Co vám přinese tento týden podle výkladu z tarotových karet?

Co vám přinese tento týden podle výkladu z tarotových karet?
S novým týdnem vám také přinášíme nový výklad tarotových karet. Přečtěte si, co pro vás horoskop na tento týden připravil, a užijte si ho naplno tak, jak to umíte.

Beran

Zvýšená úroveň intuice a porozumění druhým by vás mohla katapultovat do centra pozornosti na nějakém setkání. Znalosti v kombinaci se zkušenostmi přinášejí moudrost. Poznatky by mohly vést k efektivnějším způsobům práce. Pravděpodobně je budete předávat ostatním, a to zejména proto, že by vás o vhled do jejich konkrétní situace mohlo požádat více lidí. Nezapomínejte na svůj smysl pro humor.

Býk

Komunikace s přáteli, kteří hodně cestovali, by vás mohla přimět k tomu, abyste v budoucnu navštívili vzdálené místo, které jste vždycky chtěli zažít. Přinejmenším si pravděpodobně budete chtít virtuálně prohlédnout vybrané město. Pokud sníte o cestě do cizí země, možná byste se měli pokusit naučit se tamní jazyk. Vlastně je to vhodná doba pro studium jazyka - vaše mysl je obzvlášť bystrá.

Blíženci

Sny nebo vize by vám mohly zprostředkovat kontakt s hlubokými pocity, které jste si možná dříve neuvědomovali. To by vám mohlo umožnit zbavit se traumat z minulosti a dodat vám nový pocit lehkosti. Vaše logická mysl je však velmi aktivní, takže byste mohli tuto zkušenost využít k tomu, abyste osvětlili prožitky druhých a pomohli i jim. Cokoli se dnes stane, pravděpodobně přinese znatelné výsledky.

Rak

Vztahy všeho druhu pravděpodobně posílí zvýšená úroveň porozumění. Vaše myšlení je značně posíleno vaší citovou intuicí, takže se budete moci více než obvykle ztotožnit s potřebami a přáními lidí kolem sebe. V důsledku toho by se ze známých mohli stát přátelé a přátelství by mohlo přerůst ve svazky, které přetrvají celý život.

Rakům posílí jejich citová intuice, Zdroj: Natali _ Mis/ Shutterstock

Lev

Vaše citová intuice zesílí vaše duševní schopnosti. Přátelé a členové rodiny se s vámi pravděpodobně sblíží. Možná si lépe uvědomíte, co skutečně potřebují a chtějí, a mohli by vás vidět v novém světle. Díky tomu se můžete cítit milovaní a žádaní. Nevýhodou je, že vaše empatie je tak vysoká, že můžete zachytit bolesti všech lidí. Snažte se, abyste se koupali v bílém světle.

Panna

Vztahy s vašimi nejbližšími, zejména s přáteli a milostnými partnery, by se měly zlepšit díky většímu pochopení jejich citového světa. Pravděpodobně se budete ještě silněji než obvykle ztotožňovat s pocity druhých, což by vám mohlo poskytnout inspiraci k nějaké umělecké činnosti.

Váhy

Vypořádat se s vzestupy a pády ostatních členů rodiny by pro vás mohlo být snazší než obvykle. Jste méně náchylní k logickému uvažování a máte větší sklon ztotožnit se s tím, co cítí ostatní lidé. To zvýší vaše porozumění pro spodní proudy jejich situace a oni pravděpodobně ocení vaši empatii. Nezapomínejte však na své vlastní starosti.

Štír

Vaše mysl je silně ovlivněna city a intuicí, takže budete schopni obzvláště dobře komunikovat s ostatními. Možná vycítíte, co potřebují slyšet, dříve než si to sami uvědomí. Tuto schopnost můžete využít mnoha způsoby. Mohla by zlepšit vaše spisovatelské schopnosti. Pokud se věnujete jakémukoli vystupování, mohla by vybrousit vaši schopnost mluvit, učit nebo hrát.

Střelec

Obecně se rádi považujete za někoho, kdo se k životu staví logicky a racionálně, ale teď by se vaše intuitivní stránka mohla ukázat jako cenný zdroj, zejména pokud jde o jednání s druhými. Vaše komunikační schopnosti jsou posíleny silným smyslem pro to, co si druzí myslí a cítí. To vám otevře dveře k efektivnější komunikaci se všemi – přáteli, milenci, kolegy, dokonce i s cizími lidmi.

Kozoroh

Vaše intuice je obvykle velmi silná a úroveň vaší empatie posiluje vaše vztahy. Teď by vám však příval logiky mohl umožnit vidět mnohé věci v jiném světle. To dodá vašim komunikačním schopnostem nový rozměr a mohlo by se ukázat, že je cenné sblížit vás s těmi, které máte nejraději. Může to také zvýšit vaše porozumění sobě samým

Vodnář

Vaše intuice je zesílená téměř na úroveň telepatie. Můžete být schopni vycítit, co druzí chtějí a potřebují, ještě dříve, než si to uvědomí oni sami. Mohli byste také zažít několik vizionářských dojmů, které se ukáží jako cenná inspirace pro tvůrčí a uměleckou práci. Když se z vaší psychiky vynoří obrazy, neodmítejte je jako nepodstatné. Právě teď by mohly ve vašem životě něco změnit.

Ryby

Navázání kontaktu s nejbližšími přáteli by mohlo přinést intenzivní komunikaci, při níž mnozí odhalí některé z vašich nejhlubších obav. Vaše myšlení by mělo být do značné míry ovlivněno city, takže byste mohli zažít vysokou míru porozumění, kterou vaši přátelé ocení. To by vás mohlo všechny sblížit a posílit budoucí kontakty.

Zdroje článku: