3 znamení zvěrokruhu, která si více užívají svobodu. Najdete se v nich?

3 znamení zvěrokruhu, která si více užívají svobodu. Najdete se v nich?
Některá znamení zvěrokruhu milují romantické procházky s partnerem a všechno co vztah přináší. Někdy však je to pro ně také nevýhodné, když za každou cenu tráví život s někým, kdo jim nesedí. Jsou znamení, která preferují radši svobodu a volnost než vztahy, které by je příliš svazovaly.

Lev (23. 7. – 22. 8.)

Lev je silné a nezávislé znamení, které dbá na svoji svobodu. Lva nelze jen tak spoutat. V páru bývá převážně dominantní a vždy chce na sebe přivést pozornost. Proto mu příliš svazující partner, který by navíc chtěl mít lva jen pro sebe, nevyhovuje.

Lev má přirozeně poutavou osobnost, která k němu lidi přitahuje, avšak je velmi egocentrický a často i sobecký, nerad se dělí. Má rád pocit, že se dokáže o sebe sám postarat a nikoho nepotřebuje. Lvi se často stýkají, s kým chtějí. Neradi se s partnerem domlouvají, kdo páru vyhovuje a kdo ne. Pakliže chcete lvovi radit s tím, s kým se může kamarádit a nemůže, nepochodíte. Lev je svérázný a dělá si, co chce.

Rád si užívá svobodu a má svůj vlastní program, který si nenechá nikým upravovat. Lvi rádi cestují a poznávají nové destinace. S oblibou se seznamují s lidmi.

Štír (24. 10. – 22. 11.)

Jako velmi složité vodní znamení může přecházet od chladných emocí, kdy se zdá velmi neproniknutelný do horké páry, kdy je velmi vzteklý a těžko se s ním dá vyjít. To může být překážkou vztahu. Někdy může být obtížně čitelný a je raději sám se svými myšlenkami.

Štíři jsou kokety a často mají více vztahů najednou, které je příliš nesvazují a nepoutají k sobě. Rádi si užívají svobodu a kontakty s lidmi, které jsou však prosty nějakých přílišných emocí. Štír se baví s mnoha lidmi a k nikomu se nechce vázat. Miluje myšlenku lásky, ale chce si zachovat svoji svobodu.

Vodnář (21. 1. – 20. 2.)

Vodnáři jsou velmi skromní a uzavření. Neradi navazují kontakty s lidmi, pokud nemusejí. Mít partnera je pro ně velmi nevýhodné, protože by je mohl omezovat v jejich oblíbených činnostech, které si nechtějí nechat vzít. Mají rádi svůj klid.

Vodnáři mají skořápku, která chrání jejich srdce, aby nebylo zraněno. Raději zůstávají sami, než řešit bolest, která s láskou často přichází. Nevzdávají se své svobody, aby nemuseli riskovat. Raději se věnují svým zálibám a koníčkům v tichu své pracovny.

A jak to mají se svobodou ostatní znamení?

  • Beran je velmi rád ve vztahu, protože potřebuje tvořit stádo a mít svého partnera i rodinu. Je však znamením dominantním, a proto je nerad ovládán. Berani jsou silné a chytré osobnosti a často jsou ochotni se přizpůsobit partnerovi, pokud jsou jeho požadavky rozumné. Když jsou svobodní, nijak se nehroutí a užívají si. Cestují a seznamují se s novými lidmi.
  • Býk je znamení velmi tvrdohlavé a majetnické. Ve vztazích mívá občas problémy s kompromisy a touží po individualitě. Partner příliš upnutý na ně jim nevyhovuje, raději mají prostor se sami vyjádřit.
  • Blíženci nejsou příliš dělaní na samotu. Toto znamení žije raději v páru a užívá si jeden druhého. Když jsou sami, jsou nešťastní, ale bývají hodně družní a rádi chodí do společnosti, která jim může zčásti nahradit jejich druhou polovičku.
  • Rak věří v pravou lásku a nerad bývá zrazen. Jestliže pocítí faleš ze strany partnera, uzavře se do sebe a již nedůvěřuje. Zůstane raději svobodný.
  • Panna je sebevědomá a soběstačná, nechce se nechat omezovat. Jestliže vztah přináší omezování svobody, raději z něj vycouvá.
  • Váhy jsou nerozhodné a nejisté, je s nimi těžké vyjít, a to způsobuje konflikty. Některé váhy si užívají svobodu než se pouštět do komplikovaných vztahů.
  • Střelec je milovník svobody a nevzdává se jí. Nechce dávat sliby, které nemůže splnit.
  • Kozoroh je systematický a pečlivý. Rád má ve vztahu navrch. Pokud partner dodržuje jím nastavená pravidla, nemá potřebu být sám.
  • Ryby milují romantiku a lásku. Nejsou vůbec dělané na svobodu, raději tráví čas ve vztahu. Jsou však příliš zranitelné a často se trápí. Pokud najdou partnera, který je chápe, bývají šťastné a samotu nevyhledávají.

 

Zdroj:

  • autorský text