Co vás čeká v lásce v měsíci srpnu podle tarotových karet?

Co vás čeká v lásce v měsíci srpnu podle tarotových karet?
Ptáte se, co vám karty přinesou v druhém prázdninovém měsíci? Pojďme si tedy společně vyložit magické tarotové karty, které používali již naši předci, a zaměřme se tentokrát na lásku. Budou vám karty příznivě nakloněny, nebo si na tu pravou lásku ještě chvíli počkáte?

Beran

Karta Eso pohárů je naprostou výhrou! Jedná se totiž o symbol partnerského spojení, lásky, harmonie a porozumění. Pokud již nějaký vztah máte, využijte těchto dnů a zkuste ho ještě více prohloubit. Pokud jste sami, tak právě tato karta vám vaši vysněnou lásku přinese.

Býk

Karta Blázna znamená v rovině vztahů srdečný a nekomplikovaný vztah bez pravidel a různých omezení. Důvěřujte svému partnerovi, zároveň si ale dejte pozor na náladovost, která by mohla být předmětem vašich zbytečných nesvárů. Vše se dá řešit s klidnou hlavou.

Blíženec

Udělejte si ve svém vztahu pořádek a vyjasněte si neshody a nejistoty, které si za sebou již několik týdnů vlečete. Uvidíte, že se vám neskutečně uleví. Karta Spravedlnost vám zároveň radí, abyste se vzdali starých zvyklostí a ve vztahu vyzkoušeli nějaké změny, prospěje to vám oběma.

Rak

Neskrývejte své city! Pokud jste sami, čeká vás krásné období zamilovanosti, něhy a motýlků v břiše. Rytíř pohárů představuje láskyplnou péči a starost o druhého. Ukažte, že máte zájem a přijďte s nějakým pěkným gestem či nápadem, váš protějšek to velmi ocení a bude si vás za to hýčkat.

Lev

Někdo vám v blízké době nabídne gesto lásky či usmíření, přijměte ho s otevřeným srdcem a uvidíte, že nebudete litovat. Zároveň vám karta Princ pohárů radí, abyste dbali na svůj zevnějšek a příjemné vystupování, budete tak atraktivnější a zajímavější pro svého partnera. Ve vztahu si dejte trochu více svobody a nebuďte na sobě tolik závislí.

Panna

Jiný název karty Hvězda je Naděje a znamená velký obrat k dobrému. V srpnu vás čeká spousta lásky a něhy, tato karta je zdrojem obrovské energie a dostane vás tak k vysněnému cíli? Chcete najít svou životní lásku? Duševně splynout s partnerem? Nebo prohloubit váš vztah? Vše se vám vyplní!

Váhy

Máte pocit, že je váš vztah trochu volnější? Možná přišla ta správná doba k tomu, abyste vašemu partnerskému vztahu dali pevnější rámec. Nebo co třeba posunout váš vztah rovnou někam dál? Karta Eso disků vám slibuje nové věci, a to i ve vztahu, tak toho využijte a nepromarněte tu správnou chvíli.

Štír

Následující měsíc je přímo dělaný k tomu, abyste vyzkoušeli nové věci. Zaměřte se zejména na lásku a city. Pokud máte pocit, že stávající vztah již nikam nevede, možná to chce změnu, která vám prospěje. Tarot Devítka holí vám k tomu dodá potřebnou energii…

Střelec

Co si konečně přiznat pravdu? Nehledejte vinu u ostatních, ale přiznejte si tu svou. Pokud ve vašem vztahu něco neklape, vina bývá obvykle na obou stranách. Zamyslete se tedy nad tím a pečlivě zvažte všechna pro a proti. Nebojte, váš vztah se dá zachránit!

Kozoroh

Karta Velekněžka vám radí, abyste jednali podle svého srdce a intuice. Do života vám přijde nový člověk a jen vy sami dokážete poznat, zda je vaší lásky hoden, či ne. Ve vztahu pocítíte hluboké spojení s partnerem, při kterém najdete nový společný zájem, který vás bude naplňovat a prohloubí tak váš vztah.

Vodnář

Neschovávejte své city a projevte sílu, to vám radí karta Císaře. Pokud vás ve vztahu něco trápí, řekněte to nahlas a neduste to v sobě, pročistí to vzduch mezi vámi oběma. Novou lásku asi tento měsíc nenajdete, ale za to potkáte někoho, kdo se stane vašim blízkým přítelem. A přátelství je někdy víc jak láska.

Ryby

Pokud se vám naskytne pozvání na nějakou akci či jinou příležitost, přijměte ji! Bude to pro vás skvělá šance k seznámení. Pokud partnera již máte, važte si ho, důvěřujte mu a rozmazlete ho nějakým pěkným dárkem či příjemným překvapením.

Zdroj článku:
  • Autorský text