Asi se budete cítit zahlcení a možná si tento měsíc ani nebudete moci užít svůj osobní čas.

Kozoroh

Tento měsíc by pro vás byl svátkem lenošení. Po celý měsíc nebudete vidět příliš mnoho aktivity. Ať už v profesní, nebo osobní oblasti. Byli byste zaneprázdněni denním sněním a ztraceni ve svém vlastním světě. Tento měsíc byste byli dokonce trochu bezstarostní a nebudete věnovat velkou pozornost věcem, které se dějí kolem vás.

Vodnář

Tento měsíc se budete rádi světu chlubit vším, čeho jste dosáhli v osobním i profesním životě. Dávejte si pozor, aby vás pocit hrdosti nezahnal do špatné situace.

Ryby

Tento měsíc můžete udělat špatný krok tím, že budete slepě důvěřovat lidem kolem sebe a řídit se jejich slovy. Ale najde se někdo, kdo vás upozorní na blížící se nebezpečí. Poslechněte ho a každý krok dělejte s maximální opatrností.

Zdroje článku: