Jaké světové celebrity se narodily ve vašem znamení?

Jaké světové celebrity se narodily ve vašem znamení?
Jedním z nejjednodušších způsobů, jak zjistit, se kterou slavnou osobností máte něco společného, je podívat se do hvězd. Ať je vaše znamení jakékoli, vždy se najde někdo ze slavných osobností, s kým se můžete ztotožnit pomocí horoskopu.

Vodnář (20. ledna – 18. února)

Jste úžasnými komunikátory a chcete se neustále učit a růst, neúnavně hledáte nové způsoby, jak se stát lepším člověkem. Ujmete se jakýchkoli výzev, zejména pokud jde o rovnost mezi lidmi.

Vaší celebritou je: Justin Timberlake, Jennifer Aniston, Kerry Washington

Ryby (19. února – 20. března)

Patříte mezi citlivé znamení a často pociťujete emoce, které ostatní necítí. Umíte snadno reflektovat minulé chyby a přijít na to, jak se z nich poučit. Někdy můžete být přehnaně opatrní.

Vaší celebritou je: Drew Barrymore, Justin Bieber, Rihanna

Beran (21. března – 19. dubna)

Jste kreativní, bystří a vysoce přizpůsobiví. Dokážete být i rázní a neuvěřitelně spontánní. Vaší stinnou stránkou je netrpělivost a přehnané reakce na situace, které vám nejsou blízké. Milujete párty a snažíte se, aby i váš život byla jedna velká párty.

Vaší celebritou je: Kristen Stewart, Reese Witherspoon, Lady Gaga nebo James Franco

Býk (20. dubna – 20. května)

Vaše znamení vám předurčuje houževnatost, silnou a energickou povahu, dokážete být tvrdohlaví, ale i bez výhrad podporující a trpěliví. Vynikáte v obchodních záležitostech a rádi učíte ostatní.

Vaší celebritou je: Jessica Alba, David Beckham, Megan Fox, Channing Tatum

Jessica Alba, Zdroj: Kathy Hutchins / Shutterstock

Blíženci (21. května – 20. června)

Jste pohotoví, laskaví, nápadití. Máte v sobě dualitu, kterou je často těžké určit – může být těžké předvídat vaše reakce, protože jste náchylní k emocionálním výkyvům nálad. Vaše charisma je nakažlivé, jste inspirací pro okolí.

Vaší celebritou je: Angelina Jolie, Kanye West, Marilyn Monroe

Rak (21. června – 22. července)

Pro ostatní můžete být tvrdým oříškem, pokud vás chtějí pochopit, protože dokážete být nepředvídatelní. Jeden den jste klidnou a soucitnou osobou a druhý den vás pokrývá ocelová slupka. Snadno zalézáte do svojí neproniknutelné ulity.

Vaší celebritou je: Daniel Radcliffe, Jessica Simpson, Selena Gomez

Lev (23. července - 22. srpna)

Jste odvážní a svéhlaví, máte silný vliv na své okolí a váš smysl pro humor dokáže vdechnout život i těm nejnudnějším událostem. Na druhou stranu dokážete být pěkně panovační a tvrdě obhajovat svoji pravdu.

Vaší celebritou je: Jennifer Lawrence, Ben Affleck, Jennifer Lopez

Panna (23. srpna – 22. září)

Je pro vás typická zvídavost, analytické i přirozeně intuitivní myšlení. Spolupráce s ostatními vám není cizí, ale nebojíte se prosadit vlastní názor. Vaším cílem je podporovat pravdu a dobro.

Vaší celebritou je: Beyoncé, Nick Jonas, Cameron Diaz

Beyoncé, Zdroj: Sky Cinema / Shutterstock

Váhy (23. září – 22. října)

Jste okouzlující a vždy styloví. Z vaší osobnosti čiší vyrovnanost a vždy zvážíte obě strany mince, než se přikloníte k nějakému názoru. Dbáte o svůj vzhled a rádi se obklopujete krásnými věcmi, které někdy mohou ostatním připadat ješitné.

Vaší celebritou je: Kim Kardashian, Zac Efron, Usher, Gwyneth Paltrow

Štír (23. října – 21. listopadu)

Nechybí vám sebevědomí, ráznost a máte rádi výzvy. Pro mnohé můžete mít komplikovanou osobnost, která je často nepochopena. Svůj názor buď tvrdě prosazujete, anebo si jej necháváte pro sebe

Vaší celebritou je: Katy Perry, Ryan Reynolds, Drake

Střelec (22. listopadu – 21. prosince)

Patříte k dobrodružným, soustředěným a optimistickým lidem. Jste snílci, ale máte problém s trpělivostí a očekáváte rychlé výsledky. Neradi se necháváte svazovat věcmi či lidmi.

Vaší celebritou je: Britney Spears, Brad Pitt, Ian Somerhalder, Nicki Minaj

Kozoroh (22. prosince – 19. ledna)

Jste spolehlivými přáteli, ale i skvělými soudci. Pokud jde o vaše životní cíle, nemáte problém vytrvat. Jste lidmi praktickými, organizovanými a trpělivými. Rádi hovoříte o různých filozofických tématech.

Vaší celebritou je: Kate Middleton, Jared Leto, Nina Dobrev

 

Zdroje: