Díky čtení z ruky můžete odhalit tajemství lidské povahy: Čára osudu

Díky čtení z ruky můžete odhalit tajemství lidské povahy: Čára osudu
Čára osudu je považována za symbol štěstí a pracovních úspěchů v životě člověka. Je jednou z nejdůležitějších linií stejně jako čára srdce a čára hlavy.

Význam a pozice čáry osudu

Čára osudu je rovná čára, která vede od spodní části dlaně k horní části u ukazováčku nebo prostředníčku. Je také známá jako Saturnova linie. V Číně je občas tato čára zvána čarou kariéry, protože odráží hlavně osud v kariéře nebo zaměstnání. Z čáry osudu lze zjistit změny vaší kariéry v průběhu života i vaše pracovní schopnosti. 

Čára osudu též zvaná jako čára kariéry, Zdroj: EtiAmmos/ Shutterstock

Jak vypadá dokonalá čára osudu

Pokud je vaše čára osudu jasná, hluboká a rovná bez přílišných překřížení, má se za to, že vám bude v pracovním životě přát štěstí.

Chybějící či nezřetelná čára osudu

Absence čáry osudu neznamená, že během života neuděláte kariéru. Naznačuje, že svou práci neustále měníte a nemáte v životě stálé zaměstnání. Může to být způsobeno vaší lehkomyslnou povahou. Nebo jste nemohli najít práci, která by vás zajímala.

Další zvláštnosti čáry osudu

  • Hluboká a dlouhá čára osudu: Ukazuje stabilitu v profesionálním přístupu. Může znamenat, že dotyčná osoba může začít nebo začala podnikat nebo dělat novou kariéru.
  • Úzká čára osudu, ale tenká uprostřed: Taková čára slibuje bezproblémovou kariéru během mladých let života, ale bohužel špatnou po dosažení středního věku.
  • Mělká čára osudu: Předpovídá těžkosti doprovázené zvraty na každém kroku. I když dotyčná osoba vynaloží veškeré úsilí, pravděpodobně se nedočká úspěchu.

Křížení nebo spojení čáry osudu s jinými čarami v chiromantii

  • Pokud čára osudu vychází z čáry života, pak to ukazuje, že osoba je plná obrovské energie. Její usilovná práce zvýší současné společenské postavení. Ať už oplýváte majetkem, nebo máte peněz méně, jste spokojeni s tím, co máte.
  • Pokud linie osudu končí u linie srdce, pak vaše citová stránka ovlivní vaši kariéru nebo podnikání.
  • Lidé, kterým čára osudu protíná čáru hlavy, by se měli nejprve oženit a začít podnikat, protože by jim to v životě přineslo užitek.