V jakém duchu se ponese tento týden podle výkladu z tarotových karet?

V jakém duchu se ponese tento týden podle výkladu z tarotových karet?
Tarotové karty pro nás neustále připravují něco nového. Chcete vědět, v jakém duchu se ponese tento týden? Úžasné, protože takový výklad jsme připravili pro všechna znamení zvěrokruhu.

Beran

Emocionální záležitosti by se mohly rozhořet na nějakém skupinovém setkání. Lidé, se kterými komunikujete, se budou cítit obzvlášť vystresovaní a nestálí, takže buďte připraveni na všechno. Snažte se vyhýbat vášnivým konfrontacím a nesnažte se přilévat olej do rozbouřených vod. V takových chvílích takové pokusy jen způsobí, že se na vás zaměří nežádoucí pozornost.

Býk

Stres by mohl přerůst přes hlavu některého člena domácnosti. Tato osoba se cítí citově nestálá. Sebemenší podráždění by mohlo vyvolat záchvat vzteku. Snažte se zmírnit tlak tím, že se budete držet stranou. Nenabízejte rady, i když jsou dobře míněné. Tato osoba se potřebuje vyrovnat s tím, co ji trápí.

Stres má negativní dopady, Zdroj: fizkes/ Shutterstock

Blíženci

Není vhodné, abyste zahajovali intenzivní komunikaci. Mluvte raději zlehka a bez důsledků. Tento týden je skvělý k tomu, abyste zůstali doma a četli si, zejména proto, že vaše mysl je obzvláště vnímavá k neobvyklým nápadům. Nejvíce informací by vám mohl poskytnout internet, videa a televizní dokumenty.

Rak

Ekonomika by se mohla opět propadnout a lidé by vám mohli vyjádřit obavy z finančních záležitostí. Neberte si je k srdci a rozhodně si nedělejte starosti o svou vlastní finanční situaci. Trend se pravděpodobně brzy obrátí, a tentokrát správným směrem. Zatím nepodnikejte žádná drastická opatření. Vyčkejte a uvidíte, co se stane. Pravděpodobně si oddechnete.

Lev

Tísnivý stres vás nebo vašich blízkých by mohl způsobit nepříjemné rozruchy ve vašich vztazích. Snažte se být objektivní a řešte věci racionálně, místo abyste se rozčilovali. Vyhněte se tomu, abyste se nechali zatáhnout do hádek, při nichž byste mohli říct věci, kterých byste pak litovali. Nenechte se touto dočasnou situací rozhodit.

Panna

Stres by si na vás mohl vybrat daň. Možná dočasně ztratíte své ambice a budete přemýšlet, zda to všechno opravdu stojí za to. Tento týden není vhodný pro zahajování projektů ani pro důležité diskuse. Pokud můžete, zůstaňte doma a odpočívejte. Dopřejte si dobrou knihu a zmrzlinu.

Váhy

Mohly by vás překvapit nové události v blízkých přátelských nebo milostných vztazích. Někdo by se mohl odstěhovat, nebo se k vám možná naopak přiblížit. Zpočátku by vás to mohlo trochu zneklidnit, ale jakmile si na to zvyknete, budete spokojeni. Komunikace s novými lidmi by vám také mohla přinést nečekané události.

Štír

Nečekaný vývoj událostí by mohl narušit váš domácí život. Zpočátku byste se kvůli tomu mohli cítit trochu sklesle, ale nenechte se tím rozhodit. Ať už uděláte cokoli, může to otevřít dveře, z nichž budete mít prospěch vy i vaši blízcí. Připoutejte se a udělejte vše, co je třeba. Později budete rádi, že jste to udělali.

Střelec

Možná se těšíte na telefonický rozhovor s někým blízkým, kdo žije daleko, ale do cesty by se vám mohly postavit okolnosti, které nemůžete ovlivnit. Možná se budete stále míjet nebo vám problémy s počítačem či telefonem hodí opičí drápek do cesty. Nedovolte, aby to utlumilo vaše nadšení. Jakmile se s přítelem spojíte, očekávejte vzrušující a emocionálně uspokojivý rozhovor.

Kozoroh

Ačkoli se vám v obchodních a finančních záležitostech nadále daří, mohly by vás zastihnout poněkud znepokojivé zprávy týkající se buď vašich financí, nebo ekonomiky obecně. Nepřijímejte však jako pravdu nic, co uslyšíte, dokud si neověříte fakta. Tento týden je rozhodně vhodný k tomu, abyste se drželi své objektivity.

Vodnář

Možná jste se těšili, že budete komunikovat nebo trávit čas s lidmi, na kterých vám záleží, pokud to bude možné, ale okolnosti, které nemůžete ovlivnit, vám do cesty postaví nečekané překážky. Nepropadejte panice. Pokud se zabýváte tvůrčími projekty, může se vám zdát, že jste zablokovaní.

Ryby

Ačkoli jste se v posledních dnech cítili obzvlášť silní po fyzické stránce, teď se můžete cítit trochu pod psa. Není to nic, čeho byste se měli obávat, ale měli byste se snažit být v klidu. Pokud se na to necítíte, necvičte. Odpočiňte si. I když budete muset některé povinnosti odložit, z dlouhodobého hlediska to pro vás bude lepší.

Zdroje článku: